Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize , çok rahatlattınız beni gerçekten , iyiki varsınız gerçekten hepinizi çok seviyorum ben yaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16: yarın sınavım var ondan tek tek cevap yazamadım inşallah ilk fırsatta yazacağım sizlereee

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize , çok rahatlattınız beni gerçekten , iyiki varsınız gerçekten hepinizi çok seviyorum ben yaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16: yarın sınavım var ondan tek tek cevap yazamadım inşallah ilk fırsatta yazacağım sizlereee

sen şimdilik sınava odaklan datlummm düşünme başka bişeyy....Dualarımız seninle olacak....gözünün gördüğü her kelime sen farkında olmasan bile kalemine dökülsün inşaallahhhh:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

kizlar kim ne yazdi inanin okuyamadim best_ sanirim esinle sorunlarin var inan okuyamadim ama duzeleteceginizden eminim, ilk firsatta okuyacam yazilanlari. ben cok mutsuzum egzersizler cok iyi 3 parmak acisiz siziz aliyorum, ama aparat denemesinden korktugum icin biraktim. ilk allik fircasi aldim ama giriyo mu girmiyo mu hissetmedim egilip baktigimda yarisi girmisti, ama hic his yoktu cok korktum (nesinden korktuysam artik) biraktim. esimle p.nis denemesine gectik olmadi :KK43: basini aldim ama tir tir titredim kasildim cok dogal olarak kasilinca ilerlemedi. cok mutsuzum, nasil olacak artik hic bir fikrim yok aglamaktan helak oldum:KK5:

kizlar kim ne yazdi inanin okuyamadim best_ sanirim esinle sorunlarin var inan okuyamadim ama duzeleteceginizden eminim, ilk firsatta okuyacam yazilanlari. ben cok mutsuzum egzersizler cok iyi 3 parmak acisiz siziz aliyorum, ama aparat denemesinden korktugum icin biraktim. ilk allik fircasi aldim ama giriyo mu girmiyo mu hissetmedim egilip baktigimda yarisi girmisti, ama hic his yoktu cok korktum (nesinden korktuysam artik) biraktim. esimle p.nis denemesine gectik olmadi :KK43: basini aldim ama tir tir titredim kasildim cok dogal olarak kasilinca ilerlemedi. cok mutsuzum, nasil olacak artik hic bir fikrim yok aglamaktan helak oldum:KK5:

canım moral bozmak yokk....tamamen hazır olmadan p....s denemesine geçmeyinn yoksa böölee hüsran diye diye ağlarsınız hazırolmak için egzersiz yapıyoruzzz kendinize güveniniz arttsın diee...neden 10-11 cm e kadar egzersiz yapılıyo sanıyosun???10 cm i alan p...si daha rahat alırda ondan sen onu alınca beyin otomatik olarak geri adım atıyo ve diyokiii bunu alan p...si de alır artıkkk ve yapacağına inanmaya başlıyorsunn...tamamen hazır olduğundada eş denemesinde doğru yönle beraber başarılı oluyosun....

canım moral bozmak yokk....tamamen hazır olmadan p....s denemesine geçmeyinn yoksa böölee hüsran diye diye ağlarsınız hazırolmak için egzersiz yapıyoruzzz kendinize güveniniz arttsın diee...neden 10-11 cm e kadar egzersiz yapılıyo sanıyosun???10 cm i alan p...si daha rahat alırda ondan sen onu alınca beyin otomatik olarak geri adım atıyo ve diyokiii bunu alan p...si de alır artıkkk ve yapacağına inanmaya başlıyorsunn...tamamen hazır olduğundada eş denemesinde doğru yönle beraber başarılı oluyosun....

canim öncelikle cevabin icin tesekkürler. ben sadece parmak egzersiziyle yenebilecegimi dusunuyordum. buna yogunlastim acikcasi. hala oraya baska biseyi yerlestirmek beni zorluyor. parmaklarimla yön bulabiliyorum cunku hissediyorum icerisini. fakat dedigim gibi allik fircasini denedigimde ,,giriyor mu girmiyor mu'' hissine kapilip titiremeye basliyorum. peni'te de böyle oluyor. dedigin gibi hazir degildim belli ki. ben yine aparatla denemeye baslamam lazim. ama sunu anladim parmak egzersizinde, kasmazsan kesinlikle acimiyor. kastigin zaman yaniyor cunku orasi esneyemiyor. bunu keske iliski sirasinda da dusunebilsem daha kolay olacak hersey.

Oasis ve mina13 gelin oldu.......

Halaylarrrrr gelsinnnnn.. :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Ve gangamlarda bacılara geliyorrrrrrrrrrrrrrrr

:21:
:21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:
:21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:
:21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:

En kötü gününz böyle olsun bacılarrrr... Alllah başka dert tasa vermesin

Günaydın kızlar nasılsınız haftasonu giremedim çok yoğundum bestcim canım can sıkıcı şeyler yaşamışsın moralini bozma konuş eşinle inş oda hatasını anlar erkek milleti değil mi :KK47::KK47::KK47:

bu arada dikkati mi bişey çekti berayy hiç girmemiş ne haftasonu ne cuma günü de girmedi bir sorun yok değil mi kızlar haberiniz var mı beraydan

bu arada dikkati mi bişey çekti berayy hiç girmemiş ne haftasonu ne cuma günü de girmedi bir sorun yok değil mi kızlar haberiniz var mı beraydan

evet bende sordum berayyyyyyyyyyyyy neredeyseeee... Hadi hopefor docasıyla haftasonu yapyor girmez dedimmm ama beray allem eder kallem eder girerdi ya neyse bakalımmmmm

evet bende sordum berayyyyyyyyyyyyy neredeyseeee... Hadi hopefor docasıyla haftasonu yapyor girmez dedimmm ama beray allem eder kallem eder girerdi ya neyse bakalımmmmm

iyi sayılırım yordunum biraz sen nasılsın canım tatil nasıl evet bende berayı merak ettim geçen biriyle burda bişeyler yaşanmıştı okudumda ondan sonra da girmedi sanki

Canlarımm Merak etmişsiniz Beni:KK16: İyiyim Merak etmeyin. Evet 3 Gündür Giremiyorum.:KK14:
Eşim Cuma gününden Beri evdeydi O yüzden Girme fırsatı Bulamadım.:KK50:
Bide Eşim Kızıyor O evdeyken Ben Ona Vakit ayırmıyomuşum burda hep takılıyomuşum. O yüzden Ben evdeyken KK girmeyeceksin dedi.:KK1::KK1::KK1:
Bende Ondan dolayı Eşim evdeyken girmiyorum.:KK4::KK4:
Neyse Bugün İşe gitti. Bende soluğu burda aldımm:KK9::KK9::KK9:

Canlarımm Merak etmişsiniz Beni:KK16: İyiyim Merak etmeyin. Evet 3 Gündür Giremiyorum.:KK14:
Eşim Cuma gününden Beri evdeydi O yüzden Girme fırsatı Bulamadım.:KK50:
Bide Eşim Kızıyor O evdeyken Ben Ona Vakit ayırmıyomuşum burda hep takılıyomuşum. O yüzden Ben evdeyken KK girmeyeceksin dedi.:KK1::KK1::KK1:
Bende Ondan dolayı Eşim evdeyken girmiyorum.:KK4::KK4:
Neyse Bugün İşe gitti. Bende soluğu burda aldımm:KK9::KK9::KK9:

hoşgeldin canım:KK16: özlettin kendini yokluğun hemende farkediliyo :KK16:iyi yapmışsın kocansınla geçirmişsin biz burdayız nasıl olsa hep:KK34:

hoşgeldin canım:KK16: özlettin kendini yokluğun hemende farkediliyo :KK16:iyi yapmışsın kocansınla geçirmişsin biz burdayız nasıl olsa hep:KK34:

Canlarımm Benim:KK16::KK16: Ben Hepinizi Çok seviyorum. Hep aklımdasınızzz:KK16::KK16: Muckkkk:KK54::KK54:

bugünde pek sessiz bu topic yaa hopeforda yok ki şöyle bir şarkıyla merhaba desin:KK9: bugün hanımefendinin kocasıyla tatil günü keyfi yerindedir :KK14:

berayy nerden denk geldiyse az önce vajinusmus topiğinde sayfalara bakıyodum üstte beğeni kısmına tıkladım bir baktım senin adın kızlllllllaaaaaaaaaaarrr başardııııııııımmmmmmm diye yazmışsın vay be dedim tebessüm oluştu yüzümde sonra biraz daha baktım althenayla konuşmalarınız egzersizlerinizi yazmışsınız nerden nereye şimdi ise yardım melekleri olmuşsunuz canlar:KK16::KK16:

X