Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

demek onun için ağaçlarla defne yaprağı yolluyordun bana bacım...

sizin memleketleri turla gezmiştik deniz kum gezi harika:)

hem ondan hem de ben Peyzaj işleriyle uğraşıyorum elimin altında bir sürü defne ağacı var çalıştığım otelde:)

beray şöyle bir kırmızı harflerle yaz ya kızlar okumadı galiba şu resim işini birde sen bilirsin bu işi nasıl koyulur albüm ekleden ekliyoruz demii

Tatlı Önce sen Gülücük ve Renkli yazı Kullanabiliyomusun ??

bu corba yarismasina nasil oy vercez? ben altina tsk yolladim ama öyle olmuyor heralde?

Arkadaşlar Fotoğraf ekleyen var mı?Ekliyor muyuz ne yapıyoruz?

siz bilirsiniz ama albüm olursa sadece arkadaşlarımız görüyor sanırım.veeee heyecan dorukta herkes birbirini merak ediyor.ekleyenler haber versin ozaman

hemen müdahalede bulunayim.

fotograf eklemek isteyen arkadaslar bence profilinizden albüm acin. sayfaya eklerseniz bidaha silemezsiniz! cok kötü olur!
fotograflari görmek isteyen arkadaslik teklifi yollasin.

ben ekledim mesela. hadi sira sizde :KK56:

siz bilirsiniz ama albüm olursa sadece arkadaşlarımız görüyor sanırım.veeee heyecan dorukta herkes birbirini merak ediyor.ekleyenler haber versin ozaman
canim albümü hazirlarken ister ,,herkese acik'' ister ,,arkadaslar görebilir'' diye ayarlayabiliyorsun. bilgin olsun. hadi öptüm :KK16:

ekliyorum şimdi hep gelinlik resimlerim var yanımda ama olsun

Tamam Kızlarr Hadi İlk Ben Başlıyorumm Bir Gelinlikli Fotomu Birde Günlük Hayattan Fotumu Koyucamm.

Son düzenleme:
kızlar albume degılde sankı buraya eklemek yasak dıye bılıyorum ama yanlıs ta bılıyor olabılırımm

X