• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zarın kalın olduğunu söyledi ilk doktor , bunu alıp genişletmemiz lazım dedi , zaten ilişki yaşasanda kalın olduğu için yırtılır yine bize gelirsin kanaman olur filan dedi :KK43: iyice tedirgin oldun diğer doktor muayene etti bi sorun görmedi zarla ilgili . Parmak egzersizi ile yeneriz dedi ev ödevleri verdi . Zaten kendimde spreyle orta parmağımın bi kısmını alıyorum ama ilerletemiyırun acı hissi olduğu için :KK43: veya nefesimi kontrol etmem lazımken edemiyorum işte :KK43: hipnozu da araştırın gerçi kuşadasındakş doktoru duymuştum açıkçası . Eşim operasyon geçirmem taraftarı ama ben değilim . Parmak egzersinde biraz ilerlesem olabilir mi bilemiyorum :KK43:
operasyon geçirmek çok daha kötü sonuçlar verebilir sonuçta psikolojik bişey için neden organına saçma bi operasyon yapılsın ki. operasyona girebilcek rahatlık olsa kafamızda, eşimizle de ilişkiye girebiliriz yani öyle değil mi. operasyon daha çok geri çekilmeye sebebiyet verebilir, operasyon diyen doktor bizi anlasa onun başına böyle bişey gelse zaten kabul eder miydi?

egzersiz zor olmuyor mu ben de denedim ama egzersiz öööö artık yani
Ben kitabin tamamini okumadim bile. Az bi egzersiz yaptim. Nette videolar izledim. Sonra ilk kendim girmeyi denedim ve birkac kez oyle ben girdim. Sonra da eşim denedi. Yani ben cabuk hallettim. 3 aylik evliydim. Birkac gunde girebildim. İnsallah sizlerde basarirsiniz. Hep soyle dusundum dogum yapanlar ordan bebek cikariyor nerdeyse 35 40 cm kafa cikiyor ordan. Genisliyor yani. Ama caniniz yanmamasi icin kuruluk olmamali. Esiniz sizi iyice tatmin etmeli. Ben esime dokundurmuyordum bile. İki sene sonra dokundurmaya basladim dusunun

Ben kitabin tamamini okumadim bile. Az bi egzersiz yaptim. Nette videolar izledim. Sonra ilk kendim girmeyi denedim ve birkac kez oyle ben girdim. Sonra da eşim denedi. Yani ben cabuk hallettim. 3 aylik evliydim. Birkac gunde girebildim. İnsallah sizlerde basarirsiniz. Hep soyle dusundum dogum yapanlar ordan bebek cikariyor nerdeyse 35 40 cm kafa cikiyor ordan. Genisliyor yani. Ama caniniz yanmamasi icin kuruluk olmamali. Esiniz sizi iyice tatmin etmeli. Ben esime dokundurmuyordum bile. İki sene sonra dokundurmaya basladim dusunun
teşekkür ederiz umarım bizler de sizin gibi mutlu sona erişebiliriz :)

İnsallah. O dönemde hep dua etmisimdir Allah dusmanima bile yasatmasin diye, herkes mutlu sona ulassin insallah
kesinlikle rabbim düşmanıma dahi vermesin. çok berbat bi durumda oluyoruz. kadınım diye göğsünü gere gere gezemiyor insan çekiniyor herşeyden herkesten. kabuğunun altına sığınıyor ama nafile, sonuç olarak her dakik her saniye eşinle karı koca olamamanın gerçek bir ilişki yaşayamamanın üzüntüsü hep beyninde yer ediyor. bu lanet olası vajinismus denen illet nerden geldi başımıza bilemiyorum.çareler aramaktan tükeniyoruz zaten

Bilgi için çok teşekkürler , ben de kadın doğuma gittim . 2 farklı . Birisi operasyon dedi( zar kalın olduğu için ) , diğeri de parmak egzersizi çok kararsız kaldım . :( allah yardımcımız olsun
Bana da zar dediler uzun süre ameliyat düşündüm gün bile aldım ama tesadüf bir doktora gittim zar normal alakası yok dedi vazgeçtim

Merhaba , vajinismusu yenenler lütfen yardımcı olsun . Nasıl yendiniz ? Ne tür uygulamalar yaptınjz ? Doktorla yenen var ise hangi doktor ? Lütfen bilgi verin
Uzun ve zahmetli bir surec oldugu gercek. Oncelikle psikolojini dusuncelerini bu hastaligi yenicem komutuna odaklaman gerekiyor. Ben Esra Cabuk Comert'e gittim esimle. Parmak egzersizleri uyusturucu kremler bu sureci kolaylastirdi. Suan iliskimizde zaman zaman kendi korkularim haric bir sorun kalmadi hatta cocuk icin doktorumla gorusmeye basladik. Umarim sizde asabilirsiniz.

Selam arkadaşlar, ben de 1 senelik evliyim ve 3 seans vajinismus tedavisiyle Yeşim Yerçok sayesinde kurtuldum çok şükür :) 3 günde toplamda 3 saat tedaviyle aştım sorunumu. soruları olana yardımcı olabilirim bu illeti yaşayan herkesi o kadar iyi anlıyorum ki insanın omzunda bi yük o çaresizlik. eğer maddi durumunuz varsa hiç ertelemeden başka yerlerde oyalanmadan umudunuzu yitirmeden Yeşim Yerçok a tedavi olun. Siz iyileşmeden peşinizi bırakmıyorlar hem çok iyi bi doktor hem çok iyi bir insan kendisi kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba Arkadaşlar,
5 ay önce Vajinismus tedavisi oldum. Tedaviden önce hep buralardaki yazışmaları okuyordum o yüzden ben de burda tecrübemi paylaşmak istedim. Bir kişiyi bile cesaretlendirsem kardır diye düşünüyorum. 4 yıl boyunca yaşadım vajinismusu ve bir kez bile ne kadın dogumcuya ya da cinsel terapist gitmemiştim. Özetle hep ertelemiştim. Daha sonra burada sürekli adı gecen merkezlerden birinde 1 er saatlik 2 seansta tedavi oldum. Merkezin ismini yazmayacağım çünkü forumlarda bu merkezlerle ilgili reklam içeren yalan bissürü hikaye var siz de biliyorsunuz ki.
Size verebileceğim en önemli tavsiye bu problemi kabullenmeniz ve görmezden gelmeye bir son vermenizdir. Bir an önce harekete geçin arkadaşlar dermansız bir dert değil. Lütfen korkmayın. O kadar kolay ki. Cesur olun. Ertelemeyin. Bundan kurtulmak istiyorsunuz ama hiç bir şey yapmıyorsunuz. Forumları okumanın ya da baska arkadaslarımızın çözdüğü yöntemleri denemenin hiç bir faydası yok. Herkesin probleminin derecesi ve sebebi farklı. Bu yüzden lütfen bir profesyonele gidin. Evet bu her ne kadar eşinizle ortak çözmeniz gereken bir sorun gibi gözükse de iş sizde bitiyor. Bir gün bile ertelemeyin artık. Kararlı olun, inatçı olun. Ekonomik olarak müsait değilseniz de bunun bir öncelik oldugunu göz önünde bulundurun. Para biriktirin. Mesela ben kredi çektim hala ödüyorum☺️ Yani demem o ki kızlar bir şeyler yapın. Sihir ya da mucize beklemeyin. Çünkü öyle bir şey yok. Yalnızca dogru tedaviyle kurtulabilirsiniz. Ancak kurtuldugunuzda mutlu bir kadın ve mutlu bir anne olabilirsiniz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sevgiler

Bu sıkıntıyı yenersem buraya yazacağıma söz vermistim.. simdi de sözümde duruyorum 🤗tam bir yıl oldu vajinusmusla vakit gecireli.. zor bir yıl.. insani cok yipratiyor yoruyor ama şunu anladım ki kendimi bosuna yipratmisim.. eminim tüm vajinusmusu yenenlerde benimle ayni seyleri düşüneceklerdir. Çünkü korkulacak hicbirsey yok. Ilk basta cok kanamam olacak diye korkarken ilk iliskiden sonra kanamam bile olmadi.agrim da cok az oldu.yanlis bilgilerle kafamiza yerleştirdiğimiz yanlış dusuncelerle bilincaltimizi etkiliyoruz. Tedavi görerek atlattım.Doktorumdan Allah razi olsun cok ilgiliydi. Aslında çok kisa sürede de cozebilirdik belki ama ben hep kaçmayı tercih ettim. En sonunda baktim kaçacak gibi değil korkunun üstüne gitmek gerekiyor. Ve cok sukur gecti gitti 😁kendim bu sıkıntıyı yaşadığım icin vajinusmus olan arkadaslari cok iyi anliyorum ve yardim isteyenlere de cevap verebilirim. Mesajimi okuyan benim gibi vajinusmus olan arkadaslarimin yine benim gibi bi sorunu atlatmalari dilegimle..😍🤗

Bu sıkıntıyı yenersem buraya yazacağıma söz vermistim.. simdi de sözümde duruyorum 🤗tam bir yıl oldu vajinusmusla vakit gecireli.. zor bir yıl.. insani cok yipratiyor yoruyor ama şunu anladım ki kendimi bosuna yipratmisim.. eminim tüm vajinusmusu yenenlerde benimle ayni seyleri düşüneceklerdir. Çünkü korkulacak hicbirsey yok. Ilk basta cok kanamam olacak diye korkarken ilk iliskiden sonra kanamam bile olmadi.agrim da cok az oldu.yanlis bilgilerle kafamiza yerleştirdiğimiz yanlış dusuncelerle bilincaltimizi etkiliyoruz. Tedavi görerek atlattım.Doktorumdan Allah razi olsun cok ilgiliydi. Aslında çok kisa sürede de cozebilirdik belki ama ben hep kaçmayı tercih ettim. En sonunda baktim kaçacak gibi değil korkunun üstüne gitmek gerekiyor. Ve cok sukur gecti gitti 😁kendim bu sıkıntıyı yaşadığım icin vajinusmus olan arkadaslari cok iyi anliyorum ve yardim isteyenlere de cevap verebilirim. Mesajimi okuyan benim gibi vajinusmus olan arkadaslarimin yine benim gibi bi sorunu atlatmalari dilegimle..😍🤗
Merhaba öncelikle sizin adınıza çok sevindim darısı hepimizin başına bir şey sormak istiyorum bende başlıyalı 2 hafta kadar oldu egzersiz video okuma ayna egzersizi vs. 2 hafta sonunda hiç dokunamadığım vajinama serçe parnak zeytinyağı ile bir bopumcuk alabildim, tabi o an önerileri uygulamaya çalışıp nefesede odaklandım rahatlamak için, fakat bir boğum girdikten sonra sanki dar bir aralığa yada duvara denk gelmiş gibi hissettim ve parmağı zorlamaya korktum açıkcası, sorum şu bir bopum parmak girdiği yerde ne var, o his ne olabilir, acaba parmağı yanlış bir yöne itiyor olabilirmiyim, yaşamış ve kurtulmuş biri olarak cevaplarsanız sevinirim💜💜💜

Merhaba öncelikle sizin adınıza çok sevindim darısı hepimizin başına bir şey sormak istiyorum bende başlıyalı 2 hafta kadar oldu egzersiz video okuma ayna egzersizi vs. 2 hafta sonunda hiç dokunamadığım vajinama serçe parnak zeytinyağı ile bir bopumcuk alabildim, tabi o an önerileri uygulamaya çalışıp nefesede odaklandım rahatlamak için, fakat bir boğum girdikten sonra sanki dar bir aralığa yada duvara denk gelmiş gibi hissettim ve parmağı zorlamaya korktum açıkcası, sorum şu bir bopum parmak girdiği yerde ne var, o his ne olabilir, acaba parmağı yanlış bir yöne itiyor olabilirmiyim, yaşamış ve kurtulmuş biri olarak cevaplarsanız sevinirim💜💜💜

Parmağı soktuktan sonra direk aşağı doğru ve kıvırarak itmelisiniz. Nefes verip ıkınıp ittirin parmağı

Kızlar selam 2 senelik evliyim ben bugün itibari ile kurtuldum Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ... anestol bol sürün gerisini düşünmeyin

Selam arkadaşlar, ben de 1 senelik evliyim ve 3 seans vajinismus tedavisiyle Yeşim Yerçok sayesinde kurtuldum çok şükür :) 3 günde toplamda 3 saat tedaviyle aştım sorunumu. soruları olana yardımcı olabilirim bu illeti yaşayan herkesi o kadar iyi anlıyorum ki insanın omzunda bi yük o çaresizlik. eğer maddi durumunuz varsa hiç ertelemeden başka yerlerde oyalanmadan umudunuzu yitirmeden Yeşim Yerçok a tedavi olun. Siz iyileşmeden peşinizi bırakmıyorlar hem çok iyi bi doktor hem çok iyi bir insan kendisi kesinlikle tavsiye ederim.
Bana yardimci olumusunuz neler yapti parmak egzetsizi hipnoz süreç nedir 3 gubde nasil bitti ne kadar tuttu cok tesekkurler simdiden

Haklısın vallahi tatil ve iş ikisi bi arada olmuş olcak balayımızı da (ne balayıydı ama, zehir zıkkım olan bi balayı, ilişkiye giremeyince zehir olan bi balayı) kuşadasında yapmıştık bilseydik balayındayken direk giderdik murat ulusoya 6 yıl beklemişiz 😂😂😂maddi olarak da bi rahatlasak koşa koşa gitcez valla 😂😂😂 şaka bi yana ama inşallah da artık birleşmemiz olur da biz de sizin gibi rahatlarız.
Gityinizmi murat beye acaba

Merhaba , vajinismusu yenenler lütfen yardımcı olsun . Nasıl yendiniz ? Ne tür uygulamalar yaptınjz ? Doktorla yenen var ise hangi doktor ? Lütfen bilgi verin
Bu ay arkadaşımı götürdüm görüşme için eşiyle tedavi oldular Esra Çabuk Cömert e gittiler.3 4 seansta bitmiş ben başka bi işlem için gitmiştim öyle öneride bulundum.Sizde bi araştırın faydası olur insallah

Bu ay arkadaşımı götürdüm görüşme için eşiyle tedavi oldular Esra Çabuk Cömert e gittiler.3 4 seansta bitmiş ben başka bi işlem için gitmiştim öyle öneride bulundum.Sizde bi araştırın faydası olur insallah
Ben de 7 yıllık evliyim ve bugüne kadar yenemediğim için vajiyi sonunda doktora gittim.Kendim denediğimde azicik bile alamiyordum aparati ama doktora gidince iki seansta 3. aparati aldim çok şükür.Sadece ıkınıp itmek gerekiyor aparati.Bir yerde yanma oluyor ama karninizi şişirip iterken orasi açiliyor ve gitmeye başliyor bir anda.Bu bile benim için imkansiz gibiydi.Sanki orasi kapali da gitmiyor gibi geliyordu.Ben bile bu kadar yaptiysam herkes yapar bence🙂

Ben de 7 yıllık evliyim ve bugüne kadar yenemediğim için vajiyi sonunda doktora gittim.Kendim denediğimde azicik bile alamiyordum aparati ama doktora gidince iki seansta 3. aparati aldim çok şükür.Sadece ıkınıp itmek gerekiyor aparati.Bir yerde yanma oluyor ama karninizi şişirip iterken orasi açiliyor ve gitmeye başliyor bir anda.Bu bile benim için imkansiz gibiydi.Sanki orasi kapali da gitmiyor gibi geliyordu.Ben bile bu kadar yaptiysam herkes yapar bence🙂
Illa ki doktor şart bence arkadaşımda durmadan dert yakiniyodu şuan çok rahat

Back