Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Evet Canım aynen Öyle. Gerçekten çok pisletiyolar
Ben Her gün Temizliyorum Kafesini.
Allahtan Örtüsü Varda. Dışarıya Çıkmıyo Pisliği. Orda Birikiyo hep.

Kızlarr Günaydınn Hepinizee
Mutlu,huzurlu Hafta sonları diliyorum.
Bugün eşim nöbetçi Bende yalnız başıma takılıcamm off off:26::26:
Neyseki siz varsınızz
Ne Yapıyosunuzz bakalımm ??

Evet Canım aynen Öyle. Gerçekten çok pisletiyolar
Ben Her gün Temizliyorum Kafesini.
Allahtan Örtüsü Varda. Dışarıya Çıkmıyo Pisliği. Orda Birikiyo hep.

valla ben öle temizlemeyle falan uğraşamam o iş eşimin örtüsü var ama çok etkili olmuyo yaben çok sevmiyorum pislettikleri için bigün eşimi ikna edersem göndercem evden

Kızlarr İyii Gecelerr
iyi geceler beraycım sende bir durgunluk var...
ne güzel girergin sorardın burdayım kızlar var mı sorusu olan diye artık uğraamz oldun inşlh iyisindir....

geniş geniş konuşmak ümidiyle iyi geceler bacım

merhaba kızlar ben geldim 4 gündü yoktum küstüm hepinize beni hiç merak etmediniz mi hastaydım halende öyleyim ama işe geldim bugün perşembe cuma izin almıştım iyileşmek için ama iyileşemeden geldim :2::2:

iyi geceler beraycım sende bir durgunluk var...
ne güzel girergin sorardın burdayım kızlar var mı sorusu olan diye artık uğraamz oldun inşlh iyisindir....

geniş geniş konuşmak ümidiyle iyi geceler bacım

Sağol Kuzum düşünüp Yazmışsın.
Rahatsızım Biraz. Ağrılarım var. Ve Yoğundum Biraz ehliyetten dolayı.
O yüzden Fazla giremiyorum. :26:
Ama Gözüm arkada değil. Artık siz varsınız sen,best,yasemin,elab,karamsar,hopefor ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım.
Kızlara Yardımcı oluyosunuz.Sağolunn Varolunn

Son düzenleme:
canım ehliyetin hayırlı olsun yollar seni bekler bende baya bir ara verdim direksiyona kıştan dolayı ama yaz gelince bu işi çözcem inşallah ehliyeti boşa almadık yani

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar az önce 21. gün progesteron testimin sonucunu aldım 13.3 çıktı çok şükür 6-10 arası normal değerlermiş çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuum sizi çok seviyoruuuuuuuuum

elabım dün aklımdaydın tatlım ama annemgildeydim giremedim bi de kafam o kadar dolu ki anlatamam sana, geçmiş olsun bıstığım

karamsarıııııııııııııım canım çok sevindim Allah ım saglıkla sıhhatle hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah kesinleşti mi tatlım

hoşgeldin canım izin bitti demek biz iyiyiz sen nasılsın dr gitmiştin demi hatırlayamadım

hoşbulduk canım benim:) evet izinim geçen hafta bitti ama elimdeki işi bitirip işten ayrılmayı planlıyorum.
doktora gittim canım alttan bakmadı ama ağrımın tahrişle alakalı olabileceğini ve alışma sürecinde olduğumu söyledi,bir tane de merhem verdi.bilmiyorum artık ne olcak.sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…