- 5 Ağustos 2009
- 121
- 0
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.941
çok teşekkürler canikolarımopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gleit gelen jeli nasıl kullanmamız gerekiyor nesli sana özel msj attım cevaplarsan sevinirim
walla bebek yagı bana yaramadı çok rahatsız ettı benı...egzersıze baslıyacam ama bı kez denedım baskı ve hafıf bı acı hıssetım onun için önce uyussun bı kere oyle bı deneyım belkı daha bı cesaret gelır gaza gelırımmmm 2 ayda kurtulcagma1 ayda kurtulurum bu ıllet hep beraber inşallahkaydirigubbakcemile5
bence yuyşturucu ilaçlar kullanmayın .allah korusun tahriş olursunuz. parmak egzersizlerine yavaş yavaş devam edin. 3 parmaktan sonrra da muma geçin. be öyle kurtulmuştum.tam bir ayda....
sorması ayıp 3 marmağını nasıl soktun yaaa ben tek parmağımı zor sokuyorum 3 parmaktan sonra ne mumu yaa direkt p...s denemek lazım coşmuşun sen kaydirigubbakcemile3
3 parmağı yaptıysan kesinlikle pe...daha rahat girer çünkü parmakta kemik var p.....de yok
ya p..s te kemik yok ama maşallahı var yaniii kazık gibi sert parmağıma kurban olsun ayol kaydirigubbakcemile3 en azından parmağım sığıo oraya p...si alacak yer bile bulamıyorum..offfffff offffffffffff allahım offfffffffffffffff :Saruboceq: