Kusura bakmayin konu sahibi ama baskalarinin yatak odasi sizi ilgilendirmez. Tutup "bence de bakire degil bunu dusundum" gibi leş bi yorumunuzun artindan takiniyorum bu uslubu. Mahalledeki dedikoducu teyzelerden farkinizi goremedim.
Esiniz de sizle alakali cinsel mevzularinizi tutup "cok yakin ve iyi bir arkadasa" anlatsa ne hissedersiniz. Arkadasin karisi sagda solda "bence bakire degil" dese birakin bunu dusunebilme kapasitesinde olsa nasil kotu olurdunuz? Ya esiniz size anlatarak ne yapmis oldu? Bu hikayedeki herkes bi tuhaf.
Bu meseleye dahil olmayin. Zihniyetinizi uslubunuzu fikirlerinizi kendinizi ifade edebilmenizi yorumlarda yeterince gordum. Esiniz ve siz bu meseleyi ancak cok daha kotu bir duruma tasiyabilirsiniz. Eminim istemezsiniz kotu yere tasimayi ama karismamanizda fayda var.
Bence de hos degil ama adam da artik dolmus olabilir bu kadar sorundan dolayi ve ailesi de dahil hic kimseye soylememis zatenYine de anlatmaması gereken bi konu bence.. ayrıca erkekliğini ispatlar gibi sıkıntı bende değil karım vajinismus gibi bi durum olmuş... kadın bunu duysa hoşlanır mıydı ya da siz kendinizi onun yerine koyun... şahsen ben parçalardım adamı elin adamına ne benim iki bacağımın arasında olan ya da olmayan şeyden diye.. bunun dile getirileceği tek yer boşanma sırasında avukat hakim veya savcıdır.. çözüm aramak isterlerse de doktordur
Ya ben derdimi anlatamadim galiba. Bakin vajinismusu sorun demiyorum zaten. Ben de bu olayi cok zor yasamis biri olarak asla suclamaya hakkim olmaz. Ama 2 yil boyunca her turlu tedavi onerisini reddetmek, esine ve ailesine her firsatta kufur etmek, asagilamak.. İlk gunden beri en ufak seyleri problem etmek. Esas sorun bunlar. Niye oraya takiliyo herkesÇok merak ediyorum bir adam başka bir adama, en yakın arkadaşı bile olsa kendi iktidarsızlığını anlatabilir mi?
Çünkü doktora bile gitmiyorlar erkekliklerine mok sürülecek diye, eczanelerden o mavi hapları hep başkaları alıyor zaten.
Ama bir kadının vajinismusu dilden dile dolaşabiliyor, konu konuyu açıyor, bir şekilde konuşuluyor.
Bravo.
Çözüm aramak sizin haddiniz olmamalı.
Kaldı ki kadının bekaretine kadar konuşabiliyor, şüphelerinizi dile getiriyorsunuz, böyle mi çözüm arıyorsunuz?
Bırakın lütfen.
Birincisi direk gelip esime cinsel hayatini anlatmamis tabiki, problemlerinden bahsederken konu konuyu acinca cok sonradan soylemis. İkincisi adam esimin cok samimi arkadasi ve cok iyi bi insan, biz de ne yapabiliriz diye dusunduk. Buraya herkes her cesit konu aciyo, bu mu size tuhaf geldi. Farz edelim ki hic bi yardim amacimiz yok ilgimizi cekti. Bi fikriniz varsa soyleyin yoksa da bu sekilde bi yorum hos degil bence
Siz demişsiniz ya bikaç defa görüştük kadın bi acayipti diye.. bi de o kadını dinlemek lazım... o dört duvar arasını kimse bilemez... hadsiz kaynanam da sürekli bir arada olmamıza dayanarak dangalak dangalak konuşurdu.. 4 duvar arasını bilmiyosun oğlun size başka bana başka derdim hep... kadın hoşlanmadığı şeyler yaşayıp adama kin kusuyo belki de.. siz de bi kadınsınız bence bu kadar keskin hatlarla yargılamayın...Bence de hos degil ama adam da artik dolmus olabilir bu kadar sorundan dolayi ve ailesi de dahil hic kimseye soylememis zaten
Ya ben derdimi anlatamadim galiba. Bakin vajinismusu sorun demiyorum zaten. Ben de bu olayi cok zor yasamis biri olarak asla suclamaya hakkim olmaz. Ama 2 yil boyunca her turlu tedavi onerisini reddetmek, esine ve ailesine her firsatta kufur etmek, asagilamak.. İlk gunden beri en ufak seyleri problem etmek. Esas sorun bunlar. Niye oraya takiliyo herkes
Siz demişsiniz ya bikaç defa görüştük kadın bi acayipti diye.. bi de o kadını dinlemek lazım... o dört duvar arasını kimse bilemez... hadsiz kaynanam da sürekli bir arada olmamıza dayanarak dangalak dangalak konuşurdu.. 4 duvar arasını bilmiyosun oğlun size başka bana başka derdim hep... kadın hoşlanmadığı şeyler yaşayıp adama kin kusuyo belki de.. siz de bi kadınsınız bence bu kadar keskin hatlarla yargılamayın...
Evet hak veriyorum size kesinlike. Ben kadini yargilamak niyetinde degilim, sadece sorun ne olabilir farkli bi bakis acisi goruruz belki diye konu actim. Adam baya uzgunmus cunku, bosanmak istemiyo ve cok seviyo esini. Kadin da tutturmus bosanicam diye. Allah yardimcilari olsunAma kadin duysa. Esinin bir erkek arkadasina kendisinin vajili oldugunu söyledigini ve o adamin konuyu esine anlattigini. Sonra bu konunun internette acilarak kadin hakkinda teoriler üretildigini. Yasamayan bilemez o kadinin ne yasadigini.
Öneri ise; kadina kk'daki vajinismus basari hikayelerini okumasini söylesin esi.
Amiinnnn... de keşke kadınla görüşseydiniz bunu.. tanışıklığınız var nasılsa tabi ki mahrem konuya girmeden boşanma derdine çare olmak için.. bi kadın diğer kadının dilinden çok iyi anlar ve bi şekilde onu açıp döker içindekileri.. isterseniz bi deneyin emin olun daha faydalı olursunuz..Evet hak veriyorum size kesinlike. Ben kadini yargilamak niyetinde degilim, sadece sorun ne olabilir farkli bi bakis acisi goruruz belki diye konu actim. Adam baya uzgunmus cunku, bosanmak istemiyo ve cok seviyo esini. Kadin da tutturmus bosanicam diye. Allah yardimcilari olsun
Dis kapinin dis mandali olsaydik bizden yardim istenmezdi bu konuda. Gorusumuze deger verilip bize sorulmazdi. Ben kulaktan dolma bisey duyup da gelip burda konu acmadim. Bizzat bize anlatilip danisilan seyleri soyluyorum. Belki farkli bi bakis acisiyla ya da daha onceki yasantilarindan yada duyduklarindan yola cikarak bi fikir veren olur diye. Bu tarz bi fikriniz yoksa yorum yapmaniza da gerek yok. Tartisma cukarmak niyetinde degilim. Elestirenler oldu evet ama duzgun bi uslupla yapanlarin onerilerini dikkate aliyorum. Uslubunuza dikkat edinBunlardan sana ne?
Herkesin takıldığı nokta bu işte, bu mevzuyu konuşmak - tartışmak gibi bir hakka sahip değilsin.
Karı - koca arasında ne yaşandığını onlardan iyi bilemezsin, kadını ne kadar tanıyorsun? Konuştun mu? Konuştun ise belki anlatmadı? Belki adam iftira atıyor?
Lütfen ya kadının bekaretine kadar döküldü buralara, bilip bilmeden.
Esas sorun senin bu konu için dış kapının dış mandalı olman.
Ondan takılıyor herkes.
Bi defa denedim ama soylediklerine haklisin dedigim surece sorun yok ama en ufak bi ama bide soyle dusun dedigim anda sinirleniyo. Sanirim ben arabulucu olamam bu sekilde ama neyseAmiinnnn... de keşke kadınla görüşseydiniz bunu.. tanışıklığınız var nasılsa tabi ki mahrem konuya girmeden boşanma derdine çare olmak için.. bi kadın diğer kadının dilinden çok iyi anlar ve bi şekilde onu açıp döker içindekileri.. isterseniz bi deneyin emin olun daha faydalı olursunuz..
O zaman en doğrusu hiç karışma boşver.. kadın kendini bu konudan dolayı eksik hissedip kendi hatalarını görmek istemeyebilir veya bambaşka bi şeyler vardır falan.. tanımadığın biri de olsa birilerinin ayrılması evet üzücü ama istemiyorsa da yapıcak bi şey yok...Bi defa denedim ama soylediklerine haklisin dedigim surece sorun yok ama en ufak bi ama bide soyle dusun dedigim anda sinirleniyo. Sanirim ben arabulucu olamam bu sekilde ama neyse
Dis kapinin dis mandali olsaydik bizden yardim istenmezdi bu konuda. Gorusumuze deger verilip bize sorulmazdi. Ben kulaktan dolma bisey duyup da gelip burda konu acmadim. Bizzat bize anlatilip danisilan seyleri soyluyorum. Belki farkli bi bakis acisiyla ya da daha onceki yasantilarindan yada duyduklarindan yola cikarak bi fikir veren olur diye. Bu tarz bi fikriniz yoksa yorum yapmaniza da gerek yok. Tartisma cukarmak niyetinde degilim. Elestirenler oldu evet ama duzgun bi uslupla yapanlarin onerilerini dikkate aliyorum. Uslubunuza dikkat edin
bu sorunda sizi ilgilendirmez eşiyle arasında ne geçtiğinin ne kadarını bilebilirsiniz ki onlarla yaşamadınız. ne olursa olsun bu o koca olucak adamı affettirmez. o kocalıktan çıkmış zaten. yok karım vajinismus yok tedavi olmuyor yok sorun çıkarıyor, anneme küfrediyor çocuk mu bu ya gelmiş eşinize anlatmış. eşinizde cızzz diyip kulağını çekseymiş arkadaşınızın karısının bunu mu bekliyor sizden? karı koca arasına girilmez ben onu bilir bunu söylerim.Peki siz bu rahatsizligi yasarken her firsatta esinizin ailesine kufur ettiniz mi ya da en ufak biseyden surekli sorun cikardiniz mi? Sorun kadinin rahatsizligi degil zaten. Buna ragmen hep kendinin sorun cikarmasi
Oncelikle uslubumun bu derece sert olmasinin nedeni sizin uslubunuza denk getirmeye calismakti. Cunku herkesin anlayacagi dilinden konusmak lazim. Uzun yillar bu forumu takip ettim ve 1 yila yaklasiyor uyeligim beni bu kadar sinirlendiren baska bi konu olmadi.Mesajinizin sonunda yazdiginiz oneriniz icin tesekkur ederim ama onceki uslubunuz da benim hosuma gitmedi. Dedikoducu teyze derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama amacim dedikodu olsaydi burda olmazdim. Cok farkli yerlerde bunu konusurdum fakat boyle bi terbiyesizligi asla aklimdan gecirmedim. Ana konu da cinsellik degil zaten. Yorumlar o yone kayinca genelde o tarz cevaplar verdim. Ama sorun kucuk seylerden surekli tartismalari. Ve esinin surekli ailesine ve adama kufur etmesi vs.
Uzgunum siz hakikaten dis kapinin dis mandali hatta zurnanin son deligi dahi degilsiniz.Dis kapinin dis mandali olsaydik bizden yardim istenmezdi bu konuda. Gorusumuze deger verilip bize sorulmazdi. Ben kulaktan dolma bisey duyup da gelip burda konu acmadim. Bizzat bize anlatilip danisilan seyleri soyluyorum. Belki farkli bi bakis acisiyla ya da daha onceki yasantilarindan yada duyduklarindan yola cikarak bi fikir veren olur diye. Bu tarz bi fikriniz yoksa yorum yapmaniza da gerek yok. Tartisma cukarmak niyetinde degilim. Elestirenler oldu evet ama duzgun bi uslupla yapanlarin onerilerini dikkate aliyorum. Uslubunuza dikkat edin
Sucluluk duygusu ne alaka ya. Sacmalamissiniz resmen. Gormezden gelme secenegini kullanacak kisi ben degilim, cunku konu benim konum. Size uymadiysa siz bu secenegi kullanip yorum yapmasaydiniz daha iyi olurdu.Üslubum sizi rahatsız ediyorsa, görmezden gelme seçeneğini hemen kullanmanızı öneririm. Size danışan kişi bizzat kadının kendisi ise, herhalde "Ben de bakire değildir diye düşündüm" gibi bir yorum yapmanız onun açısından pek bir fayda sağlamayacaktır. Zaten adam gelip de bunu söylüyorsa, eşinin mahremiyetini açmıştır, kusurdur.
Sizin görüşünüze bu kadar güvenmişler ama nedense siz kendi görüşünüze güvenememiş olacaksınız ki daha çok görüş istiyorsunuz. Ya da 24 saatinizi bir kadının mahremi hakkında konuşarak geçirmek gayet eğlenceli geldi.
Her ne ise, bu da benim yorumum benim size uygun gördüğüm üslubum.
Dikkate alıp almamanızı dikkate almıyorum
Suçluluk duygunuzu öldürecek kadar bahane edinmişsiniz zaten, sözüm davul zurna olsa az.
İyi dedikodular!
Tesekkurler, bu faydali yorumunuz icinKonuyu okuyunca içimde kocaman bir 'size ne ki?' demek geldi.
Ya siz hic mi sorunlariniz hakkinda birisiyle konusup dertlesmediniz. Niye bu kadar abartildi anlamiyorum. Herkes herseyi icine mi atiyo. Kari koca arasina girilmez evet ama ara bozmak icin girilmez. Esim ve ben her zaman yapici olmaya calistikbu sorunda sizi ilgilendirmez eşiyle arasında ne geçtiğinin ne kadarını bilebilirsiniz ki onlarla yaşamadınız. ne olursa olsun bu o koca olucak adamı affettirmez. o kocalıktan çıkmış zaten. yok karım vajinismus yok tedavi olmuyor yok sorun çıkarıyor, anneme küfrediyor çocuk mu bu ya gelmiş eşinize anlatmış. eşinizde cızzz diyip kulağını çekseymiş arkadaşınızın karısının bunu mu bekliyor sizden? karı koca arasına girilmez ben onu bilir bunu söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?