Yeni üye oldum arkadaslar..lütfen bana da yardımcı olun..öncelikle hikayemi yazayım..ben tam 1,5 yıllık evliyim ve vajinismusum..ilk evlendiğmizde eşim denediğinde sanki bir duvar var gibi başı dahi ilerlemiyor ve geçmiyordu..bnde korkuyorum dedim sanki kapalı orası dedim..sanki yer yok bi duvar var dedim..eşiminde ilk cinsel tecrübesi..ben öyle deyince panikledi oda nadıl yani diye..daha sonraları ben korktuğum için duvar karsıma cıktığı için hiç denemedim..taaaki bir hafta önceye kadar..sadece bildiğiniz sürtünme yoluyla bişeler oluyordu...eşimde anlayışlı sabırla bekledi beni...ama ben ve eşim üxülüyorduk tabi cocukta düşünmeye baslama vakti geldi dedik..ve bir hafta dır deniyoz...üç kez denedik bir haftada..bunun öncesi hiç denemedik..öğretmeniz eve yorgun geliyoz evrak işi filan oluyor derken ben geçiştirdim hep...yani ilk evlendiğmizde denemiştim..sonra korktum hiç denemedim...daha yeni bir haftadır deniyoruz..ve bu hafta ilk denememizde duvar hissetmedim..yarıya yakını gecti..yarısıda olabilir..ama işte sonra iki kere daha denedik yine aynı yarıya yakını geciyor..sonra kasılıyorum ve acıyor ileriye gidemiyoz yanıyor resmen..yalnız eşim biraz ittir di acıya ragmen..yarısı oldu yine..ve pembemsi bir sıvı geldi benden..şimdi bu gerisini yapamıyorum acıyor..bana aparatsız kendi eşiyle yapınca asan varsa yardımcı olun lütfennnnnnn...cok ihtiyacım var..