Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

seninki buyk ozaman bebişin benimkinden 1 hafta falan haftaya tekrar gitcem benm değerime tekrar bakcaklar dış gebelik falanmı artışını kontrol etcekler sen cuma gittiğinde kalp atışını duymayadamı gitcen

benımkı bugun 5+6 gunluk canım. Cuma gunu keseyı gormeye gıdıcem ilk gıttıgımde daha kucuk dıye gorunmemıstı ultrasonda. Senınkı Tam olarak kac gunluk ?

cemre bugunmu havaya duscek sayende ögrendim bugun duştugunu hem yeter artık havalar ısınsın hele ilkbahara bayılırım o kuşlrın ötüşü beni benden alır mukemmel ama değilmi

cemre bugunmu havaya duscek sayende ögrendim bugun duştugunu hem yeter artık havalar ısınsın hele ilkbahara bayılırım o kuşlrın ötüşü beni benden alır mukemmel ama değilmi

ben de çok severim bahar ayını ahh ahhh:KK16::KK16::KK16:
daha 2 cemre var toprak ve suya düşünce başlıcak bahar ayı :KK1: son cemre düşene kadar soğuk olcak böyle galiba:KK15:

benımkı bugun 5+6 gunluk canım. Cuma gunu keseyı gormeye gıdıcem ilk gıttıgımde daha kucuk dıye gorunmemıstı ultrasonda. Senınkı Tam olarak kac gunluk ?

canımbenimkide seninle aynı olmuyormu ben anlamadım 5+6 yı şimdi benim son adet tarihim 15 ocak 6 haftalıga gircem ozaman kac gun sonra

daha 2 cemre var toprak ve suya düşünce başlıcak bahar ayı :KK1: son cemre düşene kadar soğuk olcak böyle galiba:KK15:

ist soguk valla bana bu kış 26 senedir ilkkez kısa geldi çünkü ben sıcak şehirdeyim urfada yasıyorumm ondan olcak

ay bende hep takip ederim cemreleri soğuğu sevmem pek soğuk memlekette yaşamama rağmen:KK1: 3 yıl hatayda kaldım oraya alışmıştım burası zor geldi bu yıl :KK1: gerçi çokta kar yağmadı bu yıl sanki burada ama yine de bahar yaz gelsin bende temmuz çocuğuyum ondan seviyorum yazı galiba:KK9:

canımbenimkide seninle aynı olmuyormu ben anlamadım 5+6 yı şimdi benim son adet tarihim 15 ocak 6 haftalıga gircem ozaman kac gun sonra

Canım senınkı suanda 5+1 gunluk. benım sat 10 ocaktı aramızda 5 gun var yanı. Suan ıkımızde 6. haftanın içindeyiz yani.

hoşgeldin nasılsın :KK6:

ay olmuş :)) onu engellediler ama bunu engelleyemediler :)) bahara ben de bayılırım yemyeşil çimlerin üstünde oturmayı, kuşları, hafif serin esen rüzgarı ayy ne güzel olurdu... hoşbulduk elab iyiyim çok şüükür sen nasılsın?

ay olmuş :)) onu engellediler ama bunu engelleyemediler :)) bahara ben de bayılırım yemyeşil çimlerin üstünde oturmayı, kuşları, hafif serin esen rüzgarı ayy ne güzel olurdu... hoşbulduk elab iyiyim çok şüükür sen nasılsın?

hopeforda çareler tükenmez engelleyemezsiniz onu o bir şekilde bulur yolunu :KK52::KK52::KK52:iyiyim canım yemeğe çıkcam acıktım:KK56::KK56:

naciss cnm senin değer ozaman 30 lardaydı değilmi ben 3000 olarak anladım

30 Deil canım dogru anlamıssın benım degerım 3018 di.
5+1 i de soyle hesaplıyorum senın sat 15 ocakmıs salıymıs yha
22 ocak salı da 1 hafta
29 ocak salı da 2 hafta
5 subat salı da 3 hafta
12 subat salı da 4 hafta
19 subat salıda 5 hafta oluyor
Bugunde ayın 20 sı oldugu ıcın senın bebegın 5 hafta 1 gunluk oluyo yani 5+1 :)

30 Deil canım dogru anlamıssın benım degerım 3018 di.
5+1 i de soyle hesaplıyorum senın sat 15 ocakmıs salıymıs yha
22 ocak salı da 1 hafta
29 ocak salı da 2 hafta
5 subat salı da 3 hafta
12 subat salı da 4 hafta
19 subat salıda 5 hafta oluyor
Bugunde ayın 20 sı oldugu ıcın senın bebegın 5 hafta 1 gunluk oluyo yani 5+1 :)

anladım cnm :)))

X