- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
ben listede yokum tabe
unuttu seni kıskandın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben listede yokum tabe
kıskanmadım üzüldüm
kıskanmadım üzüldüm
şaka yaptım kızz üzülme unutmuştur o hamileye ondan sen üzülme
elab tabi olmaz giriyom bakıyom kimse yok bende artık girmiyom sürekli sayfayı yeniliyom bakim kimse var mı yok yokk bazen iş oluyo canım ondan giremiyom sayfa beni atıyo sen acaba kaçtan 10 a kadar kendine süre verdin ben bayağı durdum yani sonra gittim 5 dk olmasın o verdiğin süre neyse sen çalış çalış sonra bol bol konuşuruz
cnm sağol hem sende girmez oldun artık kaçak oldun iyice (anladın sen onu yakalıyorum ona göre) sen ne ara kesesini görmeye gittin hani nisanda gitcektin ayrıca kalp atışınıda duyman gerekmıyormuydu ondan bahsetmemişsin tatlımmm
canım unutmuşum yazmayı bebeciğin kesesini de görmüşün çok şükür canım gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahh
canım keseyi görmüşsün ne güzelrabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
işteeee bizzz yaseminle İstanbuldaaaa annemin telefonundan çektiği karelerde
bende geldim aranıza :)
hoşgeldin canım bu aralar biraz boş ama şenlenecek inşaallah
kızlar ben çıkmak zorundayım hepinizi çok öpüyorum
ay canlarım benim ya, ben sizi çok seviyorum kızlar valla best sen ayrı elab sen ayrı doldurdun gözümü
görünce dayanamadım girdim
canım bestim son okuduğum sayfalara yazanlardı o yüzden aklıma onlar geldi sanki tek tek cevap yazar gibi o yüzden... hatta bi süre düşündüm unuttuğum kimse kalmasın diye bıstığım...yoksa unuturmuyum ben seni güleç yüzlüm benim
sen varya az sıpa değilsin haaa ama çok tatlısın hem ona verdiğin cevap hem benim durumumu bilip ona göre cevap vermen... ay çok duygulandım ben ya :))) sizi çok seviyorum ben ya
bende geldim aranıza :)
kızlar ben çıkmak zorundayım hepinizi çok öpüyorum
ay canlarım benim ya, ben sizi çok seviyorum kızlar valla best sen ayrı elab sen ayrı doldurdun gözümü
görünce dayanamadım girdim
canım bestim son okuduğum sayfalara yazanlardı o yüzden aklıma onlar geldi sanki tek tek cevap yazar gibi o yüzden... hatta bi süre düşündüm unuttuğum kimse kalmasın diye bıstığım...yoksa unuturmuyum ben seni güleç yüzlüm benim
sen varya az sıpa değilsin haaa ama çok tatlısın hem ona verdiğin cevap hem benim durumumu bilip ona göre cevap vermen... ay çok duygulandım ben ya :))) sizi çok seviyorum ben ya
selamlar hopeforcummmm ohhhh şükürrrr bacım kesenizi görmüşün yaaa 2 ayaaa herşeyi görürüsünüz inşallah bacım özletttin kendiniii bir biteydi şu iş çalışmalarınnnn aramıza döneydingökçeeeem iyiyim bacım çok iyiyim çok şükür... bebişimin kesesini gördük teyzesi kafam rahatladı çok şükür Allah ım hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah hepimizinkini sen nasılsın tatlım duydum ki bayram başlamış sende docan iş gezisine çıkmış keyfini çıkar gökçem (sen öyle diyosun ya :) ) çoook öpüyorum
elabıımm Allah kavuştursun canım, Allah ibadetleri makbul olanlardan eylesin inşaallah
selamlar hopeforcummmm ohhhh şükürrrr bacım kesenizi görmüşün yaaa 2 ayaaa herşeyi görürüsünüz inşallah bacım özletttin kendiniii bir biteydi şu iş çalışmalarınnnn aramıza döneydin
sarılaydık sanaaa
gitmeeeeeeeeeeee diyeydik
elab bacımmm yaaaa azcuk kalaydın ya bugun erkenden girdim yoksun yineeee
nerelerdesin napıyon gurbannnn işler nasıl
karamsar zatennn girmez oldu sıkıntılımı geçyor neee bebişle durumu acaba midesi falan mı tutttu diye merak ediyorum:)
ecrinde pek denk gelmez olduüç
ayberk ece iyice anne oldu ev iş unuttu iyice
allahtan mina best jesmincik evrim sudenazy varrr herkese selamlar öpüldünüzzz bacılarım
ooo desene senin işler yoğunlaşmış....gökçecim burdayım ben ama arada iş yapıyom sayfa beni atıyo yoksa buralardayım işler iyi uğraşıyoz sen nasılsın senin işler nasıl koca da yok
minoş babyliss al canım kardeşim yıllardır kullanıyor düzleştirici çok memnun bende maşasını ve saç kurutma makinesi aldım baya başarılı anlayacağın saç ürünlerinde
ben listede yokum tabe
selamlar hopeforcummmm ohhhh şükürrrr bacım kesenizi görmüşün yaaa 2 ayaaa herşeyi görürüsünüz inşallah bacım özletttin kendiniii bir biteydi şu iş çalışmalarınnnn aramıza döneydin
sarılaydık sanaaa
gitmeeeeeeeeeeee diyeydik
elab bacımmm yaaaa azcuk kalaydın ya bugun erkenden girdim yoksun yineeee
nerelerdesin napıyon gurbannnn işler nasıl
karamsar zatennn girmez oldu sıkıntılımı geçyor neee bebişle durumu acaba midesi falan mı tutttu diye merak ediyorum:)
ecrinde pek denk gelmez olduüç
ayberk ece iyice anne oldu ev iş unuttu iyice
allahtan mina best jesmincik evrim sudenazy varrr herkese selamlar öpüldünüzzz bacılarım