- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
ama bu söylediklerinin hepsini ben cok seviyorum kiiii .56:
bendeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben karnıyarığa bayılırım zaten en son olmadı onu yapcam da ya hep aynı şeyi yapmış oluyorum
hele sarma ımmm zeytin yağlı karını yarık yapcam usenmezsem sarma da yaparımm buyur gel canım aksma bıze yemegebendeee
ben karnıyarığa bayılırım zaten en son olmadı onu yapcam da ya hep aynı şeyi yapmış oluyorum
ama yoktunuz kii :44::44::44:
hem sana
kimse yok die çıktım bi geldim kaç sayfa ilerlemişsiniz
yarın k.validemler gelecek ne yemek yapayım ya fikir verin bana:26:
hele sarma ımmm zeytin yağlı karını yarık yapcam usenmezsem sarma da yaparımm buyur gel canım aksma bıze yemege
bende bayılırım canım rabbim ne güzel nimetler vermiş çeşit çeşit çok şükür
ımm farklı bısı ne yapabılırsın ki :44::44::44::44:
hele sarma ımmm zeytin yağlı karını yarık yapcam usenmezsem sarma da yaparımm buyur gel canım aksma bıze yemege
bende bayılırım canım rabbim ne güzel nimetler vermiş çeşit çeşit çok şükür
ımm farklı bısı ne yapabılırsın ki :44::44::44::44:
olur valla yok demem aldım çatal bıçağımı geliyom
ne zaman istersen buyur gel canım
kimse yok die çıktım bi geldim kaç sayfa ilerlemişsiniz
yarın k.validemler gelecek ne yemek yapayım ya fikir verin bana:26:
işte bende bilemedimki çorbaya karar verdim gerisi yok
YUHHH SANA hopeforrrçorba: mercimek veya domates
ara sıcak : yaprak sarma, humus veya çökertme
ana yemek : islim kebabı pirinç pilavı
tatlı: şekerpare :)
çorba: mercimek veya domates
ara sıcak : yaprak sarma, humus veya çökertme
ana yemek : islim kebabı pirinç pilavı
tatlı: şekerpare :)
bak ya hala mönü sayıyorrrr yahu bacımmmmmmmmmm allahasennnnnnnn kaynanası olan var olmayan var millet şimdi kaynanası olmayanlar üzülür yapma böyle menüleri sayyon oda yapcak yedirecek eeee kaynanası olmayanlar demezmi keşke benimde kaynanam olaydıda bana geleydidee döktüreydim onaaa oktay ustanın tüm kitabını saymışın be bacım yapma yahuçorba: .....
ana yemek: piliç sarma pilav
ya da çanak köfte patates püresi fırında mantar
16:
YUHHH SANA hopeforrr
kzıın içini karartcan....
bana yazsan bunları zıkkımın pekini yesin derdimv
mönüye bak yaaa yaprak sarma yapcam birde yanınaaa islim kebap çıldırdınmı kızz sennn ....
ciddi ciddi yapmammbunların hepsini bir arada başbakan gelse yapmammm
şimdide kaynanaya hakaretten uyarı verirmiş site bana
karamsar bacım sen boşver hopeforu sen yap bir emrcimek çorba fırında patatesli tavuk veya köfteli oturtturma salata pilav
al neyine yetmezzzzzzzz hoş senin kaynanan iyidir düşünerekden yazdım yoksa bizimki 3 yılda 1 kez geldi evime dahada gelmedi
YUHHH SANA hopeforrr
kzıın içini karartcan....
bana yazsan bunları zıkkımın pekini yesin derdimv
mönüye bak yaaa yaprak sarma yapcam birde yanınaaa islim kebap çıldırdınmı kızz sennn ....
ciddi ciddi yapmammbunların hepsini bir arada başbakan gelse yapmammm
şimdide kaynanaya hakaretten uyarı verirmiş site bana
karamsar bacım sen boşver hopeforu sen yap bir emrcimek çorba fırında patatesli tavuk veya köfteli oturtturma salata pilav
al neyine yetmezzzzzzzz hoş senin kaynanan iyidir düşünerekden yazdım yoksa bizimki 3 yılda 1 kez geldi evime dahada gelmedi
bak ya hala mönü sayıyorrrr yahu bacımmmmmmmmmm allahasennnnnnnn kaynanası olan var olmayan var millet şimdi kaynanası olmayanlar üzülür yapma böyle menüleri sayyon oda yapcak yedirecek eeee kaynanası olmayanlar demezmi keşke benimde kaynanam olaydıda bana geleydidee döktüreydim onaaa oktay ustanın tüm kitabını saymışın be bacım yapma yahu