Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar az önce 21. gün progesteron testimin sonucunu aldım 13.3 çıktı çok şükür 6-10 arası normal değerlermiş çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuum sizi çok seviyoruuuuuuuuum
gözün aydın canımmmm
elabım dün aklımdaydın tatlım ama annemgildeydim giremedim bi de kafam o kadar dolu ki anlatamam sana, geçmiş olsun bıstığım

sağol canım benim kafan neden doluydu bir sorun yoktur inşallah

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar az önce 21. gün progesteron testimin sonucunu aldım 13.3 çıktı çok şükür 6-10 arası normal değerlermiş çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuum sizi çok seviyoruuuuuuuuum

canım ben anlamadım şimdi kusuruma bakma progesteron testlerini hamilelik için mi yapıyorsun:26:

selam kızlarrr nasılsınızz???

hi baby sen nasılsın?

canım ben anlamadım şimdi kusuruma bakma progesteron testlerini hamilelik için mi yapıyorsun:26:

estagfurullah bıstığım, bende yeni yeni öğreniyorum, bakma buraya tecrübeliymiş gibi yazdığıma bu test adetin 21. günü yumurtlamanın düzgün olup olmadığını gösteren bir test canım, evet hamilelik için büyük önem taşıyor... hamile kalmadan önce değerlerime baktırmak istediğimde yapılan bir dizi testten biri :)))

kızlarr ben gel dımm son ıkı gundur gıremdım annemlerdeydım sızlerı cook ozledım walla benım mısafır war bılıyosunz bıde ek gelıcek gıtsınler ınsallh aksam sınle booool sohbet ederız ınsllah acık olursunuz

geçmiş olsun canım geçer inşallah bende biraz üşütmüştüm iyi olmaya çalışıyom

geçmiş olsun canım geçer inşallah bende biraz üşütmüştüm iyi olmaya çalışıyom

Teşekkür ederim tatlım sana da geçmiş olsun.havalar garip üşütmemek imkansız gibi.forum yine çok sessiz aynı kıyı kasabaları gibi

kızlar bende dun doktora gittim bebişim 5+5 miş ultrasonla keseyi gördük kalp atışını duyamadık daha kuçukmüş haftaya gitcem ptesi falan sabırsızlanıyorum

slm kızlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum.yoksa kafayı yicem az kaldıı.....
öncelikle başlayım benim derdim kv.......
herkes gibi degil benimki çok fenaaa..
neyse uzatıp da canımı sıkmak istemiyorum evlendigimizden beri nerdeyse 3.5 senedir para yolluyoruz dügünümüzdeki altınları paraları bizeziklerim dahi aldılarr
hemde bana sormadaan eşime sormuşlar oa saf dır biraz aşırı ii niyetli hayır diyememişş...
her neyse evlendik ilk sene sıkıntılar çektik maddi yönden çünkü bütün paramızı aldılar ve borcumuz vardı daha sonra 1 sene sonra doguda görev yaptıgımız zaman 10 milyar para yolladık ihtiyaçları varmış kredi çektikk ve kayın babamın sigortasını ödüyoruzz ve kayın validemin tlf faturasını...çıldırmak üzereyim ben de hiç bişi diyemiyorummyani huyum böle içime atıyorumher neysee zaten kaynım var erkek sagolsunn hiç boş bırakmıyo her ay para istiyoknt ni alıyoruz falan fıstık...
şimdi zar zor krediyle araba alıyoruz artık borca girelimki yollamasın para onlara diyorumm ama ne fayadaaaaaaaaaaaaaaa
kv aradı veer para istiyo harçlık kaynım aradı para istiyo şimdi eşimde bakarız dedi yani yollucak hemde 400 lira falan biz kredi çektik araba almaya çalışıyoruzzz borca girmişiz ve belki paramız bile yetmicekkk ama benimki hala tmm dio ailesine hayır diyemiyoove ben rtık çıldırmak üzereyim hep içime atıyorumm eşimle bu yüzden çok kavga ettikkkk evlilğimiz onlar yüzünden bitsin istemiyorummm ama beni anlamıyo yollama diyince beni kötüü biri gibi görüyyooo artık kavga etmek de fayda etmiyooooooooooooo yine yollluyo bi şekilde bugünde kendimi tutuyorum kavga etmemek için ama çatlıcmmm ya sinirlirim çok bozukkkk sinir haaastasıyım bu yüzden bana akıl verin ben ne yapımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…