Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Tamam O zaman Ben Buraya Koymuştum ama geri kaldırdımm..

Albüm Yapsın Herkess Hadee bakemmm:KK16::KK16::KK16:

albümü albümler kısmından mı yapıyoruz ama orda bir sürü albüm görünüyo

canim profilinde album hazirla diye bisey avr oradan yaptigin zaman özel album olarak isaretlediginde sadece arkadaslarin görecektir

bencede bir gelinlikli birde normal koyalım foto :KK16::KK16::KK16:
fotoğraf albümü yapacaklar, öncelikle profilinize girin altlara inince solda şuanda bir albümünüz yok yazısı var oraya tıklıyorsunuz albüm oluştur diyor , özel kısmını tıklıyorsunuz ki sadece arkadaşlarınız görebilsin resimlerinizi, kaydettikten sonra resim yükle diyorsunuz, yeni bir pencere açılacak , orada üstte sağda dosya ekle var oraya tıklıyorsunuz eklemek istediğiniz resimleri seçiyorsunuz, sonra upload files diyeceksiniz işlem bitince en alt sağdan bitir diyeceksiniz albümünüz hazır

Canlarımm Bendee Yaptım Albümümü Hazır. Bakabilirsinizz:KK16::KK16::KK16:

sayfadaki ekledim fotoyu nasıl kaldırcamm??

canım eklenen fotolar silinemiyor, ilk başta bir yere ekliyor sonra sayfaya aktarıyorsun ya eklentilerden sil gözükmezse kullanılmayan dosyalar 1 saat içinde siliniyor

ekledim galiba ama daha size bakamadım kaldırmayın durun:KK52::KK52:

kizlar biz bu güzellikle nasil vajinismus olmusuz yaaa sasmamak elde degil :)) disardan gören inanmaz valla:18:

kizlar biz bu güzellikle nasil vajinismus olmusuz yaaa sasmamak elde degil :)) disardan gören inanmaz valla:18:

sormaa valla kimse inanmıodu anlamıyorlardı bile nası yapamazsın diyenler , kas gevşetici al , sarhoş ol diyenler neler neler çıktı :KK9::KK9::KK9:

X