- 21 Kasım 2011
- 3.223
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize , çok rahatlattınız beni gerçekten , iyiki varsınız gerçekten hepinizi çok seviyorum ben yaaaa yarın sınavım var ondan tek tek cevap yazamadım inşallah ilk fırsatta yazacağım sizlereee
kizlar kim ne yazdi inanin okuyamadim best_ sanirim esinle sorunlarin var inan okuyamadim ama duzeleteceginizden eminim, ilk firsatta okuyacam yazilanlari. ben cok mutsuzum egzersizler cok iyi 3 parmak acisiz siziz aliyorum, ama aparat denemesinden korktugum icin biraktim. ilk allik fircasi aldim ama giriyo mu girmiyo mu hissetmedim egilip baktigimda yarisi girmisti, ama hic his yoktu cok korktum (nesinden korktuysam artik) biraktim. esimle p.nis denemesine gectik olmadi basini aldim ama tir tir titredim kasildim cok dogal olarak kasilinca ilerlemedi. cok mutsuzum, nasil olacak artik hic bir fikrim yok aglamaktan helak oldum
canım moral bozmak yokk....tamamen hazır olmadan p....s denemesine geçmeyinn yoksa böölee hüsran diye diye ağlarsınız hazırolmak için egzersiz yapıyoruzzz kendinize güveniniz arttsın diee...neden 10-11 cm e kadar egzersiz yapılıyo sanıyosun???10 cm i alan p...si daha rahat alırda ondan sen onu alınca beyin otomatik olarak geri adım atıyo ve diyokiii bunu alan p...si de alır artıkkk ve yapacağına inanmaya başlıyorsunn...tamamen hazır olduğundada eş denemesinde doğru yönle beraber başarılı oluyosun....
bu arada dikkati mi bişey çekti berayy hiç girmemiş ne haftasonu ne cuma günü de girmedi bir sorun yok değil mi kızlar haberiniz var mı beraydan
evet bende sordum berayyyyyyyyyyyyy neredeyseeee... Hadi hopefor docasıyla haftasonu yapyor girmez dedimmm ama beray allem eder kallem eder girerdi ya neyse bakalımmmmm
bu arada dikkati mi bişey çekti berayy hiç girmemiş ne haftasonu ne cuma günü de girmedi bir sorun yok değil mi kızlar haberiniz var mı beraydan
evet bende sordum berayyyyyyyyyyyyy neredeyseeee... Hadi hopefor docasıyla haftasonu yapyor girmez dedimmm ama beray allem eder kallem eder girerdi ya neyse bakalımmmmm
huuuuu huuuuu kimse yok muuu
Canlarımm Merak etmişsiniz Beni İyiyim Merak etmeyin. Evet 3 Gündür Giremiyorum.
Eşim Cuma gününden Beri evdeydi O yüzden Girme fırsatı Bulamadım.
Bide Eşim Kızıyor O evdeyken Ben Ona Vakit ayırmıyomuşum burda hep takılıyomuşum. O yüzden Ben evdeyken KK girmeyeceksin dedi.
Bende Ondan dolayı Eşim evdeyken girmiyorum.
Neyse Bugün İşe gitti. Bende soluğu burda aldımm
hoşgeldin canım özlettin kendini yokluğun hemende farkediliyo iyi yapmışsın kocansınla geçirmişsin biz burdayız nasıl olsa hep
Canlarımm Benim Ben Hepinizi Çok seviyorum. Hep aklımdasınızzz Muckkkk