- 25 Kasım 2012
- 1.697
- 2
aynen öyle.. ama inşallah o duruma gelmeden alırız şu evi de gerek kalmaz öyle şeylere
aynen öyle.. ama inşallah o duruma gelmeden alırız şu evi de gerek kalmaz öyle şeylere
yasemincim ben öğrenciyken bakmıştım iki tane vardı iki ay sonra ölmüştü çok üzülmüştümçok dikkat et bakımına çeşme suyu olmamalı.birde kuyruk kısmı beyazlamaya başlayınca çok yaşamıyolar:26:evlenince akvaryum aldık kocamandı uzun süre baktık geçenlerede kaldırdık bakımı zorladı biraz.kuşa gelince önce papağanımız vardı konuşmuyodu ve sadece ortalığı pisletiyodu onu verdik yerine bi tane muhabbet aldık.kafeste değil genellde odada dolaşıyodu hep pisletiyodu sonra bi tane daha aldık şimdi çıkarmıyoruz kafesten kız erkek beraber yaşıyolar çiftleşsinler die kutusunuda aldık ama ortada bişi yok kız erkekten kaçıyı eşimde acaba odamı vaji dio kısacası evimiz hayvanat bahçesi gibi oldu bi ara.ben çok istemiyorum çok pisletiyo evi muhabbet kuşu bizde iki tane daha kötü
Evet Canım aynen Öyle. Gerçekten çok pisletiyolar
Ben Her gün Temizliyorum Kafesini.
Allahtan Örtüsü Varda. Dışarıya Çıkmıyo Pisliği. Orda Birikiyo hep.
iyi geceler beraycım sende bir durgunluk var...Kızlarr İyii Gecelerr
iyi geceler beraycım sende bir durgunluk var...
ne güzel girergin sorardın burdayım kızlar var mı sorusu olan diye artık uğraamz oldun inşlh iyisindir....
geniş geniş konuşmak ümidiyle iyi geceler bacım
merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
merhaba kızlar ben geldim 4 gündü yoktum küstüm hepinizebeni hiç merak etmediniz mi hastaydım halende öyleyim ama işe geldim bugün perşembe cuma izin almıştım iyileşmek için ama iyileşemeden geldim :2::2:
hoşgeldin canım izin bitti demek biz iyiyiz sen nasılsın dr gitmiştin demi hatırlayamadım