• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba , vajinismusu yenenler lütfen yardımcı olsun . Nasıl yendiniz ? Ne tür uygulamalar yaptınjz ? Doktorla yenen var ise hangi doktor ? Lütfen bilgi verin
Merhaba canım vajinismusu dün yendim🤗 çok mutluyum ben yaptiysam herkes yapabilir. Bana doktor 4 gün sürer belki bı kaç gün uzar ama kisalmaz çok ileri seviye demişti. Ama tam 3 günde yendim🤗 Ankara Hera klinikte yendim detaylı bilgi almak istersen yaz bana

Merhaba , vajinismusu yenenler lütfen yardımcı olsun . Nasıl yendiniz ? Ne tür uygulamalar yaptınjz ? Doktorla yenen var ise hangi doktor ? Lütfen bilgi verin
Merhaba öncelikle. Ben daha bugün yendim çok şükür . İnanın ben yaptiysam herkes başarabilir. Burada okuduklarimla yendim. Doktora gitmedim . Önce emla krem doktor eldivenleri ultrason jeli aldım. Emlayi sürdükten sonra biraz bekledim. Ardından eldiveni geçirip tek parmak çalıştım sonra iki parmak sonra evde hazırladığım iki boy aparatla 5 günde hallettim. İnşallah sizde halledersiniz inanın korkulacak hiç birşey yokmus

Yanma hissi icin ne yaptiniz peki? Onu asamiyorum bi türlü cok kötü oluyor :KK43:
Merhaba öncelikle. Ben daha bugün yendim çok şükür . İnanın ben yaptiysam herkes başarabilir. Burada okuduklarimla yendim. Doktora gitmedim . Önce emla krem doktor eldivenleri ultrason jeli aldım. Emlayi sürdükten sonra biraz bekledim. Ardından eldiveni geçirip tek parmak çalıştım sonra iki parmak sonra evde hazırladığım iki boy aparatla 5 günde hallettim. İnşallah sizde halledersiniz inanın korkulacak hiç birşey yokmus

Yanma hissi icin ne yaptiniz peki? Onu asamiyorum bi türlü cok kötü oluyor :KK43:
Yanma oldugunda bekledim yavas yavaş ilerlettim.kegel yaptım. Buradaki arkadaşların dediği gibi fon müzikleri açtım yanmayı unutmaya çalıştım. Unuttum da 2.gun biraz oldu 3.gun hiç olmadi.

Yanma oldugunda bekledim yavas yavaş ilerlettim.kegel yaptım. Buradaki arkadaşların dediği gibi fon müzikleri açtım yanmayı unutmaya çalıştım. Unuttum da 2.gun biraz oldu 3.gun hiç olmadi.

Cok tsk ederim cvp icin. Bende cok agir bi yanma.hissi dayanamiyorum yoksa ben dede cesaretlenip itmeye devam edicem ama yapamiyorum :( sizde de öyleydi?Kegel egzersizi tam olarak nasildi, tam bisey itmeye calisirken mi yaptiniz? Yani icinizdeyken

Cok tsk ederim cvp icin. Bende cok agir bi yanma.hissi dayanamiyorum yoksa ben dede cesaretlenip itmeye devam edicem ama yapamiyorum :( sizde de öyleydi?Kegel egzersizi tam olarak nasildi, tam bisey itmeye calisirken mi yaptiniz? Yani icinizdeyken
[/QUOT tam iterken nefes hareketi yapıyordum burundan nefes alıp karnı sisiriyorsunuz verirken de ikinir gibi .birde gün içinde küçük tuvaleti yaparken tutup bırakıyordum . Tuvaletiniz olmasa bile sanki yapıp birakiyormus gibi de yapabilirsiniz. Yanma illaki oluyor biraz sabır gerekiyor sadece sakin bırakmayın .

Sakin olun sadece nefes egzersizleri yapın karnınızı şişirip nefes verirken ikinarak verin. Gün içinde küçük tuvaletiniz yaparken tutup bırakın. Tuvaletiniz olmasa da bile yapabilirsiniz . Bu vajina içi kasları geliştiriyor. Yani kasları artık siz yonetiyorsunuz . Sakin bırakmayın sadece sabır

Büyük aparatlara gectikce mide bulantim olmaya basladi calismalardan sonra normal mi sizce? Cok zor pes etmek istemiyorum ama nasil olcak bu is bilmiyorum

Evet cok haklisin gercekten 3. aparati artik yanmasiz alabiliyorum, ilk seferinde resmen müthis yaniyordu ama artik rahat oluyor. Simdi geldi sira 4.ye ona da yarin baslicam bakalim cok korkunc duruyor ama pes etmemem lazim

İlk aparatları bakınca insan bunda da çok canım yanmıştı küçücükmüş deyip cesaretleniyor 😂

Merhaba canim ben vajinismusu 1 ay icinde 4 seansta yendim.. 2 senelik evliyiz sadece 1 senedir esimle iliskiye giriyorum. Cok zor 1 sene yasadım ne oldugunu bilmeden.. hocalara gittik doktorlara gittik meger vajinismus olmusum.. bursada cigdem tezcan diye bir doktor var.. allah binlercekez razi olsunn onun sayesinde yendim 4 bin tl gibi de bir ucreti vardi
ben de hala yenemedim
Herhnagi bir doktora gittin mi canım
gittim doktorlara falan ama egzersiz ev ödevi falan bunalttı beni iyice.

hipnozu nasıl yaptınız peki yardımcı olur musunuz :)
Ben Erzurum'da Psikolog Miraç Sağlam Hanım ile çalıştım. Bana sorarsanız netten bir araştırın arayıp sorun bilgi alın. Gerçekten zaman kaybetmeye hiç değmez. Ne ücreti ne stresi. Bulunduğunuz ilde yapan psikologlar vardır belki nette yazın en azından Miraç Hanım'ı bir araştırın ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz ;)

Nasıl hipnoz oldunuz süreçleri anlatabilir misiniz
Öncelikle kesinlikle tvde görüldüğü gibi bir şey değil. Bir gün içinde aralıklı dört seans. Birincide kas gevşetici içmiş gibi oluyorsunuz. Vücudunuz rahatlıyor. Ikincide kendi parmağınız ile egzersiz yapabilecek seviyeye geliyorsunuz. Üçüncüde eşinizin parmağı ile. Bu seanslar bitince egzersizi yapmanız için doktor hanım sizi yalnız bırakıyor Siz yapınca arıyorsunuz ve bir sonrakine geçiyor. Sonuncu seans gerçek birliktelik için ve o da akşama çözülmüş oluyor Allah'ın izniyle. Diyelim ki siz zaten ikinci seansı yapabiliyorsunuz, o zaman üçüncü seans ile başlıyor ve fiyat azalıyor haliyle. Ben ilk seansla başladım hepsi de çok şükür başarılı geçti

Back