Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Kuzum Benimde Vardı balıklarım.
Tam 3 Tane:KK1::KK1::KK1:
Ama Ne yazık ki zamanla tek tek öldüler.
Çok Fazla Yem Vermemen lazım. Çünkü Onlar doyduklarını Bilmiyolar ve Yemekten çatlıyolar,Yani Ölüyolar.:KK50:
Suyunu Günlük Olarak temizlemen lazım. Çok Pisliğe gelemiyolar.:KK9::KK9:
İnşallah bişey olmaz. Benimde Şimdi Muhabbet Kuşum var.:KK55::KK55: Anca kaka yapıyo:KK9::KK9::KK9::KK9:

yaz gelsin ben de muhabbet kuşu istiyorum:KK1: tek yaşayabiliyomu peki muhabbet kuşun:KK19: genelde yalnız kalamazlar diye biliyorum ama:KK23:
inşallah ölmez balıklarım yavvv:KK24:

yaz gelsin ben de muhabbet kuşu istiyorum:KK1: tek yaşayabiliyomu peki muhabbet kuşun:KK19: genelde yalnız kalamazlar diye biliyorum ama:KK23:
inşallah ölmez balıklarım yavvv:KK24:

Vala kuzum yaşıyo heralde:KK9::KK9::KK9:
Şuanda karşımda bir ayağını kaldırmış. Bişeyler yapmaya çalışıyoo:KK9::KK9::KK9:

ben bugün 2 tane japon balığı aldım, ama herkes moralimi bozdu hemen ölür diye:KK50:
daha önce besleyen var mı kızlar, nelere dikkat etmek gerek.. ölmelerini istemiyorum ben çok bağlanıyorum hayvanlara:KK53:

Kuzum Benimde Vardı balıklarım.
Tam 3 Tane:KK1::KK1::KK1:
Ama Ne yazık ki zamanla tek tek öldüler.
Çok Fazla Yem Vermemen lazım. Çünkü Onlar doyduklarını Bilmiyolar ve Yemekten çatlıyolar,Yani Ölüyolar.:KK50:
Suyunu Günlük Olarak temizlemen lazım. Çok Pisliğe gelemiyolar.:KK9::KK9:
İnşallah bişey olmaz. Benimde Şimdi Muhabbet Kuşum var.:KK55::KK55: Anca kaka yapıyo:KK9::KK9::KK9::KK9:

yasemincim ben öğrenciyken bakmıştım iki tane vardı iki ay sonra ölmüştü çok üzülmüştüm:KK14::KK14:çok dikkat et bakımına çeşme suyu olmamalı.birde kuyruk kısmı beyazlamaya başlayınca çok yaşamıyolar:26:evlenince akvaryum aldık kocamandı uzun süre baktık geçenlerede kaldırdık bakımı zorladı biraz.kuşa gelince önce papağanımız vardı konuşmuyodu ve sadece ortalığı pisletiyodu onu verdik yerine bi tane muhabbet aldık.kafeste değil genellde odada dolaşıyodu hep pisletiyodu sonra bi tane daha aldık şimdi çıkarmıyoruz kafesten kız erkek beraber yaşıyolar çiftleşsinler die kutusunuda aldık:KK1::KK1:ama ortada bişi yok kız erkekten kaçıyı eşimde acaba odamı vaji dio:KK52::KK52::KK52:kısacası evimiz hayvanat bahçesi gibi oldu bi ara.ben çok istemiyorum çok pisletiyo evi muhabbet kuşu bizde iki tane daha kötü:KK53:

tebrik ederim canım:KK16::KK16::KK16:
bende aldım ama trafiğe çıkmaya cesaret edemiyorum pek.yol çok kalabalık olmazsa kullanıyorum öle

yasemincim ben öğrenciyken bakmıştım iki tane vardı iki ay sonra ölmüştü çok üzülmüştüm:KK14::KK14:çok dikkat et bakımına çeşme suyu olmamalı.birde kuyruk kısmı beyazlamaya başlayınca çok yaşamıyolar:26:evlenince akvaryum aldık kocamandı uzun süre baktık geçenlerede kaldırdık bakımı zorladı biraz.kuşa gelince önce papağanımız vardı konuşmuyodu ve sadece ortalığı pisletiyodu onu verdik yerine bi tane muhabbet aldık.kafeste değil genellde odada dolaşıyodu hep pisletiyodu sonra bi tane daha aldık şimdi çıkarmıyoruz kafesten kız erkek beraber yaşıyolar çiftleşsinler die kutusunuda aldık:KK1::KK1:ama ortada bişi yok kız erkekten kaçıyı eşimde acaba odamı vaji dio:KK52::KK52::KK52:kısacası evimiz hayvanat bahçesi gibi oldu bi ara.ben çok istemiyorum çok pisletiyo evi muhabbet kuşu bizde iki tane daha kötü:KK53:

ucunda ölcekler yani gene de off off çok bağlanmayayım ben o zaman:KK50:
evde hayvan iyi oluyo aslında ama bakımı zor işte hepsinin de:KK31:
senin kuşlar da alemmiş yahuu:KK9::KK9: ama onların çiftleşme zamanı vardır belki bahar ayları falan:KK48: haha:KK9::KK9::KK9:

ya aynenn benimki bırakmadı ki bugün gireyim az sizlerle sohbet edeyim:KK1: bi berayı gördüm o kadar:KK19:
seni de çok özledim valla nasılsın napıyosun tatlımmmm

iiyim çok şükür valla bende özledim ya diyorumya önceden sayfalar yarım saatte geçerdi şimdi hiç ilerlemiyo görüşemiyoruz hiç.bende işe başladım onun için pek giremiyorum işte fırsat buldukça hemen burayı açıyorum.ya çok alışmışım size:KK16::KK16:sen nasılsın

acıktımda eşim makarna yapıyo şimdi bana:))

Son düzenleme:
iyiyim canım nasıl olayım eşim gitti gece vardiyasına ben de uyumamak için takılıyorum birazdan da film açıcam :KK1::KK1: can sıkıntısı işte...
sen nasılsın napıyosun canım...

wala kotuym esıme cok kızgınım canım ya sınırden catlıcam:KK43:

iiyim çok şükür valla bende özledim ya diyorumya önceden sayfalar yarım saatte geçerdi şimdi hiç ilerlemiyo görüşemiyoruz hiç.bende işe başladım onun için pek giremiyorum işte fırsat buldukça hemen burayı açıyorum.ya çok alışmışım size:KK16::KK16:sen nasılsın

acıktımda eşim makarna yapıyo şimdi bana:))

ayy demek başladın çalışmaya ni güzellll:KK16::KK16: ben de bulaydım bi iş iyiydi:KK23:
ben de iyiyim bildiğin gibi devam işte, sen naptın bugün alta geçicem diyodun:KK1: diğer topikten sorcaktım da üşendim:KK1:
demek eşin makarna yapıyo hem de bu saatte:KK9: hep kilo bunlar kilooo:KK53::KK53: şaka canım tabi ki ye afiyet olsun kan olsun can olsun:KK6::KK6:

ayy demek başladın çalışmaya ni güzellll:KK16::KK16: ben de bulaydım bi iş iyiydi:KK23:
ben de iyiyim bildiğin gibi devam işte, sen naptın bugün alta geçicem diyodun:KK1: diğer topikten sorcaktım da üşendim:KK1:
demek eşin makarna yapıyo hem de bu saatte:KK9: hep kilo bunlar kilooo:KK53::KK53: şaka canım tabi ki ye afiyet olsun kan olsun can olsun:KK6::KK6:

kilo sıkıntım yokki benim(45 kiloyum en fazla):KK1::KK1:makarna yiyeyimde öle yapcaz elimden geldiğince oyalıyorum işte:KK1::KK1:zaten bu sebetten dolayı ayrılmıştım işten sıkıntıda bitince yeniden başladım.hem maddi olarak ii oldu hemde manevi.bilirsin yani çalışmaya alışkın kişilere zor geliyo evde oturmak...tabi sizden ayrı kalmak üzüyo sadece beni:KK50:aklım hep burda oluyo.düşün çok uykucuyum erken kalkmak bile dokunmuyo:KK1:

bu eşlerle başımız dertte di mii:KK9::KK9: seninki naptı kötü bişey yoktur inşallah:KK31:

ya canım ben denemekm ıstıyorum kacgundur mısafır wardı gelen gıden coktu bugn sadce mısafırım war we rahatık dısarı cıktık geldık deneyelım dedım yorgun flan kacgundur bole yapıyo ben bı azımle calısırken onunun dedgnıne bak ya ben de kızdı yapmıcam dnemıcem dedım egersızıde bırakıyorum dedım hatta ustune sırden seyıne bıle yapıtırdım :)(

kilo sıkıntım yokki benim(45 kiloyum en fazla):KK1::KK1:makarna yiyeyimde öle yapcaz elimden geldiğince oyalıyorum işte:KK1::KK1:zaten bu sebetten dolayı ayrılmıştım işten sıkıntıda bitince yeniden başladım.hem maddi olarak ii oldu hemde manevi.bilirsin yani çalışmaya alışkın kişilere zor geliyo evde oturmak...tabi sizden ayrı kalmak üzüyo sadece beni:KK50:aklım hep burda oluyo.düşün çok uykucuyum erken kalkmak bile dokunmuyo:KK1:

ayy o zaman sen bol bol yeee 45 kilo ne kızzz az kanlı canlı ol:KK9::KK9: annem geçende bana zayıflamışsın çok dedi, bi hastalığa yakalanırsan iyileşemezsin dedi:KK9: allahım ne alakaysa annemin istatistiklerine göre kilolular hastalanmıyor galiba ay ne güldümm annişimeee:KK9::KK9:
benn de işe başlarsam sanırım en çok erken kalkmaktan sıkıntı çekerim gibi geliyor, evlendim daha çok uykucu oldum anammm koca evi rahat geldi:KK53::KK53:

ya canım ben denemekm ıstıyorum kacgundur mısafır wardı gelen gıden coktu bugn sadce mısafırım war we rahatık dısarı cıktık geldık deneyelım dedım yorgun flan kacgundur bole yapıyo ben bı azımle calısırken onunun dedgnıne bak ya ben de kızdı yapmıcam dnemıcem dedım egersızıde bırakıyorum dedım hatta ustune sırden seyıne bıle yapıtırdım :)(

canım inan çoğumuzun başına gelmiştir bu durum hatta ben yendiğim akşam eşim moralimi bozmuştu kızdım yapmicam dedim sonra kendim için yaptım.takma kafana olur arada böle şeyler sen moralini yüksek tut:KK34:

canım olur öyle şeyler fazla üstüne gitme:KK24: keyfini beklicen işte napıcan, sen kendini hazır hissediyosan artık iş eşinde bitiyor sıkma canını:KK34:zamana bırak herşey kendiliğinden olur:KK16:

X