Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

walla bebek yagı bana yaramadı çok rahatsız ettı benı...egzersıze baslıyacam ama bı kez denedım baskı ve hafıf bı acı hıssetım onun için önce uyussun bı kere oyle bı deneyım belkı daha bı cesaret gelır gaza gelırımmmm 2 ayda kurtulcagma1 ayda kurtulurum bu ıllet hep beraber inşallahkaydirigubbakcemile5

öncelikle bu sorunu olan herkese geçmiş olsun...bu hastalığı çok yakın bir arkadaşım yaşdı...ve tedavi gördü...dr.nun verdiği egzersiz parmak egzersiziydi...çok mücadele etti çok zor günler geçirdi...ayrıca birde jel kullandı...vajinal kaydırıcı jel...oda çok işe yaradı...adı gleitgelen ...içinde 6 tüp var ilişki öncesi tüpün 1 tanesini vajinaya sıkıyorsunuz...ilk evlendiğim yıl benimde bu sorunum vardı bu jel sayesinde kurtuldum şimdi kullanmıyorum...ve ben kendimde şunu farkettim ilşkiye ne kadar sık girersen vajinan açılıyor ve diğer ilişkilerde canın acımıyor...arkadaşım çok iyi şu anda 2 aylık kızı var...ve kendiniz kasmayın rahat olamya çalışın..kasınca hiç olmuyor çünkü...jelin hiç bir yan etkisi yok ve zararıda...

bence yuyşturucu ilaçlar kullanmayın .allah korusun tahriş olursunuz. parmak egzersizlerine yavaş yavaş devam edin. 3 parmaktan sonrra da muma geçin. be öyle kurtulmuştum.tam bir ayda....

gleit gelen jeli nasıl kullanmamız gerekiyor nesli sana özel msj attım cevaplarsan sevinirim

gleitgelen jel içinde 4 yada 5 tüp var ilişki sırasında 1 tanesinin ağzını açıp vajina ağzından içinize sıkıyosunuz ve ilişkiye giriyosunuz kaydırıcı olduğu için inanın kolayca içeri giriyo p....

walla bebek yagı bana yaramadı çok rahatsız ettı benı...egzersıze baslıyacam ama bı kez denedım baskı ve hafıf bı acı hıssetım onun için önce uyussun bı kere oyle bı deneyım belkı daha bı cesaret gelır gaza gelırımmmm 2 ayda kurtulcagma1 ayda kurtulurum bu ıllet hep beraber inşallahkaydirigubbakcemile5

canım inş hadi bakalım kaydirigubbakcemile3 bende kremsiz yapamıorum canım emla aldım ben sprey bende vajiyi tahriş etti biraz fazla kaçırmışımda spreyi şimdi ağda yaparken kullanıyorum.emla ii oluo egzersiz sırasında off inşallah bırakmamız kolay olur zemuszemus

bence yuyşturucu ilaçlar kullanmayın .allah korusun tahriş olursunuz. parmak egzersizlerine yavaş yavaş devam edin. 3 parmaktan sonrra da muma geçin. be öyle kurtulmuştum.tam bir ayda....

sorması ayıp 3 marmağını nasıl soktun yaaa ben tek parmağımı zor sokuyorum 3 parmaktan sonra ne mumu yaa direkt p...s denemek lazım coşmuşun sen kaydirigubbakcemile3

sorması ayıp 3 marmağını nasıl soktun yaaa ben tek parmağımı zor sokuyorum 3 parmaktan sonra ne mumu yaa direkt p...s denemek lazım coşmuşun sen kaydirigubbakcemile3

Albenim ben mum falan kullanmadım.2 parmaktan sonra vajina alışıyo artık 3 rahat oluyo kendini serbest bırakıp kesinlikle yapıcam diyceksin

3 parmağı yaptıysan kesinlikle pe...daha rahat girer çünkü parmakta kemik var p.....de yok

ya p..s te kemik yok ama maşallahı var yaniii kazık gibi sert parmağıma kurban olsun ayol kaydirigubbakcemile3 en azından parmağım sığıo oraya p...si alacak yer bile bulamıyorum..offfffff offffffffffff allahım offfffffffffffffff :Saruboceq:

ya p..s te kemik yok ama maşallahı var yaniii kazık gibi sert parmağıma kurban olsun ayol kaydirigubbakcemile3 en azından parmağım sığıo oraya p...si alacak yer bile bulamıyorum..offfffff offffffffffff allahım offfffffffffffffff :Saruboceq:

Albenim canım benim sen yaparsın bunu kendine sürekli söyle inan benden daha kötü durumda olamazsın ben 4 sene çektim.

nesli canımm bendede garip bir sorun var p... oluyo ama yarısı tam olmuyoo yanii,acıdığı için kasıyorumm.nasıl yenecemm bilmemm

X