günaydın canım yine ikimiz varız bu saatte
merhaba kızlar
karnım çok ağrıyo, gecede uyuyamadım pek, adet olcamcanım nasıl tatlı istiyo anlatamam
bu arada balıklarım hala ölmedi çok sevinçliyim , ama uzun yaşamıcaklarını biliyorum, bi tanesi sanki hamile gibi karnı çok şiş bakalım
merhaba kızlar
Karnım çok ağrıyo, gecede uyuyamadım pek, adet olcamCanım nasıl tatlı istiyo anlatamam
Bu arada balıklarım hala ölmedi çok sevinçliyim , ama uzun yaşamıcaklarını biliyorum, bi tanesi sanki hamile gibi karnı çok şiş bakalım
hoşgeldin uykucu geçmiş olsun ayrıca balıkların hayırlı olsun kız çok yem verip şişirmedin değil mi balığı
sağol canımmm
Yok kız günde bi tane atıyorum ayrı fanuslara da koydum doğurursa öbürü yemesin diye
iyi bakalım inş doğurur çoğalırlar
arkadaşlar internete fırsat bulamadım bile nasılsınız geçmişleri okuyama
dım gelişmeler varmı...şimdi bile bi fırsat kollayıp girdim hala eve dönmedim hastayım fenaaa( 2::2::2::2::2::2:hepinizi çoooooooooookkkkkkkkkk özledimmmm...Allaha emanet ediyorum hepinizi..en kısa zamanda sahalara dönerim inş..öpüyorum hepinizi canlarrr
dım gelişmeler varmı...şimdi bile bi fırsat kollayıp girdim hala eve dönmedim hastayım fenaaa( 2::2::2::2::2::2:hepinizi çoooooooooookkkkkkkkkk özledimmmm...Allaha emanet ediyorum hepinizi..en kısa zamanda sahalara dönerim inş..öpüyorum hepinizi canlarrr
aynen satıcam tanesi 1 liraya
sen napıyosun iyileştin miii bakam:2:
cvp geç oldu ama balıklar karaborsaya düştü galiba
bende iyim işte az öksürük var oda geçer inş
geçer geçer merak etmebenim adetim gecikti bi hafta, bugün oldum şimdi.. nasıl karnım ağrıyo geçen ay ne rahattım
eşim de aramış yemek soruyo ben can derdindeyim
geçmiş olsun ay benimki de çok sancılı olur ilaç almasam acillik oluyorum evlenince geçer diyolardıilk 6 ay vajiyi çektiğim için soranlara geçmedi diyodum ama vajiyi yendiğim ay pek ağrım olmadı ilaç almadan durdum eşime dermanım sendeymiş dedim ama sonraki ay yine çok ağrım olmuştu bakalım bu ay ne olcak eğer olmasa bu ay demekki gerçekten evlenince geçiyomuş diyecem soranlara
benim de geçen ay iyiydi ama bu ay ölüyorum sankii