allah razı olsun bacım senidee öyle.....Teşekkür ederim bacımmm arapça (dil olarak)matematik gibi tam çözüyorum derken herşey karışıyor:)))renklerin bile dişisi erkeği var:)))
eşin sana haber vermekte gecikti sanırımm bacımmm vede senin regl döneminde...çok tehlikeli zamanlar:))ama sen yinede fazla üstünde durmamaya çalış çünkü sonuç olarak yine sen üzülürsünn...onlar hiç umursamazlarRabbim seni en kısa zamanda feraha ulaştırsınnn inşaallah bacımmm...bende seni çokkk öpüyorumm Allaha emanet ol...
allah razı olsun bacım senidee öyle.....
evet arapça öyleeeeetürkçeyle aynı aileden olamayınca karışık gelmekde zaten alfabeside değişik olunca ayrı bir durum ama zevklidir iyi ediyon bacım git :)
çok öpüyom seni bende bacımm... erkekler koca konusunuda susutum artık
gerçi reglim kritik günlerni geçtimm amaaaa ne bilem adam aşırı rahat sorumsuzzz
bend eyapa yalnızım sevgicimmmmmmm senin ne güzel akrnında bir can varrrr ben ne yapamm yaaa
en eski benimmmmmmmmmmm hayyy olmaz olaydımmmmmmmmmmmm.... güzel bir cinsel yaşamım olaydııı eşim beni anlayaydı hödük olmayaydııııııııı ufff ufff best geldiler banaaa 2-3 gündür gitmiyolar[/FONT]
bizim adam salı sabah namazı ile çıktı evden
en son salı akşamı konuştuk skypeden bana teelfondan arama demiştiii neyseee aramadımm ama dünde bekledim skyepiyede gelmedi bugun şu saat oldu (orda 1 saat geri hadi neyse) skype açıkkkkkkkk veeee yokkkkk
hadi dün ben uyudum o gelmiş olsa bişeyde yazmamış mail bile atmammışşşşş düşünün
bugun perşembe bitiyorrrr bu nasıl bir sorumluluk burda öldümmü kaldımmı zerre umrunda değillll sizce ben mi abartıyorummmmmmmmmmm??????? burda ne yapmam gerek allahasen biri bana akıl versin....
bir mail attım iyi geceler
dün skypeye gelmedin merak ettim
hadi oda yetmez gibi hiçmi nete girmedindeeee bir mail dahi atmammışsınnnnnnnnn yaaa msj atayım dedim gitmedi.... bir karın var bilemmm farkındamısın
diyeeee
sonra okuyacak okumadım şeklinde işaretleyecek ben bilyom aaaa görmedim açamdım diyecek en fazlaa ne yapmalıyımmmm yaaa
burda olan olmayan herkese gunaydınlar:)))))
kızlar 10 a kadar izin verdim kendime ama hiç biriniz yoksunuz
elab bile yok
yasemin uyuyordur zaten :))
sevgi 11 haftalık olmuşsunuz canımAllah ım tamamına erdirsin hayırlısıyla birlikte inşaallah
mina bende philipsin maşası var :)
beray yaşın çok genç daha canım stres yapma inşaallah tez zamanda nasip eder Allah ım
kızlar hepinizi çok öpüyorum
Yok Canım Benim. Niye stres yapıcakmışım.
Ben Gayet Sakinim. Kısmet İşleri bunlar. Allah nasip ederse olur
Kafama Tokadan başka bişey takmam ben
kimse yok(( neyse görürseniz beni unutmayın tamam mı
ben burdayım canım sen buralardamısın acaba yeşil renk gözüküyorsun ammaa:26:
açıktı bestim hala yazıyorum ama bakmıyordum. gözlerim yoruldu kapayacaktım o yüzden bi bakıyım dedim çıkmışım... ben de iyi akşamlar demek için geri geldim:))
nedendir bilmiyorum iyi yazıyordum şimdi takılıyorum best ya((
aminnnnnnnnnnn bacım isteyen herkese versin rabbbim...cnm inş allah sanada nasip eder gerçekten yalnızlık çok zor sabah olmuyo ve ben geç uyuyorum nöb ken çünkü halen korkuyorum evde tek kalmaya
doğru diyorsunda ecrincimmm ahhh bir fıtratımaaa azcık bende rahat olmayıııı geçirebilsemm nerdeeee:):):)rahatlık konusu gerçekten gıcık bir durumm ama yalnız değilsinn bu konuda maalesef( huylu huyundan vazgeçmiyor huymu yaradışılmı bilmem ama can sıkıcı gerçekten...öpüyorum seni hiiççç üzme tatlı canını...hertürlü hayatın sınavlarıyla karşılaşıyoruz Rabbimm taşıyamayacağımız yükü vermesin inş.(ki vermez!)sabırrr ve dua başka bi güç yok....
:) sağoollll elabımmmmoy canımm sabah sabah okudum ne de çok sıkmış bu adam seni ne diyeceğimi bilemedim sıkma canını
anammmmmmmmmmm gamzelimmmmmmmmm nabersin canımcımmmmmmmmm nerelerdesinnnnn evet bu hafta sonumuydu durum düğüm çözümünnn hadi bakalımmmmmmmm inşlh hayırlısı ileee işinide yavrunuda alacağın bir sene olucaktırrrrr.... vallaaa dua edicemmm dualarımdasın bacımmmm bir hayırlısıyla en güzelinden atlatttaaaa aramıza geri dön diyeee daha çok dua edicemmmmmmmmmmmm... vallaaaa seni çok özledimmmmmmmmmmmmkızlar selam nasılsınız... ben biraz stresliyim galiba... yarın düğüm çözülüyor... hepinizden dua bekliyorum
unuttturmuyuzzzzzkimse yok(( neyse görürseniz beni unutmayın tamam mı
ecrincim kocammmm komşuluk yaptırmaazzzz yaptırmıyorrrr yani olsaydındaaaa yine sanaldan görüşürdük dermişim:):):)enerjine hayranımmm canımm yaaa maşallah:)))sanal manal ama inanılmaz pozitif enerjin var ya....sana komşu olmak varmışşş insanın ömrü uzarr:))))senin farkında olmayanlar üzülsünn....iyi geceler