- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Niye, bunca şeye rağmen adam boşanmak istemiyor mu?Aralarini duzeltebilir miyiz diye dusunmustuk de vazgectik sonradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye, bunca şeye rağmen adam boşanmak istemiyor mu?Aralarini duzeltebilir miyiz diye dusunmustuk de vazgectik sonradan
Oncelikle uslubumun bu derece sert olmasinin nedeni sizin uslubunuza denk getirmeye calismakti. Cunku herkesin anlayacagi dilinden konusmak lazim. Uzun yillar bu forumu takip ettim ve 1 yila yaklasiyor uyeligim beni bu kadar sinirlendiren baska bi konu olmadi.
Mahalledeki dedikoducu teyzeddn farkinizin olmamanizin nedeni ustunuze vazife olmayan seylere istahla burnunuzu sokmanizdan kaynaklaniyor. Bu konumda kim olsa boyle etiketlenir-ki bir cok kisi size bunu soylemis. Hepimiz yaniliyor olamayiz-.
Siz boyle soyledigimizde "ama onlar beni konuya dahil etti. Yardim istedi. Bizim dusuncelerimize deger veriyor"a siginip hatayi hatayla ortmeye calisiyorsunuz ama malesef olay daha bi cirkinlesiyor. Adamin yaptigi dogru bisey degil ki siz onu zirh gibi giyiniyorsunuz? Bir kadin ve bir adamin cinsel hayatina degil cok samimi ve iyi arkadasi, kendi anasi babasi bile yorum yapamaz. Siz anasindan babasindan daha mi yakinsiniz? Yani yakinlik uzaklik samimilik iyilik meselesi olsaydi once onlar bu olaya dahil olmaliydi ama mesele bu degil mesele "mahremiyet". Bilmiyorum farkinda misiniz ama mahremiyet kari ile koca arasinda olur. Koca bir hata yapip mahremini ortaya dokunce siz de bunu referans alip daha cok hata yapmamalisiniz. Yaptiginiz ve herkesi sinirlendiren sey bu.
Kadinin bekaretine dahi laf atiyorsunuz. Yazik. Yapmayin bunu. Dusunmeyin bile. Iftira konumunda olabilir bu sozunuz.
Yani o kadin surda "kocam vajinismus rahatsizligimi arkadasina yetistirmis. Ama bu bizim ozelimizdi. O da karisina anlatmis. Kadin gecenin korunde benim halimi hi sosyal medyada paylasip isi bekaretime kadar goturmus. Dava acabilir miyim" dese yapabiliyorsan donuna kadar al bu kadindan derim.
Sizi kiniyorum. Yaptiginiz sey bir kadinin en ozelini cekistirip durmak. Size yapilsa ne hissedersiniz?
Yazik...
Kadinin ozelini cekistirip durmuyorum. Daha once bu sorunu yasayan kisiler oldu mu? Psikolojik mi acaba? O donem neler yasadiniz? Esinize karsi tavriniz nasildi? Normal mi bu davranislar? Bunlari sormak icin konuyu actim. Kadinin ozeli mevzusunu bu kadar abartan sizlersiniz. Evet adam annesine babasina bile soylememis bunlari. Sadece esime anlatmis. Bu kadar sinirlendiyseniz yazmayin bisey. Sadece fikri olanlara soruyorum. Her konuya atlamak zorunda degilsiniz. Ben de bazi konulari okuyunca sacmalamis diyip geciyorum. Fikrim varsa yaziyorum
Mrb kizlar. Konu benle alakali degil. Esimle anlam veremedigimiz ve isin icinden cikamadigimiz bi durum.
Esimin bi arkadasi var. 2 yillik evli. Esi surekli sorun cikariyo. Adam da baslarda hic anlatmiyodu ama artik dayanamadigi bi sira esime anlatmis her seyi. Esi hic iliskiye girmemis korktugu icin ve tedavi olmak da istememis. Adam da ne zaman istersen o zaman olsun demis. Ama sorun su ki kadin surekli biseyleri problem edip evde tartisma cikariyo. Ya adamin ailesini, ya adamla ilgili ufak biseyi falan. Tek tarafli dinlemedik. Cok samimi degilim ama esiyle bikac defa gorusmuslugum oldu. Bana anlattigi kadariyla da kadini hakli bulmadim zaten. Simdi de bosanicam, senle evli kalamam, beklentilerimi bosa cikardin bilmem ne incir cekirdegini doldurmayacak basit gerekcelerle adama bagiriyomus. Yani biz cozemedik. Tamam vajinismus tabiki bi sorun degil ama tedavi olmak istememesi sorun bence. Ama kadin bu sorunu hic onplana cikarmadan hep baska sorunlar cikariyo. Sizce neden olabilir?
Hayatiniz boyunca kimseye yardim etmediyseniz anlamaniz cok zor. Fakat ben her zaman arkadaslarimin sorunlarina uzulur ve cozum bulmaya calisirim. Neyse sizinle tartismak icin konu acmadim. Fikriniz icin tesekkurlerUzgunum siz hakikaten dis kapinin dis mandali hatta zurnanin son deligi dahi degilsiniz.
Adamin size konuyu acmasi sizi onemli hissettiriyor olmasinin nedeni deger yargilarinizin yeteri kadar saglam olmamasindan kaynaklaniyor. Cunku birazcik olaylari dogru okuyabilseniz adamin burdaki "karaktersizligi"ni anlayabilirdiniz herkes gibi ve bu karaktersizlikten kendinize bir deger yuklemezdiniz.
Dedigim gibi bu konuda siz dis kapinin dis mandali dahi degilsiniz. Kabullenin.
Elalem degil cok sevdigimiz bi arkadasimizsizi neden ilgilendiriyor ki elalemin ozel hayati ?
Hayir cok uzuluyor. Ben bunlari hak edecek hicbisey yapmadim diyorNiye, bunca şeye rağmen adam boşanmak istemiyor mu?
Elalem degil cok sevdigimiz bi arkadasimiz
Valla sanki kurtulması için fırsat önüne gelmiş gibi; dünyadaki son kadın eşi değil.Hayir cok uzuluyor. Ben bunlari hak edecek hicbisey yapmadim diyor
Evet durum boyle. Adam da evlilik oncesi 10+ 2 yil da evlilik. 12 yillik gecmisimiz var falan diyomus. Keske biseyler yapsa da duzelsek diyomus. Kadinla da konusulmuyo pek, sinirleniyo hemen, hep hakliyim modundaValla sanki kurtulması için fırsat önüne gelmiş gibi; dünyadaki son kadın eşi değil.
Cinsel sorunlu ve 2 senedir problemi çözmek adına hiç bişey yapmıyor diyorsunuz; sürekli evde huzursuzluk yaratıyor, boşanmak istediğini söyleyip sen beni hiç bir şekilde tatmin etmiyorsun diye adamı suçluyor.
Durum bundan ibaret ise hakkaten, bu kadının aklında başka biri var da kendini ona saklıyor gibi.
Boşanmaya dünden razı ise, adam neden hala bu evliliğe tutunuyor ki?
12 yılın hatrına rağmen bişeyleri düzeltmeye çalışmamak...hakkaten ilginç, en azından beraber terapiste falan gitseler miş.Evet durum boyle. Adam da evlilik oncesi 10+ 2 yil da evlilik. 12 yillik gecmisimiz var falan diyomus. Keske biseyler yapsa da duzelsek diyomus. Kadinla da konusulmuyo pek, sinirleniyo hemen, hep hakliyim modunda
Ben de anlam veremiyorum iste ama bakalim nasil olacak. Umarim duzelirler en kisa zamanda12 yılın hatrına rağmen bişeyleri düzeltmeye çalışmamak...hakkaten ilginç, en azından beraber terapiste falan gitseler miş.
Hala "yardim" falan diyorsunuz. Yaptiginiz sey bu degil. "Bende dusundum bakire olmayabilir" demekle yardim etmis olmuyorsunuz. Doktor musunuz siz nasil bir yardim cabasinda bulunacaksiniz? Bu laf sizi cok uzuyor biliuorum ama dis kapinin dis mandaliyken, yardim askiyla yanip tutusmak komik gorunmuyor mu size de? Milletin yatak odasi bu. Mahrem! Bu kadinin yerinde olsam -onun da haberi olsa tum bunlardan eminim o da- sizi kapimin esiginden gecirmem. Onca sey soylendi. Hala konuya dahil olma cabasi icindesiniz. Ya mahremiyet duygunuz yok ya da artniyetlisiniz.Hayatiniz boyunca kimseye yardim etmediyseniz anlamaniz cok zor. Fakat ben her zaman arkadaslarimin sorunlarina uzulur ve cozum bulmaya calisirim. Neyse sizinle tartismak icin konu acmadim. Fikriniz icin tesekkurler
Onlar cok yakin ve iyi arkadaslar. Şşşş!Eşiniz de arkadaşının ona anlattığı bu özel konuyu hemen gelip size mi yetiştirdi?
al bendende o kadarEşiniz de arkadaşının ona anlattığı bu özel konuyu hemen gelip size mi yetiştirdi?