Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bi arkadaşım da yeni evlendi kasımda o da kendini o kalıba sokma vajinusmus vs diye dedi bende çok takıyordum dedi düşüne düşüne hasta olacağım kendi kendimi hasta edeceğim dedi sonra napayım olmuyorsa olmuyordur diye saldım dedi yoksa hasta olacaktım dedi sonra eşi doktor içerisinde az anestezi olan bi kayganlaştırıcı almışlar sırt üstü yatar pozisyonda hafif dizlerini yukarı kırıp açaraktan bi kerede oldu oldu diyip denemişler çok acıdı dedi öyle bi şey görmedim dedi çok az kan geldi dedi öyle aşmış devamındaki ilişkileri de hala az ağrılı geçiyormuş ama sadece o giriş anı bana dedi ki sadece o an kendini sabret sakinler derin nefes al ver ve bi an eşin kendini itiversin yoksa kalacak oluru yok ded

Bi arkadaşım da yeni evlendi kasımda o da kendini o kalıba sokma vajinusmus vs diye dedi bende çok takıyordum dedi düşüne düşüne hasta olacağım kendi kendimi hasta edeceğim dedi sonra napayım olmuyorsa olmuyordur diye saldım dedi yoksa hasta olacaktım dedi sonra eşi doktor içerisinde az anestezi olan bi kayganlaştırıcı almışlar sırt üstü yatar pozisyonda hafif dizlerini yukarı kırıp açaraktan bi kerede oldu oldu diyip denemişler çok acıdı dedi öyle bi şey görmedim dedi çok az kan geldi dedi öyle aşmış devamındaki ilişkileri de hala az ağrılı geçiyormuş ama sadece o giriş anı bana dedi ki sadece o an kendini sabret sakinler derin nefes al ver ve bi an eşin kendini itiversin yoksa kalacak oluru yok ded
vemcaine sprey ile dene o zaman bu yöntemi merak ediyorsan.

7 Buçuk aylık evliyim doktorlara gittim seanslar aldım ama yinede gitmedi bu şey bnden nolur bnada yardım edin eşimle boşanmama az kaldı bn boşanmak istemiyorum ondan bi çocuğum olsun ıstiyorum ikimizinde en çok istedgi anne baba olmaktı bna lütfen yardım edin artık seanslarda çok pahalı lütfen
Merhaba ben yaşadım. Uzun süreli sevgilim oldu çok ta seviyordum ( ben öyle sanıyormuşum) büyük bir ihanete uğradım. Birkaç ay sonra biriyle tanıştım. Başta o kadar ilgiliydi ki. Ben ilgi göstermiyordum. Aklım eskide ya. Bir süre görüştük ve dokunuşu bakışı kokusu muhteşemdi. Ona ilgi duymaya başladım. Hatta aşık oldum. O bana anlattı. Bir şeyler yaşıyoruz sonuca eremiyoruz korkundan dolayı ve ben günlerce ağrı çekiyorum falan dedi. Dayanamıyorum seni öpmeden ama artık bunu yapmayalım sevişmeyelim dedi. Ben de kendimi hazırladım psikolojik olarak. Bir şey yok, acımayacak falan diye. Sonra biz onunla birlikte olduk. Çok naif davrandı. Bu acıya katlanacağım, onu kaybetmek istemiyorum. Herkes yapıyor, ölen kalan yok falan diye. O da bunu daha önce hiç bozmamış, hep daha önce ilişkiye girmiş insanlar girmiş hayatına, bu yüzden nasıl davranacağını bilmiyordu ama hisler onu yönlendiriyordu. Ve azıcık karıncalanır gibi bir acıyla bu iş oldu. Ben dur dediğim her an durdu. Yıllarca gözümde o kadar büyütmüşüm ki. Psikolojik olarak kendini hazırlamalısın. Ben de o kadar araştırdım ki tedavisi çok pahalı.
Sen bir de evlisin. Bu adam biz bunu birkaç gün üst üste yaşadıktan sonra uzaklaştı benden. Bana aşık zannettiğim adamın umrunda bile olmadım biliyor musun. Bu hastalıktan kurtuldum ama sadece onunla oldu ve şimdi ben hpv ile uğraşıyorum. Haberi bile yok. Tek başıma mücadele veriyorum işte

Çok sıkıntı yaşayan yenen çok kişi var okuyorum bana çok farklı anlatıldı düğün günümde ordan sonra çok araştırdım kendi kendini çok korkutuyrum eşim anlayışlı da benide cesaretlendirmek için elinden geleni yapıyo ne yapcm bilmiyorum
Bana özelden de soracaklarını sorabilirsin. Yakın zamanda yaşadım her şeyi

Merhaba ben yaşadım. Uzun süreli sevgilim oldu çok ta seviyordum ( ben öyle sanıyormuşum) büyük bir ihanete uğradım. Birkaç ay sonra biriyle tanıştım. Başta o kadar ilgiliydi ki. Ben ilgi göstermiyordum. Aklım eskide ya. Bir süre görüştük ve dokunuşu bakışı kokusu muhteşemdi. Ona ilgi duymaya başladım. Hatta aşık oldum. O bana anlattı. Bir şeyler yaşıyoruz sonuca eremiyoruz korkundan dolayı ve ben günlerce ağrı çekiyorum falan dedi. Dayanamıyorum seni öpmeden ama artık bunu yapmayalım sevişmeyelim dedi. Ben de kendimi hazırladım psikolojik olarak. Bir şey yok, acımayacak falan diye. Sonra biz onunla birlikte olduk. Çok naif davrandı. Bu acıya katlanacağım, onu kaybetmek istemiyorum. Herkes yapıyor, ölen kalan yok falan diye. O da bunu daha önce hiç bozmamış, hep daha önce ilişkiye girmiş insanlar girmiş hayatına, bu yüzden nasıl davranacağını bilmiyordu ama hisler onu yönlendiriyordu. Ve azıcık karıncalanır gibi bir acıyla bu iş oldu. Ben dur dediğim her an durdu. Yıllarca gözümde o kadar büyütmüşüm ki. Psikolojik olarak kendini hazırlamalısın. Ben de o kadar araştırdım ki tedavisi çok pahalı.
Sen bir de evlisin. Bu adam biz bunu birkaç gün üst üste yaşadıktan sonra uzaklaştı benden. Bana aşık zannettiğim adamın umrunda bile olmadım biliyor musun. Bu hastalıktan kurtuldum ama sadece onunla oldu ve şimdi ben hpv ile uğraşıyorum. Haberi bile yok. Tek başıma mücadele veriyorum işte
Manipülasyon ile ilişkiye ikna etmiş gibi geldi bana. Hpv de ondan gelmiş.. geçmiş olsun

Psikolojik olarak nasıl aştın

Manipülasyon ile ilişkiye ikna etmiş gibi geldi bana. Hpv de ondan gelmiş.. geçmiş olsun
Kesinlikle öyle olmuş oldu. Bazen desem de kullandı attı (buna ben izin vermiş olsam da hissediliyor) bazen de diyorum hoşlandığım etkinlendiğim kısa sürse de sevdiğim biriyle oldu. Bu hiç unutulmayacak. Ben unutamam. Uzun süreli olan sevgilimle olsaydı başımı taşlara vururdum o kadar ihanetin üstüne. Hatta şimdi acıyorum ona. Ne yaparsa yapsın pislik

Psikolojik olarak nasıl aştın
Bir yakınım demişti. Uzun süreli ilişkim için. Sen ona inansan da beden dili diye bir şey var. Bedenim inanmıyor. Bu yüzden olmuyordur. Değilse sevdiğin kişiyle o çekime engel olamazsın falan diye. Sonra baktım büyük ihanet aldatma neler neler… bu söylediği geldi aklıma gerçekten öyle. Bedenim haklıymış dedim.

Bir yakınım demişti. Uzun süreli ilişkim için. Sen ona inansan da beden dili diye bir şey var. Bedenim inanmıyor. Bu yüzden olmuyordur. Değilse sevdiğin kişiyle o çekime engel olamazsın falan diye. Sonra baktım büyük ihanet aldatma neler neler… bu söylediği geldi aklıma gerçekten öyle. Bedenim haklıymış dedim.
Nasıl yani anlamadım biraz açar mksın birlikteliği nasıl başardın kendini zihnini nasıl ikna ettin sakinleştirdin

Merhaba az evvel ayna karşısında bacaklarıma karnıma doğru dikip çekerek ve açarak denedim
Parmağıma prezr geçirip güzelce yağladım fakat bedenim acayip buz kesti titreme aldı ilk denememde beceremedim orayı sanki elle de destlemem gerekiyor yani iki yandan elle de açmam gerekiyor fakat öyle olsa parmak ile nasıl deneyeceğim dedim böyle olmayacak kalem ile denedim serçe parmaktan da ince yine yapamadım ben öncesinde hiç kegel ve nefes egzersizi de yapmadım ilk denememde beceremeyince iyixe moralim bozuldu ağladım bi süre tekrar parmakla deneyeyim dedim vücudum buz kesiyor donuyorum tekrar denedim parmakla olmuyor yapamadım odaklandığım şey sadece parmağımı oraya girdirmek ondan mı yapamadım anlamadım ana bırakıp kendimi zevk almayı düşünmedim aceleciyim ilk denemem de yorumlardan ümitlenip zaten orası bir delik parmağımı güzelce yağlar iterim ve girer diye düşündüm başaramadım yapamadım üzgünüm moralsizim mutsuzum, ama bir yanım denemekten vazgeçmeyeceğimi söylüyor vazgeçmeyeceğim ama her denediğimde aynı başarısızlık ile karşılaşırsam napacağım bilmiyorum
Canım özeline de yazdım hemen başlama parmak ile önce orayı tanı geç ayna karşısına incele. Nefes alıp verdiğinde sıkıp bıraktığında olan değişimleri gör. Hafif ıkınıp açıldığını gözlemle önce bi o bölgeye alıştır kendini

Merhabalar bende burda birçok kez yazıp yardım istedim 1sene boyunca bu hastalıkla sürekli mücadele ettim çok yardımcı olan arkadaşlarda oldu Allah razı olsun yardımcı olan herkezden ,bi kaç doktora gidip yenemememiştim son tedavimde buraya yazmıştım tedaviye tekrar başladığımı iyi geçtiğini, çok şükür biraz aksılıkler olsada suan 7 haftalık hamileyim ilişki denememde yarısı oluyordu hamile kaldım hemen, yenmemle hamile kalmam bir oldu doktorum bi kaç ay ilişkiye alışmamı istemişti ama nasip işte, ama şuanda enfeksiyon belasıyla uğraşıyorum

merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
Bana da yardımcı olun lütfen neyi yanlış yapıyorum

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben Dilatör setinin son boyutuna kadar hepsini rahatlıkla alıyorum içime. Henüz eşimle cinsel birliktelik yaşamadım. Şimdi 4 Dilatör boyu büyük ya kızlık zarını geçmiş oluyor mu bilginiz var mı? Bende hiç kanama olmadı Dilatör en büyük boyutunu içime alınca. Yoksa eşimin penisi ile mi kızlık zarı bozuluyor bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben Dilatör setinin son boyutuna kadar hepsini rahatlıkla alıyorum içime. Henüz eşimle cinsel birliktelik yaşamadım. Şimdi 4 Dilatör boyu büyük ya kızlık zarını geçmiş oluyor mu bilginiz var mı? Bende hiç kanama olmadı Dilatör en büyük boyutunu içime alınca. Yoksa eşimin penisi ile mi kızlık zarı bozuluyor bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi
Kızlık zarı bozulan bişey değil belli ki senin hymen de esnek yapılı. Eşli birliktelikte minik knma olabilir de olmayabilir de. Bu senin kendini kasıp kasmadığına bağlı bende de egzersiz sırasında hiç bişey olmadı 2. eşli birliktelikte bir iki damla geldi o kadar

Back
X