Mrb kizlar. Konu benle alakali degil. Esimle anlam veremedigimiz ve isin icinden cikamadigimiz bi durum.
Esimin bi arkadasi var. 2 yillik evli. Esi surekli sorun cikariyo. Adam da baslarda hic anlatmiyodu ama artik dayanamadigi bi sira esime anlatmis her seyi. Esi hic iliskiye girmemis korktugu icin ve tedavi olmak da istememis. Adam da ne zaman istersen o zaman olsun demis. Ama sorun su ki kadin surekli biseyleri problem edip evde tartisma cikariyo. Ya adamin ailesini, ya adamla ilgili ufak biseyi falan. Tek tarafli dinlemedik. Cok samimi degilim ama esiyle bikac defa gorusmuslugum oldu. Bana anlattigi kadariyla da kadini hakli bulmadim zaten. Simdi de bosanicam, senle evli kalamam, beklentilerimi bosa cikardin bilmem ne incir cekirdegini doldurmayacak basit gerekcelerle adama bagiriyomus. Yani biz cozemedik. Tamam vajinismus tabiki bi sorun degil ama tedavi olmak istememesi sorun bence. Ama kadin bu sorunu hic onplana cikarmadan hep baska sorunlar cikariyo. Sizce neden olabilir?
Bu yorumu kaçırmışım iyi tanımadan evlilik söz konusu değil o zaman..Benim de bi ara aklima geldi ama liseden beri hep bu adamla cikmis. 10 yillik bi birliktelikleri var evlilik oncesi. O yuzden pek ihtimal vermedim
Vajinismusa nasil bir yardim etmek istiyosunuz pardon?Hic kimsenin bi sorununu dinleyip yardim etmek istemediniz mi simdiye kadar ben de bunu merak ediyorum. Hayir bizim goremedigimiz dusunemedigimiz bisey olabilir mi acaba dedim. Ve buraya yazmayi mantikli buldum. Cunku burda kimse beni de esimi de arkadasini da tanimiyor.
Cinsel muhabbet degil 2 yilin sonunda esi surekli bosanicam diye tutturunca adam bunaliyor ve esimle konusunca konu konuyu aciyor, oraya geliyorBu adam karısıyla olan cinsel muhabbetini eşinize neden anlatıyo?? 5 para etmez karaktersizlik bu.. eşiniz ya doktor olur veya avukat anlarım da öyle bi durum da yok anladığım kadarıyla... insanlar çok acayip hayretlerdeyim yine
Adam neden esinize anlatmis karisinin sorunlarini, bende buna takildim acikcasi .. evli bir adamin gelipte karisiyla olan ozel hayatini baska bir erkekle paylasmasi, inanin hic hos degil..
ben o kadının yerinde olsam o adamı boşardım. karısının özel durumunu nasıl anlatır ya. kavga edebilir tartışabilir bunu arkadaşıyla paylaşabilir de özel bir durumu hastalığı nasıl paylaşır. ben bu konuda hassasım çünkü aynı rahtasızlığı bende yaşadım. tedavi olmayı bende başta istemedim. bu kolay değildi. eşimin desteğiyle aştım bunu. millete anlatacağına kendi karısına destek olmayı becerebilseymiş keşke.
Sizlik bir durum yok.
Adamın böyle bir olayı başka bir erkeğe, onun da size anlatması hiç hoş değil.
Esinizin arkadaşının anlatması çok iğrenç bi durum ,ama onun kadar kötü bir durumda eşinizin size anlatmasi,ama sizi de bakire olmadigini düşünmeniz ayni. yani konuda normal bir kişi yok zaten .Bu olaydan sonra boşansın o kadin yazik herkez öğrenmiş özelini.
bi erkek en yakın arkadaşı da olsa 'benim karı ki yıldır ilişkiye girmiyo benle böhüüü böhüüüü' dememeli yani. boşanıcaksa boşansın, koskoca adam. siz karışmayın.
Ikılı ılıskılere fazla gırısmeyınbence.. Kadınını vajınısmus rahatsızlıgını sizin ve esinizin bilmesine gerek yoktu bence.. Cok rahatsız ise durumdan doktora gıtmeyı esı onersın.. İlişkileri hakkındaki kararları da bırakın kendileri versin.. Simdi bosanmaktan vazgecer belki ama yarın yenıden gundemlerıne gelir sadece sürec gecıkır.. Sorunlarını kendı baslarına cozmelerı gerek.. Sizden destek alırlarsa her sorunda kapınızı calarlar..
Cinsel muhabbet degil 2 yilin sonunda esi surekli bosanicam diye tutturunca adam bunaliyor ve esimle konusunca konu konuyu aciyor, oraya geliyor
Peki siz bu rahatsizligi yasarken her firsatta esinizin ailesine kufur ettiniz mi ya da en ufak biseyden surekli sorun cikardiniz mi? Sorun kadinin rahatsizligi degil zaten. Buna ragmen hep kendinin sorun cikarmasiben o kadının yerinde olsam o adamı boşardım. karısının özel durumunu nasıl anlatır ya. kavga edebilir tartışabilir bunu arkadaşıyla paylaşabilir de özel bir durumu hastalığı nasıl paylaşır. ben bu konuda hassasım çünkü aynı rahtasızlığı bende yaşadım. tedavi olmayı bende başta istemedim. bu kolay değildi. eşimin desteğiyle aştım bunu. millete anlatacağına kendi karısına destek olmayı becerebilseymiş keşke.
Aradigim cozumun vajinismusla ilgili olmadigi gayet acik, konuyu carpitmazsaniz sevinirimVajinismusa nasil bir yardim etmek istiyosunuz pardon?
-Hadi sen kaldir simdi abicim, su delik ha tam orasi falan mi ??
Haydar dumen'e gonder onlari ama sen de git.
Yine de anlatmaması gereken bi konu bence.. ayrıca erkekliğini ispatlar gibi sıkıntı bende değil karım vajinismus gibi bi durum olmuş... kadın bunu duysa hoşlanır mıydı ya da siz kendinizi onun yerine koyun... şahsen ben parçalardım adamı elin adamına ne benim iki bacağımın arasında olan ya da olmayan şeyden diye.. bunun dile getirileceği tek yer boşanma sırasında avukat hakim veya savcıdır.. çözüm aramak isterlerse de doktordurCinsel muhabbet degil 2 yilin sonunda esi surekli bosanicam diye tutturunca adam bunaliyor ve esimle konusunca konu konuyu aciyor, oraya geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?