Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masumsu nerelere kayboldun azcık sohbet ederdikk
geldim cnm bende yazıyom bakıyom kimse yok çıkıyom ne yapımmbana dua edinde çalışmalar tutarsatam dogum günümde ögreniyim hamileligimi
geldinmi bende tam çıkıcaktımm[/QUOTewt cnm geldim ne yapıyosun bakalım nasıl geçiyo günün
inş canm inş kaç aydır korunmuyosun
yok cnm bişi yazmadınki sadece kaç aydır korunmuyon demişin o kadar onada ccvp verdim sorunmu var netteyazılarmı okunmuyo yoksa daha yazmadınmı
aslında cnm nasıl oldu biliyomusun ilk yeendigim ay hep üsste yapabiliyodum akıp gidiyodu tutmasınıda beklemiyoduk zaten daha 2 aydır altta alıştım onun 1 ayıda korunma ilacı içtim kist için bu ay tam zamanı yani incir kürü yapım dedimm çok kötüü içemiyorum kusasım geliyoo belimin altına yastık falan koyuyorum öle işte
cnm incir kuru dedinde geçende bi yerde okumuştum incir kuru vucudumuzdaki bi hormonu tetikliyormuş yukseltiyormuş çocuga engelmiş diye okudum bilgin olsun bi topıcte okudum ama tam hatırlayamıyorum ama bazılarıda iyi geliyo diyo mesela soğan kuru içinde iyi denildi ama ben tam aksını duydum tabi gerisi sana kalmış ıyı araştır
sen iyice araştırr
ölemi bunu hiç duymamştım ama bana tanıdıgımız bi doktor şöylemişti incir yesin die ve böle çok hamile kalan var ama zaten içemiyom
sagol cnm yinede bu arada nasıl geçti günün die sordum aama görmedin heralde?
cnm incir demedim suyunu dedim bende bi topıcte okudum yorum yapmışlardı ne bileyim herkes farklı diyo soğan kuru hakkındada kötu şeyler duydum öyle işte neyse sen ne yapıyon kocacın nöb mu
iyi valla ama karın agrım çok var hamilelikten dolayı çok agırıyo senin nasıl geçiyo
hmm karın agrısınıda ilk defa duydum kasılma falanmı acaba normalmi en son doktora ne zaman gittin mide bulantıların başladımı
nevsehirde oturunon değilmi guzel değilmi oralar