Vajinismus u yendim yardım edebilirim herkese

seviyorumben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
15
4
88
31
merhaba ben evlenmeden öncede bu illet vardı evlendikten sonra da devam etti çok kötüydüm çok kasılıyordum . Hep araştırıyordum ama bi türlü vajinismusu yenemedim . Hergün ağlıyordum üzülüyordum kocama karşı eksik hissediyordum .her gün ‘olucak ‘ diye yatağa girip hüsranla çıkıyordum ... eşim bana çok destek oldu kasılmalarım korkularım nasıl geçecek nasıl kurtulucam diye her gün internetten bakıyordum faydalı olacak yerlere Bir yere gittim psikologdu ve baya ünlü biriydi tv ye falan da çıkmıştı adam . Arkadaşımın dayısıymış adam bizden para almadı ama yardımcı olamadı . Çünkü vajinismus onun alanı değilmiş Gine’de uğraştı ama olmadı yani ... sonra biz düşündük neden para verelim ki dedik dünya kadar para istiyo uzmanlar ... mahsar Osman hastanesinden randevu aldık orası sinir hastalıkları yeri devletin olduğu için sigorta karşılıyor ... iyi ki gitmişiz her hafta gittik eşimle. bazen 2 haftada bir ama 2 ay da hallettik adım adım gittik ödevler verdi her ödevde daha çok kendime güvenim geldi çok mutlu hissettim ve 2 ayın sonunda yaptık oldu daha gidecek seanslarımız vardı yani Kızlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin ben size doktorun verdiği görevleri yazarım öyle yaparsınız kimsenin bu bataklıkta olmasını istemem msj atarsınız bana ben yardımcı olurum

çok sevindim sizin adiniza bende bu durumdayim daha bitiremedi bu sorunu nasilyendiniz anlatirmisiniz

Merhaba bende aynı durumdayım, özel bi doktora gitmeye başladık. Ama doktor su an bizi tek tek alıyor testler yapıyor sebebi bulmak için, bizde tereddüt yaşıyoruz,seans olarak daha cok gittikce daha fazla para kazanacagı için mi tek tek alıyor diye. O yüzden merak ediyorum sizin tedaviniz nasıl ilerledi biraz anlatabilir misiniz?

Bizim doktorumuz sizi anlamak için tek tek alıp bikaç sefer öykülerinizi almam lazım aile yapınızı öğrenmem lazım sonra ödevlere gecicem dedi. Su ana kadar bi kere birlikte gittik birer kere de tek gittik, pzt tekrar tek gidicem. Bu sekilde ilerlersek süreç uzamaz mı

Bence direk devlet hastanesine gidin öyle teşhislik bişey yokken yani ne alaka direk mahsar Osman a gidin en iyisi

Bence direk devlet hastanesine gidin öyle teşhislik bişey yokken yani ne alaka direk mahsar Osman a gidin en iyisi

Sizin tedavi süreciniz nasıl ilerledi? Kaç kere doktora gitmeniz gerekti? Biz 3 haftadır gidiyoruz ben haftada eşimin 3. Benim 7. Seansım hala tedaviye başlayamadık geçmişimize iniyor su an

Bi
Sizin tedavi süreciniz nasıl ilerledi? Kaç kere doktora gitmeniz gerekti? Biz 3 haftadır gidiyoruz ben haftada eşimin 3. Benim 7. Seansım hala tedaviye başlayamadık geçmişimize iniyor su an
biz direk sonuç odaklı çalıştık baştan ayna egzersiz i ile başladık yani en başta yazdığım gibi 2ay falan sürdü bizim 2hafta da bir falan gidiyorduk çalıştığımız için ama normalde her hafta çağırıyor

Anladım bizde psikolojik sebebi bulmaya çalışıyor henüz ondan sonra tedaviye baslayacagım dedigi icin baya gitmek durumunda kaldık. 1 ya da 2 seans sonra ödevlere başlayacağız umarım bizimkide hallolur ben birde bu sorunu astıktan sonra hersey hemen düzene giriyor mu diye de cok merak ediyorum.

Kızlar. Benim kızlığım tıbbi müdahale sonucu bozuldu. Detaya girmiyorum. Sonrasinda Vajinal prob ile muayenede çok zorlandim ağladim ama doktor ilişkiye girmemde bir sakınca olmadigini vajinismus olmadigimi soyledi. Sadece biraz dar dedi. Şimdi ne kadar zorlasam da ilişkiye giremiyorum. Esimle Vemcain ve kayganlastirici ile denedik ama alamiyorum. Basi girince altıma idrae kaciracak gibi oluyorum ve korkunc bir aci baski hissediyorum. Parmak alabiliyorum ama iceride oynatinca agriyor. Hic keyif almiyorum. Ne yapacagimi sasirdim

Mrbalar bende aralıkta evlendim 6 aya girdim hala karı koca olamadık hala birleşme sırasında kasışıp eşimi itiyorum aslında araştırmalarım sonunda ilerleme kaydettim 5 cm uzunluğunda 2cm genişliğinde bi dilatör sokabiliyorum içeri ama eşli dememede başarılı olamadım.olabilirmi bi öneriniz acaba.

Vajina girişi mi dar mış ? Nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini söyledi mi ve başka bir doktora gitsen nasıl olur

Bu sorun bitince herşey çok güzel oluyor düzene giriyor

Merhaba, ben de 1.5 senenin sonunda mazhar osman da tedavi olup 2 ay sonunda şükürler olsun ki bu sıkıntıyı atlattım. Bir sorum olacak 2 hafta önce penis denemesi yapabilirsiniz dedi doktor ve yaptık birleşme oldu ama şuan daha ne kadar süre geleceğimizi doktor söylemedii sizin nasıl bitti yani birleşme yaşadıktan sonra da gittiniz mi doktora.

Mrb bende doktora gittim 1 sene once fakat 4 seans verdi daha sonrada cekildi. Acmadi tlf falan bana da yardmci olurmusunuz ben 13 aylik evliyim parmak dilator yapiyorum ama eşli yapamiyorum. Bazen oluyor ama zorlamayla oluyor. İcimdeki kasilmayi geciremiyorum. Bide bu hallolduktan sonra zevk alabilcekmiyiz acaba yoksa bu boyle devam mi edecek

Ya arkadaşlar bu emla kremini vajinanın içine nasıl sürüyorsunuz. Bazı arkadaşlar o bölgeye dokundurmuyor bile. Bende kendim yapınca huylanıyorum parmağımı sokamıyorum. İçine sürmek gerekiyor beceremiyorum.

Dilatörleri yada parmagı eşine yaptırmayı dene. Ona da güvenmen lazım sana zarar vermeyeceğine ikna olması lazım bilinçaltının. Eğer zorlanırsan eşinin parmağını sen tut onun müdahale etmemesini söyle onun parmağını girdir içeriye. Birkaç deneme sonra eşin kendisi denesin böyle böyle eşininde zarar vermediğine ikna olursun. Doktorum söylemişti bana da..

Evet bunu bende yaptim. Zaten kendim parmak calismasi ya da aparat yapamiyordum. Hep eşim denedi. Daha sonra kendim yapabildim. Ama hala parmak yapamiyorum. Parmaktan daha buyuk aparat yapabiliyorum ama parmagimla vajina icini hissetmek biraz tuhaf oluyor

Merhaba canım 13 aydır evliyim. Vajinismus belası ile uğraşıyorum. Sürekli erteledim. Bacaklarımi bile açamıyorum. Bugün değil yarın olsun diye diye bir yıl geçti. Denesem belki kasılma olmayacak . Vajinismus muyum onu bile bilmiyorum.. Bu hastane nasıl. Nerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…