Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

balayında doktora gittik:KK43:doktora dokundurtmadım resmen..ben hiç bişe yapamam psikolojik dedi..sen kendin uzatmadan üstesinden gel dedi

çekiniyorum gitmeye..zaten o doktorada eşim sayesinde gitti.o anlattı durumu ben hiç konuşamadım.

bende aynıydım merak etme asla çözemem diyodum hayatım böyle sürer.eşimin zoruyla dr agittik.dr çok iyi yaklaştı.bu formun başında 1.sayfadaki kegel egzersizlerini gleitgelen jel ile uyguladım,daha sonra eşinin parmağiyla bütün egzersizleri yapıyosun ve sonrası geliyo

Albenim o makattaki ağri bende de oldu. ne zaman geçer bilmiyorum çünkü ben de 4 5 kere penis denemesi yaptim bi daha da bişey yapmadik. Ayrıca doğru diyosun benim de dayanamicağim kadar çok oldu o makattaki ağrı.
Ayrıca bi merak ettiğim konu daha var bana sanki acı olmasa da ilerde hep tedirgin olcakmişim gibi geligyo, o korku kalicakmiş gibi. bir de bu pozisyon sorununu nasıl hallettiniz kızlar? ayrıca jel olmadan nasıl yaparim bilmiyorum o hala içimde bi dert yani. korkudan kuruluk oluyo. bende zaten öyle bi sorun var doktor mantardan olabilir dmeişti. ayrıca acı olmasa da öyle kolayca hızla yapabiliyo musunuz ne biliyim ben pamak egzersizlerinde bile hep çok yavaş oldum.

cnm yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum bugünde kırmızılar geldi offf yaaa mafoldumben regl geçince acaba kaldığım yerden devam eder miyim yoksa orası iice daraşlır mı bilemioyorum..Ece 4-5 denemeden sonra bi daha denemediniz mi? en son ne zaman deneme yapmıştınız canımm...bende parmak egezrsizinde felaket yavaşım ama ben bi de uyuşturucu krem kullanıyorum yaa sen kremsiz mi yapıosun denemelerini? eger öyleyse tebrik ederim canım ben uyuşturucu krem olmadan jel olmadan yapamıyorumm mirmirmirmir

X