Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni geldin sanırım hiç tanışmadık seninle değilmi nsılsın bende girdim çıktım falan arkadaşlar varda burda yok tek kaldımm
bend eyapa yalnızım sevgicimmmmmmm senin ne güzel akrnında bir can varrrr ben ne yapamm yaaakızlar kimse yokmu bende bugun yalnızım evde tekii eşim nöb
en eski benimmmmmmmmmmm hayyy olmaz olaydımmmmmmmmmmmm.... güzel bir cinsel yaşamım olaydııı eşim beni anlayaydı hödük olmayaydııııııııı ufff ufff best geldiler banaaa 2-3 gündür gitmiyolarbu topiği ben kurdum canım en eskilerdenim aslında ama bi dönem yoktum sanırım sen o ara geldin karşılaşamadık seninle pek .
iyiyim sen nasılsın???
ooo ecrincimmmm annenler gittti demekkkk allah kavuştursun bacım.....hatırlanmak da güzell gökçemm misafirlerden sonra temizlik fazlı malumm:)) bu ara bide fakültede bi kaç derse katılıyorumm gündüzleri bazen hiç giremiyorummm...ve kitap okumayada artık zaman ayırıyorummm çok ihmal ettim uzunca bir süre....e bide av hanımlığımız var eşim 5i 20 geçe evde oluyor o da vakit istiyor kendine:))ama burayı özleyip açıp kısada olsa iyi olduğunuzu öğrenip çıkıyorumm anca geceleri bazen uzun kalıyorumm...hepinizi seviyorum...hepiniz ayrı ayrı özelsiniz benim içinnn...ve hepinizi öpüyorumm
en eski benimmmmmmmmmmm hayyy olmaz olaydımmmmmmmmmmmm.... güzel bir cinsel yaşamım olaydııı eşim beni anlayaydı hödük olmayaydııııııııı ufff ufff best geldiler banaaa 2-3 gündür gitmiyolar[/FONT]
bizim adam salı sabah namazı ile çıktı evdencanımcım sakin ol nie böle oldun birden sen yahu:26:
bizim adam salı sabah namazı ile çıktı evden
en son salı akşamı konuştuk skypeden bana teelfondan arama demiştiii neyseee aramadımm ama dünde bekledim skyepiyede gelmedi bugun şu saat oldu (orda 1 saat geri hadi neyse) skype açıkkkkkkkk veeee yokkkkk
hadi dün ben uyudum o gelmiş olsa bişeyde yazmamış mail bile atmammışşşşş düşünün
bugun perşembe bitiyorrrr bu nasıl bir sorumluluk burda öldümmü kaldımmı zerre umrunda değillll sizce ben mi abartıyorummmmmmmmmmm??????? burda ne yapmam gerek allahasen biri bana akıl versin....
bir mail attım iyi geceler
dün skypeye gelmedin merak ettim
hadi oda yetmez gibi hiçmi nete girmedindeeee bir mail dahi atmammışsınnnnnnnnn yaaa msj atayım dedim gitmedi.... bir karın var bilemmm farkındamısın
diyeeee
sonra okuyacak okumadım şeklinde işaretleyecek ben bilyom aaaa görmedim açamdım diyecek en fazlaa ne yapmalıyımmmm yaaa
bizim adam salı sabah namazı ile çıktı evden
en son salı akşamı konuştuk skypeden bana teelfondan arama demiştiii neyseee aramadımm ama dünde bekledim skyepiyede gelmedi bugun şu saat oldu (orda 1 saat geri hadi neyse) skype açıkkkkkkkk veeee yokkkkk
hadi dün ben uyudum o gelmiş olsa bişeyde yazmamış mail bile atmammışşşşş düşünün
bugun perşembe bitiyorrrr bu nasıl bir sorumluluk burda öldümmü kaldımmı zerre umrunda değillll sizce ben mi abartıyorummmmmmmmmmm??????? burda ne yapmam gerek allahasen biri bana akıl versin....
bir mail attım iyi geceler
dün skypeye gelmedin merak ettim
hadi oda yetmez gibi hiçmi nete girmedindeeee bir mail dahi atmammışsınnnnnnnnn yaaa msj atayım dedim gitmedi.... bir karın var bilemmm farkındamısın
diyeeee
sonra okuyacak okumadım şeklinde işaretleyecek ben bilyom aaaa görmedim açamdım diyecek en fazlaa ne yapmalıyımmmm yaaa
çağrı bile parayla onun hattına msjda keza öyleeeee o bakıma birkez gitttiğinde kavga etmiştim saymıştım aramıştı aramıştımdaaa o ay fatura 1230tl geldiydi düşünnnn türkiyede ucuza alışınca açınca ağzımı susumuyommmoda keza öyleeee düşün halimiziama neden arama dedi ki, peki sen aramadın mı hiç gökçecim:26:
mailli atttım adam skypeye geldiiii şimdiiiaaaa yurt dışına mı gitti , hiç aramıyormu canım bu kadar mı kız senin kocan şaşırdım gerçekten şimdi biliyormusun :26::26::26:
sen atmakla iyi yapmışsın belki dank eder kafasına birşey yapma nasıl olsa mail atmışsın msj da atmayı denemişsin zaten
ooo ecrincimmmm annenler gittti demekkkk allah kavuştursun bacım.....
temizliğide çok yorma kendiniiii.... fakültede ne dersi anne çocuk sağlığı seminerimi yoksa okul mu? anlayamadım bunu?
kitap okuma yorumlama paylaşma yerimizede daima beklerizzz... eşinide ne güzel ihmal etmeeeee es eseee selamlar geceleri denk gelirsek bol bol görüşmek ümidiyleeee bacım
napayım ecrincim azcuk bunalım takılyom reglimde devam edince ruhum da darlyor eşiemde gıcık olyommmm öyleeeee.. esesden gelen selama ALEYKÜM SELAM.....evet canımmm gittiler,teşekkür ederimm.....arapça için derslere giriyorum canımm esogü ilahiyatta :))şimdilik ayırabildiğimiz kadar ayıralımm ilerleyen zamanlarda belki ihmal etmek zorunda kalabiliriz:)))
buralardasın sanırım gökçemm sen nasılsınn nasılsın??
bu arada es es dende kocaman selamlar sanaa....
napayım ecrincim azcuk bunalım takılyom reglimde devam edince ruhum da darlyor eşiemde gıcık olyommmm öyleeeee.. esesden gelen selama ALEYKÜM SELAM.....
ARAPÇA derslerne gidiyorsun demek harika bacım.... bilirsin hayrat neşriat ile bazı illerde halk eğitimleri meb ile protokol imzalandı osmanlıca ve kuran kursalrı başlatıldı.... ankarada avr ücretsiz hemdeee:):):) bilgin olsun
çok öpüyom kib bacım