Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

kızlar bu aradaaa ocak gibi yenmişti galiba hopefor bacımızzzz ve mart başalrındada hamile olduğnu öğrendiiii ve şimdi yarın iş için sınava girecek:) allahım ondada başarılarını versin..... Dualarımızdasın hopefor bacım....:):):)

dilerim karnındaki bebeğin nasipli olurrrr hayırlısı ile olur işin bacım.... Senin yılın bu yıl: Nasiiplerin, güzel kısmetlerinde, artarak çoğalır emi...?
Başarılar bacımmmmmmmmmmm
:13::13::13::13::13::13::13:

coşkuyla gönlü kardeşi için duaya şahlanmış yüreği güzel insann!!!! Duana gönülden aminnnnnnnnnn diyerek katılıyorummm ve ekliyorummmm rabbim sanada gönlündeki(leri)ni hayırlısıyla sana nasip etsin inşaallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar ben geldim:KK3::KK3::KK3::KK3:
ayyyyy çok özlemişim valla sizi:KK16::KK16::KK16:
diğer topiği okuyamadım ama u topiği aradan aradan okudum işte.çok şükür bi sıkıntım yok şimdilik
ya sormayın eşim pc ye format attırmış ben işteyken ve net ile pc arasındaki bağlantı yokkkk çok kızdım:KK47::KK47::KK47:
bu akşam yaptırdım sonunda:KK9::KK9:
ya hep aklımdaydınız insan bi eksik oluyo sizinle konuşmayınca:KK16::KK16::KK16:
neyse kızlar pc şimdi yapıldı hemen yazayım yatayım dedim:21::21::21::21:
ii geceler hepinize:KK54::KK54::KK54::KK54:

anammmmmmmmmmm gamzelimmmmmmmmm nabersin canımcımmmmmmmmm nerelerdesinnnnn evet bu hafta sonumuydu durum düğüm çözümünnn hadi bakalımmmmmmmm inşlh hayırlısı ileee işinide yavrunuda alacağın bir sene olucaktırrrrr.... vallaaa dua edicemmm dualarımdasın bacımmmm bir hayırlısıyla en güzelinden atlatttaaaa aramıza geri dön diyeee daha çok dua edicemmmmmmmmmmmm... vallaaaa seni çok özledimmmmmmmmmmmm :KK66: dieğr taraftada online olmuyonnnn bakyom yoksun elabda çıkmış bestle jesminde pek kullanmazzz hemen çıkyom bendeeeee:)
başarılar bacım

unuttturmuyuzzzzz
allahım her an yanında olsunnn :KK66: sana güzel enerjiler gönderiyorummmmmmmmmmmmm:) al bakalım:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

öpüldün:13::13::13::13::13:

kızlar bu aradaaa ocak gibi yenmişti galiba hopefor bacımızzzz ve mart başalrındada hamile olduğnu öğrendiiii ve şimdi yarın iş için sınava girecek:) ALLAHIM ondada başarılarını versin..... dualarımızdasın hopefor bacım....:):):)

dilerim karnındaki bebeğin nasipli olurrrr hayırlısı ile olur işin bacım.... senin yılın bu yıl: nasiiplerin, güzel kısmetlerinde, artarak çoğalır emi...?
BAŞARILAR BACIMMMMMMMMMMM
:13::13::13::13::13::13::13:

ben de seni çok özlidim gökçeemmm yanımda olduğunu biliyordum gökçem Allah razı olsun bacımmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

has bacım benim :KK19::KK48: her ne kadar yankı bulmamış olsa da sen o yüce gönlünü bir kez daha göstermiş oldun... haslığını, bacılığını, gönlünün yüreğinin büyüklüğünü bir kez daha hissettirdin bacım :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: Allah bin kere razı olsun bacım Allah sana gam keder yaşatmasın, gönlünde büyüttüğün ne muradın varsa versin, ağzın her daim bal gibi tatlı ömrün hep mutluluk içinde geçsin:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

doğru bacım ocağa doğru yendim 23 aralıkta şimdi 8 haftalık hamileyim binlerce kez şükürler olsun önce Allah ın izni sonra burası ve arkadaşlarım sayesinde:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: bebeğim için biliyorum ki gönlünün taaaa içinden dua ettin Allah razı olsun bacım amin amin amin amiiiiiiiiin Allah ım sana da nasip etsin inşaallah ikinizin de istediğiniz tarihte bekletmeden inşaallah:KK16: :KK16: :KK16:

veeee gökçeeeeeeem çok şükür dualarınla ve Allah ın izniyle sınavı geçtim bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: çok şükür çok şükür bin şükür:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:öpüyorum gökçeemm nanaklarından sevgiyle muhabbetle:KK19::KK16::KK16::KK16::KK19:

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ve vajinismus hastasıyım tedaviye başladım ama parmak egzersizlerini yapamıyorum ne tavsiye edersiniz?

mesela sizler ilk denemelerinizi nasıl yaptınız nasıl cesaretinizi topladınız ben normaldede iğnedn bu tarz şeylerden korkan biriyim ne yapmam gerekir siz nasıl başladınız bunları bana da anlatırsanız ve tavsiyelerde bulunursanız sevinirim bu biliyorsunuz ki çok büyük bir stres artık bitsin istiyorum

mesela sizler ilk denemelerinizi nasıl yaptınız nasıl cesaretinizi topladınız ben normaldede iğnedn bu tarz şeylerden korkan biriyim ne yapmam gerekir siz nasıl başladınız bunları bana da anlatırsanız ve tavsiyelerde bulunursanız sevinirim bu biliyorsunuz ki çok büyük bir stres artık bitsin istiyorum

size verdiğim linkte bu tarz yardımlarda bulunuyoruz o nedenle verdim ama tıklamadınız sanırım :KK16:

parmak egzersizleri ile yendik canım yada aparat hazırlayıp onlarla egzersiz yaptık o şekilde yendik , sende yenebilirsin tabiki ama egzersizleri aksatmaman lazım ne kadar sık yaparsan o kadar çabuk yenersin 4 günde yenen arkadaşlarımızda oldu.
aşamalarını anlatim istersen sana

ben de seni çok özlidim gökçeemmm yanımda olduğunu biliyordum gökçem Allah razı olsun bacımmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

has bacım benim :KK19::KK48: her ne kadar yankı bulmamış olsa da sen o yüce gönlünü bir kez daha göstermiş oldun... haslığını, bacılığını, gönlünün yüreğinin büyüklüğünü bir kez daha hissettirdin bacım :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: Allah bin kere razı olsun bacım Allah sana gam keder yaşatmasın, gönlünde büyüttüğün ne muradın varsa versin, ağzın her daim bal gibi tatlı ömrün hep mutluluk içinde geçsin:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

doğru bacım ocağa doğru yendim 23 aralıkta şimdi 8 haftalık hamileyim binlerce kez şükürler olsun önce Allah ın izni sonra burası ve arkadaşlarım sayesinde:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: bebeğim için biliyorum ki gönlünün taaaa içinden dua ettin Allah razı olsun bacım amin amin amin amiiiiiiiiin Allah ım sana da nasip etsin inşaallah ikinizin de istediğiniz tarihte bekletmeden inşaallah:KK16: :KK16: :KK16:

veeee gökçeeeeeeem çok şükür dualarınla ve Allah ın izniyle sınavı geçtim bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: çok şükür çok şükür bin şükür:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:öpüyorum gökçeemm nanaklarından sevgiyle muhabbetle:KK19::KK16::KK16::KK16::KK19:

canımmm sevindimm sınavı geçtiğineee:KK16::KK16::KK16::KK16:ömrünün kapıları açıldı bebişinle inşaallah devamıda mutluluklarla beraber devam etsinnnn öpüyorum senii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ecrinx sen nerelerdesin canımmmmm :KK16:

ecrinx sen nerelerdesin canımmmmm :KK16:

kalp kalbe karşı diye boşa demiyolar:)))tam yazdım baktım sende buralardasınnn sana yazacakken sen yazdın:))))ben bu sıra pek giremiyorumm sohbet tadında:)))(geceleri daha rahat girebiliyorum))girip iyi oldup olmadığınıza bakıyorummm çıkıyorummm:))sen nasılsın datlumm???

kalp kalbe karşı diye boşa demiyolar:)))tam yazdım baktım sende buralardasınnn sana yazacakken sen yazdın:))))ben bu sıra pek giremiyorumm sohbet tadında:)))(geceleri daha rahat girebiliyorum))girip iyi oldup olmadığınıza bakıyorummm çıkıyorummm:))sen nasılsın datlumm???

iyiyim kuzummm nasıl olim seni gördüm valla daha iyi oldum görüşemioz hiç özledim vala kız seni i görüom yorumlarını gece girdiğini tahmin etmiştim nie böle oldukine ???

iyiyim kuzummm nasıl olim seni gördüm valla daha iyi oldum görüşemioz hiç özledim vala kız seni i görüom yorumlarını gece girdiğini tahmin etmiştim nie böle oldukine ???

özlüyorum bende buralarda sohbetimizi:KK24::KK24:gündüzleri kursa falan gidiyorummm bu sıra ağırlık verdimm...ev hanımlığı durumu malumm yemekdi ev işiydi derken docam geliyoo...beyfendi ilgi istiyor bu sıra niyeysee,, ben yokken girsen nete diyoo artık boykot ediyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:bende o uyuyunca açıyorumm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:şuandada evde ve isyan bayrağını çıkarmak üzree:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

sen neler yapıyosun canım

özlüyorum bende buralarda sohbetimizi:KK24::KK24:gündüzleri kursa falan gidiyorummm bu sıra ağırlık verdimm...ev hanımlığı durumu malumm yemekdi ev işiydi derken docam geliyoo...beyfendi ilgi istiyor bu sıra niyeysee,, ben yokken girsen nete diyoo artık boykot ediyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:bende o uyuyunca açıyorumm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:şuandada evde ve isyan bayrağını çıkarmak üzree:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

sen neler yapıyosun canım

anladım canımcım iyi yapmışsın haklı tabe adamcağız napıcaksın arada ilgi istiyorlar :KK9::KK9::KK9:
ben bildiğin gibiyim canım be okula git gel evle ilgilen falan değişiklik yok bende pek

anladım canımcım iyi yapmışsın haklı tabe adamcağız napıcaksın arada ilgi istiyorlar :KK9::KK9::KK9:
ben bildiğin gibiyim canım be okula git gel evle ilgilen falan değişiklik yok bende pek

hayat monotonlaşıyor bi zaman sonra:KK14::KK14::KK14:sağlıklı olalım da monotonluğa katlanırız napalımmm:KK9::KK9::KK9::KK9:öpüyorum seni bacımmm ben çıkayımm artık, kendine dikkat et Allaha emanet ol..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hayat monotonlaşıyor bi zaman sonra:KK14::KK14::KK14:sağlıklı olalım da monotonluğa katlanırız napalımmm:KK9::KK9::KK9::KK9:öpüyorum seni bacımmm ben çıkayımm artık, kendine dikkat et Allaha emanet ol..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

tamam kuzucum bende seni çok öpüyorum kendine dikkat et olur muuu , yine gel sık sık gelll:KK16::KK16::KK16:

kızlar selam
vajiyi yeneli bikac ay oldu henüz.başlarda eşim jel kullanıyordu rahat giriş olsun diye cünkü giriş olduktan sonra bi süre sonra alısıyordu vaji. ama simdi o jeli kullandıgı an mahfoluyorum acaip yanıyor sanki acı biber ile acık yaraya dokunuyorlarmıs gibi yanma oluyor. bu sebeple jeli sürdürmeyi bıraktık. 2mizdede ıslanma oluyor ama sorun şuki bende ıslanma sevişirken oluyor eşim tam vajiye giriceği an anlayamıyorum ıslanma kayboluyor kupkuru kalıyor girişte zorlanıyorum acıkcası ama sonra alısıyorum.
dikkat ettiğim su oldu ondan sormak istedim adetim baslamasına 1-2 gün kala ve adet bittiği gün ve ertesi gün ilişkiye girceğimde acaip acı ,yanma hissi oluyor ve acaip bi isteksizlik olusuyor bende o derece resmen acı cekiyorum sanki totom yırtılıyom gibi hissediyorum bizim adamda sagolsun cok düşkün adetin 6-7 gün bide adet biitişi ve baslangıcından 2-3 gün ekleynce 10gün nasıl bekliyim diyor onuda kıramıyorum ama cok acım oluyor anlamıyorum off off kadın olmak ne zor cok cok zor
:KK5::KK5:

X