Mesajinizin sonunda yazdiginiz oneriniz icin tesekkur ederim ama onceki uslubunuz da benim hosuma gitmedi. Dedikoducu teyze derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama amacim dedikodu olsaydi burda olmazdim. Cok farkli yerlerde bunu konusurdum fakat boyle bi terbiyesizligi asla aklimdan gecirmedim. Ana konu da cinsellik degil zaten. Yorumlar o yone kayinca genelde o tarz cevaplar verdim. Ama sorun kucuk seylerden surekli tartismalari. Ve esinin surekli ailesine ve adama kufur etmesi vs.
Kusura bakmayin konu sahibi ama baskalarinin yatak odasi sizi ilgilendirmez. Tutup "bence de bakire degil bunu dusundum" gibi leş bi yorumunuzun artindan takiniyorum bu uslubu. Mahalledeki dedikoducu teyzelerden farkinizi goremedim.
Esiniz de sizle alakali cinsel mevzularinizi tutup "cok yakin ve iyi bir arkadasa" anlatsa ne hissedersiniz. Arkadasin karisi sagda solda "bence bakire degil" dese birakin bunu dusunebilme kapasitesinde olsa nasil kotu olurdunuz? Ya esiniz size anlatarak ne yapmis oldu? Bu hikayedeki herkes bi tuhaf.
Bu meseleye dahil olmayin. Zihniyetinizi uslubunuzu fikirlerinizi kendinizi ifade edebilmenizi yorumlarda yeterince gordum. Esiniz ve siz bu meseleyi ancak cok daha kotu bir duruma tasiyabilirsiniz. Eminim istemezsiniz kotu yere tasimayi ama karismamanizda fayda var.