Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ay canlarım benim ya, ben sizi çok seviyorum kızlar :KK16: :KK16: :KK16: valla best sen ayrı elab sen ayrı doldurdun gözümü :KK43::KK16:
görünce dayanamadım girdim:KK9:

kıskanmadım üzüldüm :KK59:

canım bestim son okuduğum sayfalara yazanlardı o yüzden aklıma onlar geldi sanki tek tek cevap yazar gibi o yüzden... hatta bi süre düşündüm unuttuğum kimse kalmasın diye bıstığım...yoksa unuturmuyum ben seni güleç yüzlüm benim :KK16: :KK16: :KK16:
şaka yaptım kızz üzülme unutmuştur o hamileye ondan sen üzülme:KK19:

sen varya az sıpa değilsin haaa :KK9: ama çok tatlısın :KK16: hem ona verdiğin cevap hem benim durumumu bilip ona göre cevap vermen... ay çok duygulandım ben ya :))) sizi çok seviyorum ben ya :KK16: :KK16: :KK16:

elab tabi olmaz giriyom bakıyom kimse yok bende artık girmiyom sürekli sayfayı yeniliyom bakim kimse var mı yok yokk bazen iş oluyo canım ondan giremiyom sayfa beni atıyo sen acaba kaçtan 10 a kadar kendine süre verdin:KK9::KK9: ben bayağı durdum yani sonra gittim 5 dk olmasın o verdiğin süre:KK9::KK9::KK9: neyse sen çalış çalış sonra bol bol konuşuruz:KK19::KK19:

:) yok tatlım ya galiba yarım saat falan kaldım o kadar şimdilik bak dayanamadım yine girdim :KK9:

cnm sağol hem sende girmez oldun artık kaçak oldun iyice (anladın sen onu yakalıyorum ona göre) sen ne ara kesesini görmeye gittin hani nisanda gitcektin ayrıca kalp atışınıda duyman gerekmıyormuydu ondan bahsetmemişsin tatlımmm

giremez oldum demek daha doğru sevgim, başka bi yere de girmiyorum kız günahıma girme... girersem bile biri bi cevap bekliyorsa görürsem dayanamayıp yazıp çıkıyorum...

canım unutmuşum yazmayı bebeciğin kesesini de görmüşün çok şükür canım gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahh:emir_bebek::emir_bebek:

amin elabım amin canım inşaallah :KK16: :KK16: :KK16:
canım keseyi görmüşsün ne güzel:21::21::21:rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.:KK49::KK49::KK49:

amin minacım amiiiiin çok teşekkür ederim duaların için :KK16: :KK16: :KK16: Allah ım sana da tez zamanda nasip etsin inşaallah :KK16: birbirimize destek olarak büyütürüz inşaallah :KK16: :KK16: :KK16:

işteeee bizzz yaseminle İstanbuldaaaa annemin telefonundan çektiği karelerde :KK16::KK16::KK16:

ama ama ben de görmek istiyorum :KK50:

ay canlarım benim ya, ben sizi çok seviyorum kızlar :KK16: :KK16: :KK16: valla best sen ayrı elab sen ayrı doldurdun gözümü :KK43::KK16:

canım bestim son okuduğum sayfalara yazanlardı o yüzden aklıma onlar geldi sanki tek tek cevap yazar gibi o yüzden... hatta bi süre düşündüm unuttuğum kimse kalmasın diye bıstığım...yoksa unuturmuyum ben seni güleç yüzlüm benim :KK16: :KK16: :KK16:

sen varya az sıpa değilsin haaa :KK9: ama çok tatlısın :KK16: hem ona verdiğin cevap hem benim durumumu bilip ona göre cevap vermen... ay çok duygulandım ben ya :))) sizi çok seviyorum ben ya :KK16: :KK16: :KK16:

canım benimm bizde seni seviyoruzz :KK19::KK19::KK16::KK16: herşeye de duygulanırmış bak bak yerim o karnında ki bebişi annesini duygusala bağlamış görüyon mu :KK9:

pek görüşemiyoruz ama sende seviliyorsun bunu billl :KK16::KK16::KK16:

gökçeeeem iyiyim bacım çok iyiyim çok şükür... bebişimin kesesini gördük teyzesi :KK52: :KK52: :KK52: kafam rahatladı çok şükür :KK16: Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah hepimizinkini :KK16: sen nasılsın tatlım duydum ki bayram başlamış sende :KK52: :KK52: docan iş gezisine çıkmış :KK9: keyfini çıkar gökçem (sen öyle diyosun ya :) ) çoook öpüyorum :KK16: :KK16: :KK16:

elabıımm Allah kavuştursun canım, Allah ibadetleri makbul olanlardan eylesin inşaallah :KK16:
selamlar hopeforcummmm ohhhh şükürrrr bacım kesenizi görmüşün yaaa 2 ayaaa herşeyi görürüsünüz inşallah bacım:KK66: özletttin kendiniii bir biteydi şu iş çalışmalarınnnn :KK66: aramıza döneydin
sarılaydık sanaaa
:KK66:
gitmeeeeeeeeeeee diyeydik
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

elab bacımmm yaaaa azcuk kalaydın ya bugun erkenden girdim yoksun yineeee
nerelerdesin napıyon gurbannnn işler nasıl
karamsar zatennn girmez oldu sıkıntılımı geçyor neee bebişle durumu acaba midesi falan mı tutttu diye merak ediyorum:)
ecrinde pek denk gelmez olduüç
ayberk ece iyice anne oldu ev iş unuttu iyice
allahtan mina best jesmincik evrim sudenazy varrr:KK66: :KK66: herkese selamlar öpüldünüzzz bacılarım

selamlar hopeforcummmm ohhhh şükürrrr bacım kesenizi görmüşün yaaa 2 ayaaa herşeyi görürüsünüz inşallah bacım:KK66: özletttin kendiniii bir biteydi şu iş çalışmalarınnnn :KK66: aramıza döneydin
sarılaydık sanaaa

karamsar zatennn girmez oldu sıkıntılımı geçyor neee bebişle durumu acaba midesi falan mı tutttu diye merak ediyorum:)
allahtan mina best jesmincik evrim sudenazy varrr:KK66: :KK66: herkese selamlar öpüldünüzzz bacılarım

gökçecim burdayım ben ama arada iş yapıyom sayfa beni atıyo yoksa buralardayım işler iyi uğraşıyoz sen nasılsın senin işler nasıl koca da yok :KK9:

gökçecim burdayım ben ama arada iş yapıyom sayfa beni atıyo yoksa buralardayım işler iyi uğraşıyoz sen nasılsın senin işler nasıl koca da yok :KK9:
ooo desene senin işler yoğunlaşmış....
anladım bacım
lazerin
kipat okuman
sağlığın
durumun nasıl gidiyorrr bacım
bu arada evet yaaaa koca yok yemek derdi yokkkkkkk temizllik derdi yok gel keyfim gellll

minoş babyliss al canım kardeşim yıllardır kullanıyor düzleştirici çok memnun bende maşasını ve saç kurutma makinesi aldım baya başarılı anlayacağın saç ürünlerinde:KK34:

bende maşa sını kullanıyorum bayblis in çok memnunum

sarılaydık sanaaa

hatırlanmak da güzell :KK16::KK16::KK16: gökçemm misafirlerden sonra temizlik fazlı malumm:)) bu ara bide fakültede bi kaç derse katılıyorumm gündüzleri bazen hiç giremiyorummm...ve kitap okumayada artık zaman ayırıyorummm çok ihmal ettim uzunca bir süre....e bide av hanımlığımız var eşim 5i 20 geçe evde oluyor o da vakit istiyor kendine:))ama burayı özleyip açıp kısada olsa iyi olduğunuzu öğrenip çıkıyorumm:KK16::KK16::KK16::KK16: anca geceleri bazen uzun kalıyorumm...hepinizi seviyorum...hepiniz ayrı ayrı özelsiniz benim içinnn...ve hepinizi öpüyorumm :KK16::KK16::KK16::KK16:

X