bende arzum arçelik yada braun alayım diyorum.
cnm braun da ii ama ben düzleştiricide phlips si öneriyorum süperr 90 milyona almıştım galiba 2 sene önce ama süper tek sürüşte dümdüz ediyo bide benim saçlar dalgalı ve kabaran cinsinden normalde fön bile tutmaz saçlarıma kuaförlerde çekene kadar bi hal oluyo adamlar ama (phlips pro 4667 salon straing pro xl ) düzleştiricisi muhteşemmmm tavsiye ederim Philips HP4667 Salon Straight Pro XL Seramik Plakalı Saç Düzleştirici | deneme.koysepete.com | Hesaplı Alışveriş Sitesi (buda linki) ben internetten aldım çok memnunum
sağol canım.nasılsın?
şükürler olsun bende iyiyim
sanırım buldum sorunu bacımbende arzum arçelik yada braun alayım diyorum.
şimdi benim bacımkızlar selam nasılsınız?
sizede sorayım saç düzleştirici alıcam siz ne önerirsiniz?
ben yazıpda görsellerde aratıp bulasıya kadar çıkmışın bacımmmmmmmmm inşallah okursun yarınnnnnnnnnn...sağol tatlım.hafta sonu alıcam bakalım.iyisi olsun bi kere olsun.
evet seramik popüler olan saçları kırmıyor hasarı daha az olyorrr dikkatte edince tabakalara sıkıntı olamz pek hani....araştırdım internetten biraz.hafta sonu bakıcam bakalım.seramik tabaka daha iyi değil mi canım?baktıklarım hep seramikdi.ince istiyorum bende bukle de yapayım diye.
sağol canım...
kızlar selam nasılsınız?
sizede sorayım saç düzleştirici alıcam siz ne önerirsiniz?
iyi hadi bakalım ayberkececimmmmgüzel haberlerle karşılaşalımemi...
hopeforrrrrrrrrrr bacım sen nasılsınnn
karamsarrrrrrrrrrr sende ne var ne yok
yaaaaa iyice görüşemez olduk
iyiyim canım bugün işe biraz geç geldim babamlar umreye gitti de onları yolculadık sonra geldim baktım biraz gece de geç uyudum sabahta erken kalkınca öyle halsiz halsiz bakındım topiğe bişey yazmadım gördüm seni geziyodun yine
gökçeeeem iyiyim bacım çok iyiyim çok şükür... bebişimin kesesini gördük teyzesikafam rahatladı çok şükür Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah hepimizinkini sen nasılsın tatlım duydum ki bayram başlamış sende docan iş gezisine çıkmış keyfini çıkar gökçem (sen öyle diyosun ya :) ) çoook öpüyorum
elabıımm Allah kavuştursun canım, Allah ibadetleri makbul olanlardan eylesin inşaallah
kızlar 10 a kadar izin verdim kendime ama hiç biriniz yoksunuz
elab bile yok
yasemin uyuyordur zaten :))
sevgi 11 haftalık olmuşsunuz canımAllah ım tamamına erdirsin hayırlısıyla birlikte inşaallah
mina bende philipsin maşası var :)
beray yaşın çok genç daha canım stres yapma inşaallah tez zamanda nasip eder Allah ım
kızlar hepinizi çok öpüyorum
elab bile yok
sevgi 11 haftalık olmuşsunuz canımAllah ım tamamına erdirsin hayırlısıyla birlikte inşaallah
beray yaşın çok genç daha canım stres yapma inşaallah tez zamanda nasip eder Allah ım
elab bile yok
Eki Görüntüle 669600 Eki Görüntüle 669603 Eki Görüntüle 669604
işteeee bizzz yaseminle İstanbuldaaaa annemin telefonundan çektiği karelerde