Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

bende arzum arçelik yada braun alayım diyorum.

cnm braun da ii ama ben düzleştiricide phlips si öneriyorum süperr 90 milyona almıştım galiba 2 sene önce ama süper tek sürüşte dümdüz ediyo bide benim saçlar dalgalı ve kabaran cinsinden normalde fön bile tutmaz saçlarıma kuaförlerde çekene kadar bi hal oluyo adamlar ama (phlips pro 4667 salon straing pro xl ) düzleştiricisi muhteşemmmm tavsiye ederim http://deneme.koysepete.com/en+ucuz+philips+hp4667+salon+straight+pro+xl+seramik+57437.aspx (buda linki) ben internetten aldım çok memnunum

Son düzenleme:

sağol tatlım.hafta sonu alıcam bakalım.iyisi olsun bi kere olsun.

sağol canım.nasılsın?

şükürler olsun bende iyiyim

bende arzum arçelik yada braun alayım diyorum.
sanırım buldum sorunu bacım
kızlar selam nasılsınız?
sizede sorayım saç düzleştirici alıcam siz ne önerirsiniz?
şimdi benim bacım
benim bekarken remington vardı hala da var ondan feci memnundum ama tabakaları düşüre kaldıra çizmiştim artıkım hatta ünvrstedeyken nerdeyse tüm yurdun kızları onla yapardı onu önerebilirimmm
braun önerilerin arasında iyi olabilir
kızkardeşim philips aldı kalın tabakaa ama saçalrnı kısa kullanınca zor olyor ince olması daha rahat yapmanı sağlıyor kesik kesik kat izi olmuyor haaa saçın hep uzun olacaksa kalın tabakaalrıda düşünebilirsin hem daha erken biter işin...
şimdi abcımda philipsden çok memnu amaa bozulmuş daha geçen konuştukkk bayaaa zorlnamış servis olayında garanti dolmamıştı süresi allahtan...
haaaa bir gün eşim saçalrmı çok yolyordu diyeee remington tabakaları bana sormadan hediye almıştı ozaman adından dolayı beğenmemiştim amaaa 2 yıldır kullanyorum ahrika çıktı dijital göstergeli
arzum erdem kıramer diye düzleştiric enfes yapıyor vallaaaa sıcaklık ayarı dijital göstergesi ve tabakaalrıda çok kalın olmayınca tavsiye edebilirimmmm...
resmide yollayım bak
AR556 Arzum Buka - Kişisel bakım - Saç Düzleştiriciler - Arzum Küçük Ev Aletleri

ama bu model değil üzerinde erdem kıramer de yazıyor
ve fiyatı daha ucuzdu
hatta sana diyim ulusda ki spotalrdan almış garantili zatennn:) sende ankarada olunca bakabilirsin....
ama yinede de bu elektrnik eşya işi şans nasip meselesi
bekodan herkes memnun ama ben
ankastre bulaşık makinesinden inannılmaz derecede şikayetçiyimmm... çöpe atasım var meselaaa o bakımaaa sadece önerim olucaktır dikkate al yinede çok para saçmaya gerek yok bence 100ün üzerien çıkmadan veya 100-1110 arasında güzel bişey alabilirsinn bacım

sağol tatlım.hafta sonu alıcam bakalım.iyisi olsun bi kere olsun.
ben yazıpda görsellerde aratıp bulasıya kadar çıkmışın bacımmmmmmmmm inşallah okursun yarınnnnnnnnnn...

unutma dikkat edeceğin nokta sıcaklık ayarı avrmıdır
garantisi
tabakası teflonmu seramikmi
kalınlığı (kısa saçta kat izi yapıyor kalınlar- daha az kalın olanalrla en azından dalgalarda yapabilirsin:) )
başkaaaa dikkat edeceğin
ulusdaki spotlara bakabilirsin önce alacağna karar ver sonra fiyat yoklaa ve al diyorum

araştırdım internetten biraz.hafta sonu bakıcam bakalım.seramik tabaka daha iyi değil mi canım?baktıklarım hep seramikdi.ince istiyorum bende bukle de yapayım diye.
sağol canım...

araştırdım internetten biraz.hafta sonu bakıcam bakalım.seramik tabaka daha iyi değil mi canım?baktıklarım hep seramikdi.ince istiyorum bende bukle de yapayım diye.
sağol canım...
evet seramik popüler olan saçları kırmıyor hasarı daha az olyorrr dikkatte edince tabakalara sıkıntı olamz pek hani....
birde seramiklerde iyon etkisi var saça parlaklık veriyor ve saçalrın elektrk çarpmış gibi durmasını engelliyor.... ince al evet ince daha kullanışlı

ben hiç memnun değilim bu duzleştiricilerden ben çok kullandım ama bi daha asla kalçalarıma kadar saclarım vardı mahfetti kırdı kesrırmek zorunda kaldım odur budur kullanmıyorum kullanmamda

kızlar selam nasılsınız?
sizede sorayım saç düzleştirici alıcam siz ne önerirsiniz?

minoş babyliss al canım kardeşim yıllardır kullanıyor düzleştirici çok memnun bende maşasını ve saç kurutma makinesi aldım baya başarılı anlayacağın saç ürünlerinde

iyi hadi bakalım ayberkececimmmm güzel haberlerle karşılaşalımemi...

hopeforrrrrrrrrrr bacım sen nasılsınnn

karamsarrrrrrrrrrr sende ne var ne yok
yaaaaa iyice görüşemez olduk

gökçeeeem iyiyim bacım çok iyiyim çok şükür... bebişimin kesesini gördük teyzesi kafam rahatladı çok şükür Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah hepimizinkini sen nasılsın tatlım duydum ki bayram başlamış sende docan iş gezisine çıkmış keyfini çıkar gökçem (sen öyle diyosun ya :) ) çoook öpüyorum

elabıımm Allah kavuştursun canım, Allah ibadetleri makbul olanlardan eylesin inşaallah

kızlar 10 a kadar izin verdim kendime ama hiç biriniz yoksunuz
elab bile yok
yasemin uyuyordur zaten :))
sevgi 11 haftalık olmuşsunuz canım Allah ım tamamına erdirsin hayırlısıyla birlikte inşaallah
mina bende philipsin maşası var :)
beray yaşın çok genç daha canım stres yapma inşaallah tez zamanda nasip eder Allah ım

kızlar hepinizi çok öpüyorum

karamsar girmemişsin hiç canım inşaallah herşey yolundadır

cecem sen naptın canım gittin mi dr a inşaallah önemli bir şey değildir

sağol canım benimm amin inşallah darısı isteyen herkese

elab tabi olmaz giriyom bakıyom kimse yok bende artık girmiyom sürekli sayfayı yeniliyom bakim kimse var mı yok yokk bazen iş oluyo canım ondan giremiyom sayfa beni atıyo sen acaba kaçtan 10 a kadar kendine süre verdin ben bayağı durdum yani sonra gittim 5 dk olmasın o verdiğin süre neyse sen çalış çalış sonra bol bol konuşuruz

cnm sağol hem sende girmez oldun artık kaçak oldun iyice (anladın sen onu yakalıyorum ona göre) sen ne ara kesesini görmeye gittin hani nisanda gitcektin ayrıca kalp atışınıda duyman gerekmıyormuydu ondan bahsetmemişsin tatlımmm

canım unutmuşum yazmayı bebeciğin kesesini de görmüşün çok şükür canım gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahh

ben listede yokum tabe

canım keseyi görmüşsün ne güzelrabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

işteeee bizzz yaseminle İstanbuldaaaa annemin telefonundan çektiği karelerde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…