- 1 Eylül 2009
- 145
- 0
- 116
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.901
nesli çıktın mı?
yok burdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nesli çıktın mı?
çekiniyorum gitmeye..zaten o doktorada eşim sayesinde gitti.o anlattı durumu ben hiç konuşamadım.
konuşma terapisi mi sadece çözüm oldu sende
neyse canım çıkmalıyım şimdi..sonra yine fikirlerine danışmak isterim.
Albenim o makattaki ağri bende de oldu. ne zaman geçer bilmiyorum çünkü ben de 4 5 kere penis denemesi yaptim bi daha da bişey yapmadik. Ayrıca doğru diyosun benim de dayanamicağim kadar çok oldu o makattaki ağrı.
Ayrıca bi merak ettiğim konu daha var bana sanki acı olmasa da ilerde hep tedirgin olcakmişim gibi geligyo, o korku kalicakmiş gibi. bir de bu pozisyon sorununu nasıl hallettiniz kızlar? ayrıca jel olmadan nasıl yaparim bilmiyorum o hala içimde bi dert yani. korkudan kuruluk oluyo. bende zaten öyle bi sorun var doktor mantardan olabilir dmeişti. ayrıca acı olmasa da öyle kolayca hızla yapabiliyo musunuz ne biliyim ben pamak egzersizlerinde bile hep çok yavaş oldum.
canım benim vajinusmus ne yazıkki zamanla erkeklerde bazı terslikler yaratabiliyor..erken boşalmalar sertleşme sorunları vss.....eşinide anlamaya çalış...bak bizde aynı sorunları yaşıyoruzz..eşimdede aynı problem var.ben tam kendimi hazır hissediyom ama eşimde problem çıkıyo...(eşin biraz abartmış tamam ama sen yinede pişman oldum felan bu düşüncelere kapılıp evliliğinizin ilk günlerini zehir etme kendine..sen şu parmak egzersizlerini düzenli bi şekilde yapmaya çalış.hatta burdaki arkadaşarda söylemişti egzersiz boyunca eşinle denemeyiver canımm...
ben de de 2 parmak çok rahat ama 3 parmak ve p..s acıtıyor (jelle de olsa). git gel yapamıyoruz, zarı sanırım biraz geçiyor ama çok ileri gidemiyoruz. ikimizde bi şekild boşalıyoruz ama ilişkiye tam giremiyoruz. zardan mı vajinismutan mı bilmiyorum ama egzersizlere devam....