Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Bir suru test yaptilar cnm ama almadim sonuclari 15 gun sora gidince alicam doktor zaman al gel dedi.canim bebeginin gelisiminede bagli kalp atisini duymak.bana gore 6+1 ama doktor 5+6 dedi.

dur bakalım bana ne diycek ya dun arkadaşla konuştum adetini 1 gun geçirmiş doktora gitmiş değeri 1500 falan çıkmış benimde adetimin uzerinden 5 gun geçmesine ragmen 719 anlamadımki

dur bakalım bana ne diycek ya dun arkadaşla konuştum adetini 1 gun geçirmiş doktora gitmiş değeri 1500 falan çıkmış benimde adetimin uzerinden 5 gun geçmesine ragmen 719 anlamadımki

Sen degerlere takilma cnm herkese gore dgisiyo degerler benimde reglden 1 gun once 3018 di.erken yada gec dollenmeye gorede degisebiliyo.ultrasonda ne cikarsa o dur.

sana özelden mesaj atmak istiyorum ama kutun dolu bi bakar mısın?

kızlar napıyorsunuz?görüşemedik ne zamandır.benim izin bitti işe döndüm anca kafamı kaldırabiliyorum işten.eee haberler neler?

neyse artık kendi kendime sohbet edeyimzaten birazdan eşim gelcek ozaman çıkarım.
bugün eşime hediye aldım.sürpriz olacak ona dün akşam nete bakarken fb battaniyesi gördüm gösterdim hep böle bişeyim olsun isterdim dedi.tabi ben kaçırırmıyım bu sözü.bugün gittim aldım hemençok hoşuna gidecek

Kızlarr bana şans dileyinn
Yarın direksiyon sınavım var. İnşallah tek seferde alırımm
Öpüyorumm Hepinizi

kızlar günaydın, ama kimse yok yatmak varken dimi :))
topicin sesi soluğu çıkmaz oldu neyse en azından ara ara da olsa girip bakıyoruz :)

dipnot: beray başarılar canım kolay gele inşaallah :)

ben geldim canım,tatil bitti,işleri de yoluna koydum şimdilik buralardayım.özlemişim burayı

kızlar günaydın, ama kimse yok yatmak varken dimi :))
topicin sesi soluğu çıkmaz oldu neyse en azından ara ara da olsa girip bakıyoruz :)

dipnot: beray başarılar canım kolay gele inşaallah :)

tabi ugramazsan sessiz kalır topic dun hiç ugramadın takıp ettim seni:)))

tabi ugramazsan sessiz kalır topic dun hiç ugramadın takıp ettim seni:)))

:))) dıdın dıdın dıdın dıdın dıdın dıdın dıdııııııııııııııııııın dıdıdın takip mi ediliyoruuuuuuuum amanııııın yok be tatlım bi ara baktım kimse yoktu bende gezdim biraz gezdiğim yerde seni de gördüm :)))))

Kızlarr Bu İş Tamamdır. Çok İyi geçmişti zaten.
Aradım sonucumuda Öğrendim.

95 İle Geçmişim
Çook şükür Aldım Artıkk Ehliyetimi

Kızlarr Bu İş Tamamdır. Çok İyi geçmişti zaten.
Aradım sonucumuda Öğrendim.

95 İle Geçmişim
Çook şükür Aldım Artıkk Ehliyetimi

ayyy hayırlı olsun canımmm çok sevindimmm nasıl özendim sana anlatamam ama cesaret edemiyorum sanki tarfiğe çıkınca kaza yapıcakmışım gibi his oluyor içimde Allah korusun valla....

ayyy hayırlı olsun canımmm çok sevindimmm nasıl özendim sana anlatamam ama cesaret edemiyorum sanki tarfiğe çıkınca kaza yapıcakmışım gibi his oluyor içimde Allah korusun valla....

Kuzumm İnan Bana. Bende Önce Öyleydim. Çok korkardımm:26::26:
Ama Arabaya Bindikçe binesim, Sürdükçe süresim geldi. Gerçekten almanı tavsiye ederim.
Çünkü zorlaştırıyolar. Eğer Aklında varsa Böyle Bişey daha fazla beklemeden hemen kursa yazıl derim

ben bugün 2 tane japon balığı aldım, ama herkes moralimi bozdu hemen ölür diye
daha önce besleyen var mı kızlar, nelere dikkat etmek gerek.. ölmelerini istemiyorum ben çok bağlanıyorum hayvanlara

evet eşimin ehliyeti var, o e sınıfı da alıcak .. beraber yazılma durmumuz var ehliyet kursuna .. bana b sınıfı yeter valla

ben bugün 2 tane japon balığı aldım, ama herkes moralimi bozdu hemen ölür diye
daha önce besleyen var mı kızlar, nelere dikkat etmek gerek.. ölmelerini istemiyorum ben çok bağlanıyorum hayvanlara

Kuzum Benimde Vardı balıklarım.
Tam 3 Tane
Ama Ne yazık ki zamanla tek tek öldüler.
Çok Fazla Yem Vermemen lazım. Çünkü Onlar doyduklarını Bilmiyolar ve Yemekten çatlıyolar,Yani Ölüyolar.
Suyunu Günlük Olarak temizlemen lazım. Çok Pisliğe gelemiyolar.
İnşallah bişey olmaz. Benimde Şimdi Muhabbet Kuşum var. Anca kaka yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…