Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım sen git gel biz buralardayız canım
mrh kıslar nasılsınız ??
kandırıkçı seni hani nerdesin hani
burdayım kız ama işteyim arada çalışıyoz yani
selam seisim çok şükür sen nasılsın, bayadır giremiyordum kızlar da girmeye girmeye alışkanlık olmuş heralde kimse yok...
kandırıkçı seni hani nerdesin hani
burdayım kız ama işteyim arada çalışıyoz yani
arada çalış tabi
çok şükür bende iyim canımcımmm arada giriyorum bende kimse olmayınca cıkıyodum
artık kimseler yokk
sen nasılsın? nasıl gidiyor durumlar
çalışıyom tamam mııarada çalış tabi
hoşbuldum canımm :) nasılsın??
iyi canım çok şükür sen nasılsın bakemm
ben aynı canım ya hala rahat bi şkil de bacaklarımı açamıyorum
aynı devam seni sormalı bebiş var mı??
çalışıyom tamam mıı
özlemişim senle uğraşmayı
iyi canım çok şükür sen nasılsın bakemm
iyim canım bende çok şükür evde tembellik yapıyorum
maalesef tatlışım bu ay olmadı ama dr a gittim bu ay hayatımda ilk kez kadın doguma gittim çok şükür iyi durumda herşey 25. test yaptırcam bakalım inşaallah o da iyi çıkar. umudum bu ayda inşaallah hayırlısıyla beraber bekliyoruz, sen de istiyodun var mı sizde bi gelişme
bende istiyorum da yok geçen ay bkliyodum ama olmadı bi kaç ay geçsin olmazsa dr bende gitmeyi düşünüyorumm
maalesef tatlışım bu ay olmadı ama dr a gittim bu ay hayatımda ilk kez kadın doguma gittim çok şükür iyi durumda herşey 25. test yaptırcam bakalım inşaallah o da iyi çıkar. umudum bu ayda inşaallah hayırlısıyla beraber bekliyoruz, sen de istiyodun var mı sizde bi gelişme
bende istiyorum da yok geçen ay bkliyodum ama olmadı bi kaç ay geçsin olmazsa dr bende gitmeyi düşünüyorumm
sen bekle canım stres yapma. benim üstümde baskı vardı dr a git bi görün diye bilmedikleri için olayı aslında biz daha yeni başladık sayılır bebek çalışmalarına o yüzden rahat olmamıs lazım... tabi içimiz öyle demiyor o başka sen daha genceciksin, ben biraz daha olgun olduum için erkenden bi baktırıyım dedim Allah korusun herhangi bir durum varsa gecikmemiş olurum diye gittim biraz da.. çok şükür
mrb kızlar nasılsınızzzz
özlemişim senle uğraşmayı
sen bekle canım stres yapma. benim üstümde baskı vardı dr a git bi görün diye bilmedikleri için olayı aslında biz daha yeni başladık sayılır bebek çalışmalarına o yüzden rahat olmamıs lazım... tabi içimiz öyle demiyor o başka sen daha genceciksin, ben biraz daha olgun olduum için erkenden bi baktırıyım dedim Allah korusun herhangi bir durum varsa gecikmemiş olurum diye gittim biraz da.. çok şükür
hayırlısı olsun ınsallah RABBIM aratmadan versın
selaam çok şükür, sen _?
belli zaten