Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

allah razı olsun bacım senidee öyle.....

evet arapça öyleeeee türkçeyle aynı aileden olamayınca karışık gelmekde zaten alfabeside değişik olunca ayrı bir durum ama zevklidir iyi ediyon bacım git :)
çok öpüyom seni bende bacımm... erkekler koca konusunuda susutum artık
gerçi reglim kritik günlerni geçtimm amaaaa ne bilem adam aşırı rahat sorumsuzzz

rahatlık konusu gerçekten gıcık bir durumm ama yalnız değilsinn bu konuda maalesef( huylu huyundan vazgeçmiyor huymu yaradışılmı bilmem ama can sıkıcı gerçekten...öpüyorum seni hiiççç üzme tatlı canını...hertürlü hayatın sınavlarıyla karşılaşıyoruz Rabbimm taşıyamayacağımız yükü vermesin inş.(ki vermez!)sabırrr ve dua başka bi güç yok....

Son düzenleme:

cnm inş allah sanada nasip eder gerçekten yalnızlık çok zor sabah olmuyo ve ben geç uyuyorum nöb ken çünkü halen korkuyorum evde tek kalmaya

oy canımm sabah sabah okudum ne de çok sıkmış bu adam seni ne diyeceğimi bilemedim sıkma canını

Yok Canım Benim. Niye stres yapıcakmışım.
Ben Gayet Sakinim. Kısmet İşleri bunlar. Allah nasip ederse olur
Kafama Tokadan başka bişey takmam ben

kızlar selam nasılsınız... ben biraz stresliyim galiba... yarın düğüm çözülüyor... hepinizden dua bekliyorum

Yok Canım Benim. Niye stres yapıcakmışım.
Ben Gayet Sakinim. Kısmet İşleri bunlar. Allah nasip ederse olur
Kafama Tokadan başka bişey takmam ben

stres yapıyorsun diye demedim zaten beraycım, akıntıyla ilgli şeyler sorduğunu görünce istediğini düşünerek ufacık acele tarafından değinmek istedim, atlamak içime sinmedi... niye takasın ki... dediğin gibi nasip kısmet böyle şeyler Allah hakkında hayırlısını versin

Son düzenleme:
ben burdayım canım sen buralardamısın acaba yeşil renk gözüküyorsun ammaa:26:

açıktı bestim hala yazıyorum ama bakmıyordum. gözlerim yoruldu kapayacaktım o yüzden bi bakıyım dedim çıkmışım... ben de iyi akşamlar demek için geri geldim:))
nedendir bilmiyorum iyi yazıyordum şimdi takılıyorum best ya ((

kuzum sınav yaklaştı heyecanmı yapıyorsun yoksa ondan takılıyorsundur belki sen olabilir mi acaba:26:

cnm inş allah sanada nasip eder gerçekten yalnızlık çok zor sabah olmuyo ve ben geç uyuyorum nöb ken çünkü halen korkuyorum evde tek kalmaya
aminnnnnnnnnnn bacım isteyen herkese versin rabbbim...
böyle bir arkdşm vardıııı oda gece huzurlu uyuyamamm diyordu eşi asker neyse geçen yıl doğum yaptı bu yıl arayınca ooo diyo kızımlaaa oynuyommmm sabah nasıl olyor anlamıyom bile yoruyorda beni diyinceeeee ciddden bir can bir nefesss ap ayrı helede kendi canın oluncaaaa:)
sapa sağlam kucağına alman ümidiyle sevgicim

doğru diyorsunda ecrincimmm ahhh bir fıtratımaaa azcık bende rahat olmayıııı geçirebilsemm nerdeeee:):):)

çok sağol güzel yorumalrın duaalrın için... öpüyorum

oy canımm sabah sabah okudum ne de çok sıkmış bu adam seni ne diyeceğimi bilemedim sıkma canını
:) sağoollll elabımmmm

kızlar selam nasılsınız... ben biraz stresliyim galiba... yarın düğüm çözülüyor... hepinizden dua bekliyorum
anammmmmmmmmmm gamzelimmmmmmmmm nabersin canımcımmmmmmmmm nerelerdesinnnnn evet bu hafta sonumuydu durum düğüm çözümünnn hadi bakalımmmmmmmm inşlh hayırlısı ileee işinide yavrunuda alacağın bir sene olucaktırrrrr.... vallaaa dua edicemmm dualarımdasın bacımmmm bir hayırlısıyla en güzelinden atlatttaaaa aramıza geri dön diyeee daha çok dua edicemmmmmmmmmmmm... vallaaaa seni çok özledimmmmmmmmmmmm dieğr taraftada online olmuyonnnn bakyom yoksun elabda çıkmış bestle jesminde pek kullanmazzz hemen çıkyom bendeeeee:)
başarılar bacım

kimse yok (( neyse görürseniz beni unutmayın tamam mı
unuttturmuyuzzzzz
allahım her an yanında olsunnn sana güzel enerjiler gönderiyorummmmmmmmmmmmm:) al bakalım

öpüldün:13::13::13::13::13:

enerjine hayranımmm canımm yaaa maşallah:)))sanal manal ama inanılmaz pozitif enerjin var ya....sana komşu olmak varmışşş insanın ömrü uzarr:))))senin farkında olmayanlar üzülsünn....iyi geceler

Son düzenleme:
enerjine hayranımmm canımm yaaa maşallah:)))sanal manal ama inanılmaz pozitif enerjin var ya....sana komşu olmak varmışşş insanın ömrü uzarr:))))senin farkında olmayanlar üzülsünn....iyi geceler
ecrincim kocammmm komşuluk yaptırmaazzzz yaptırmıyorrrr yani olsaydındaaaa yine sanaldan görüşürdük dermişim:):):)

bendee sendeki ve bir kaç arkdşmda da olan o sakinnn huzuru hisssediyorum ahanda itiraf etttimmmm

iyi geceler bacım

kızlar bu aradaaa ocak gibi yenmişti galiba hopefor bacımızzzz ve mart başalrındada hamile olduğnu öğrendiiii ve şimdi yarın iş için sınava girecek:) ALLAHIM ondada başarılarını versin..... dualarımızdasın hopefor bacım....:):):)

dilerim karnındaki bebeğin nasipli olurrrr hayırlısı ile olur işin bacım.... senin yılın bu yıl: nasiiplerin, güzel kısmetlerinde, artarak çoğalır emi...?
BAŞARILAR BACIMMMMMMMMMMM
:13::13::13::13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…