Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

evet cadıkedi hiç girmez oldu nerelerde acaba:26:
althea işi bırakıcanı söylemişti belki evinde net falan yoktur o yüzden giremiyodur:26:

Hmm Öyleymiş. Cadı Kedi'yi Facede görüyorum ben.
Faceye giriyo ama buraya girmiyo. Demek Vazgeçmiş artık Bizdenn

kızlar selam nasılsınız?
sizede sorayım saç düzleştirici alıcam siz ne önerirsiniz?

minacım benim baybliss buharlı güzel kalın biraz ama arkadaşımın vardı yine babyliss o ince olandan çok güzeldi yani

Hmm Öyleymiş. Cadı Kedi'yi Facede görüyorum ben.
Faceye giriyo ama buraya girmiyo. Demek Vazgeçmiş artık Bizdenn

aa o zaman sorsana neden girmiyomuş neden vazgeçmiş bizden

Vala denk gelirsem sorarım bakalım bir.

Eee Canımm anlat bakalım. Sende ne var yok ??

beroşşş hoşgeldin nasılsın yasemin sen nasılsın bakalım cadı kedi hopefor demişti ki izmire gitmiş rahatsızmış galiba tedavi falan mı varmış öyle hatırlıyorum sankim :44:

beroşşş hoşgeldin nasılsın yasemin sen nasılsın bakalım cadı kedi hopefor demişti ki izmire gitmiş rahatsızmış galiba tedavi falan mı varmış öyle hatırlıyorum sankim :44:

ben iyim canım sen nasılsın bugün sabah erken uyandım, dedim şimdi elab topiktedir canım sıkılmaz, ama yoktun
sevgimle konuştuk biz de biraz

ben iyim canım sen nasılsın bugün sabah erken uyandım, dedim şimdi elab topiktedir canım sıkılmaz, ama yoktun
sevgimle konuştuk biz de biraz

iyiyim canım bugün işe biraz geç geldim babamlar umreye gitti de onları yolculadık sonra geldim baktım biraz gece de geç uyudum sabahta erken kalkınca öyle halsiz halsiz bakındım topiğe bişey yazmadım gördüm seni geziyodun yine

güle güle gitsinler güle güle gelsinler inşallah
evet ben çok gezenti oldum gene

güle güle gitsinler güle güle gelsinler inşallah
evet ben çok gezenti oldum gene

sağol canım amin inşallah

gezgin seni bestle de iyi gezmişiniz kız nereye gittiniz de sen 11 de geldin 3 te çıkmıştın sanki

Son düzenleme:
sağol canım amin inşallah

gezgin seni bestle de iyi gezmişiniz kız nereye gittiniz de sen 11 de geldin 3 te çıkmıştın sanki

aynen ya sorma 3 te çıktım 11 de girdim eve ne gezdik ne gezdik saat 6 gibi annesi de geldi, onla da tanıştım, çok tatlı bi annesi var çok canayakın valla ayrılırken besteye diyorum bu da olmadı valla, daha uzun görüşelim doymuyoruz anacım du bi iki foto yükleyeyim albüme

Sağol Kuzum İyiyim vala,
Yasemin'le sohbet ediyoduk Sende Hoşgeldinn Balımm

oh oh ne güzel tabi kocişlerde yok gezerseniz o saate kadar yükle bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…