Vajinismus u yendim yardım edebilirim herkese

Hangi doktora gittiniz canım ya

Sizin tedavi süreciniz nasıl ilerledi? Kaç kere doktora gitmeniz gerekti? Biz 3 haftadır gidiyoruz ben haftada eşimin 3. Benim 7. Seansım hala tedaviye başlayamadık geçmişimize iniyor su an
Klasik özel ve paralı yerlerin sömürüsü işte. Geçmişe inmek ne ya. Inanin herşey kafada bitiyor. Yapabileceğine gerçekten inanınca gerisi kolay. Bana da bu teşhis kondu. Ama 7 gün sonra çözdük. Üstelik doktor bize 6 7 seanslık tedavi önermişti yalnızca ilkine gittik. Çok düşünmemek gerek

Zeytin yağı deneyin ise yarıyor. Ayrıca korkmayın dar olunca acı veriyor. Ama bu acı kalıcı değil bi süre sonra geçiyor. Kendinizi rahat bırakmaya çalışın. Acı sizi korkutmasın. Belki de hayatınız boyunca yaşadığınız bi cok acının yanında hiçbirşey değil ama kendinizi zorladıkça bu acıyı arttırıyorsunuz. Müzik dinleyin saatlerce havadan sudan konuşun kafanız dağılsın uykunuz gelsin bide böyle deneyin. Lütfen illa olması gerekiyormuş gibi davranmayın zoraki değil anlık gelişsin.

Yapmaya calişiyorm ama olmuyor
Nefes egzersizi ve ıkınma işe yarıyor yap onu sonra ilişki deneyin.Canın acıdığı anda dur nefes egzersizi yap acı kayboluyor.Ben de ağır derecede vajinismustum tedavi oldum doktorum böyle öğretti bana acı hissettiğim an yapıyorum kayboluyor o his.

kızlar afedersiniz o bölgeme aynayla baktım hani inceleyin deniliyor yA eee ben hayalimde ki gibi bi delik göremedim hatta burdan tabi girmez fln diye düşündüm bu arada jinekolojik muayenemi olmuştum doktor kızlık zarıma kadar geldi hissettim ama kendim bakınca oraya ulaşan bi yol göremedim iyice sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…