- 10 Nisan 2012
- 2.910
- 52
- 30
hoşgeldin canım güle güle kullan saçını
Hoşbuldumm Bebekim benim. Sağoll
Güle Güle Kullanırım İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım güle güle kullan saçını
Hoşbuldumm Bebekim benim. Sağoll
Güle Güle Kullanırım İnşallah
bende bugün bi tencere dolma sardım eşimin babannesi mevlit okutcak banada dolma sarma görevi düştü ellerim uyuştu valla. bitti ama bende bittim az dinleneyim dedim pc başında kaldım öyle
Hmm anladım Canımcım. Ellerinee sağlıkk o zamannb
Biraz bana da gönder yaa nolurr açımm zzatenn
aay keşke olsanda yesek mevlitede boş tencereyi gönderirdik
Hhahahaha Dimi Bebekim. Bütün tencereyi yerdikk
ben yerim valla dolmaya hiç dayananamam bi de makarnaya
bende bugün bi tencere dolma sardım eşimin babannesi mevlit okutcak banada dolma sarma görevi düştü ellerim uyuştu valla. bitti ama bende bittim az dinleneyim dedim pc başında kaldım öyle
demekki güzel yapıyosunda onun için sana o görev verilmiş
dualarımız seninle canım inşallah bir sorun çıkmaz dikkat et kendine
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir sorun çıkmadan gelirsin
Allah yardımcın olsun canım inş kötü bişey yoktur.dualarımız seninle.hadi güzel haberlerle gel inş
Canım Benim Allaha emanet ol. İnşallah Herşey Düzelir. Dualarımız seninlee:26:
Allah hepinizden razı olsun öncelikle HEPİNİZDEN....
iyi haber dış gebelik değilim....
kötü haber bebeğimi düşürmüşüm
kan değerim 68 e kadar düşmüş baya bi muayene yapıldı serumda yedimm ama Elhamdülillah iyiyimmm...sağlıksız bi gebelik olduğu için vucut otomatik olarak atyor(muş)Rabbim böyle taktir etti(TEK TESELLİMM BU HAYIRLISINI İSTEDİMM RABBİM DE TAKTİR ETTİ HAYIRLI OLANI ),antibiyotik verdi......3 ay daha korunucaz ve sizi teyze yapamıcam....nasip olursa 3 ay sonra sağlıklı bi gebelik nasip etsin Rabbim bana...ve sizede istediğiniz an Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin....bir hafta benimle kafa yordunuz üzüldünüz hepinizden Allah razı olsunn....
canım benimm çok çok geçmiş olsun Allahın takdiri napalım. o herşeyin hayırlısını verir. vakti zamanı geldiğinde inşallah bebişini kucağına alırsın..
kan değerim 68 e kadar düşmüş baya bi muayene yapıldı serumda yedimm ama Elhamdülillah iyiyimmm...sağlıksız bi gebelik olduğu için vucut otomatik olarak atyor(muş)Rabbim böyle taktir etti(TEK TESELLİMM BU HAYIRLISINI İSTEDİMM RABBİM DE TAKTİR ETTİ HAYIRLI OLANI ),antibiyotik verdi......3 ay daha korunucaz ve sizi teyze yapamıcam....nasip olursa 3 ay sonra sağlıklı bi gebelik nasip etsin Rabbim bana...ve sizede istediğiniz an Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin....bir hafta benimle kafa yordunuz üzüldünüz hepinizden Allah razı olsunn....
Allah razı olsunn...öyle canımmmm Allah tan gelene hayırlıdır deyip susuyorumm tek tesellim bu....inş. Rabbim istesen herkese hayırlı sağlıklı evlarlar nasip etsin...
zaman zaman ağlasamda isyan etmiyorum edemem-hayırlısını istemişken Rabbim bana hayırlı olanı vermişken- şimdi şükretmem gerek dış gebelik yaşamadığıma...canım benim ya hayırlısı ne diyelimki ne denirki şimdi...sen zaten çok güzel söylemişsin herşeyi.sağlam duruşuna hayran kaldım.bunun içinde ayrıca tebrik ederim...vardır bi hayır.inş bir daha aynı sıkıntıyı yaşamazsın.üzme kendini
Allah razı olsun canımmm...geçmiş olsun cnm ya
Allah razı olsun olsun canımmm......Aminnnn diyorum yürekten duana ve hepimize tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...canım benim çook geçmiş olsun hakkında hayırlı olan buymuş demek ki zaten dediğin gibi sağlıklı olmayan bebekler genelde düşermiş Allah sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda aminnnnn biz hep yanındayız canım
Ecrinx çook geçmiş olsunn..allah bi daha yaşatmasınn..çok üzüldüm ,hayırlı zamanda olur bi daha inşallah..annemin bi lafı vardır : Anası kız babası oğlan bi daha olur :)) sakın üzülmee