Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm sağoll bunu deneyeyimm bi bakalımm.bide bi sorum daha varr.yarım olduğunda bile hamile kalma ihtimali var mı?*biliyomusunn

canımm sağoll bunu deneyeyimm bi bakalımm.bide bi sorum daha varr.yarım olduğunda bile hamile kalma ihtimali var mı?*biliyomusunn

içine boşalma oluyosa olur heralde ama bence sen egzersizlerden vazgeçme emin ol çözüm çok kolay yeterki kafanı topla kendini rahat bırakmaya çalış ve yavaş yavaş acele etmeden yapın.

albenim canımm napıyosunn şu iilleti senin yendiğini sanıyodumm??nasıll gidiyoo

canım yarım saat uğraşla içime aldığıma eğer yenmek diorsak yenmişimdir ama bende ne psikoloji kaldı ne bişeyy..yok canım ya uyuşturucu kremlerle ayakta duruyorum ne yenmesii hareket bile edemioss mafoldumben senden ne haberrr var mı bi gelişmee ? CADIARZU

sorması ayıp 3 marmağını nasıl soktun yaaa ben tek parmağımı zor sokuyorum 3 parmaktan sonra ne mumu yaa direkt p...s denemek lazım coşmuşun sen kaydirigubbakcemile3

canım tabi sen bilirsin. ben bu şekilde 1 ayda bitirdim işi. mum ile kendimi yabancı cisme alıştırdım.böylece p.... daha kolay geldi. 3 parmakt azamanla oluyo zaten tek parmağı almadan olmaz...

Evet canım bu ihtimal her zaman var eğer yarımken içinde boşalmışsa hamile kalma ihtimalin var ama ben vaji sorununu çözmen taraftarıyım tabi yine de sen bilirsin canım benim :ecrin_bebek:

kızlar sohbete gelin yukarıya ordan konuşalım burdan kısa yazışmalar yapmayalım..sohbette ramazan odası boş orayaaaa gelin bekliyorum

Arkadaşlar bence egzersiz için birbirimize bebe yağı, medikal jel vs tavsiye ederken belirtelim ki mantar yapabiliyor. Doktor bana gleit gelenden başla bişey kullanmamamı söyledi. Herkesin cildi bir değil. Bazılarımız sorun yaşamıyo ama bazılarımız çok hassas olabiliyo. Sürekli pamuklu çamaşir kullanip öyle bikini mayoyla ıslak ıslak dolaşmamama rağmen ben durduk yere mantar olmuşum. Bilginiz olsun.

gleit gelen vajinaya mı sıkılıyo :1shok: yahu ben bunu pipiye sürüyorum da adam bana hiç zevk almiyorum diyip duruyo ondan mıymışşş :KK70: e peki o tüpün hepsi denemeden hemen önce mi sevişme başlamadan mi sıkılıcak. E akar gider o ya anlamadim kizlar :KK70:

gleit gelen vajinaya mı sıkılıyo :1shok: yahu ben bunu pipiye sürüyorum da adam bana hiç zevk almiyorum diyip duruyo ondan mıymışşş :KK70: e peki o tüpün hepsi denemeden hemen önce mi sevişme başlamadan mi sıkılıcak. E akar gider o ya anlamadim kizlar :KK70:

canım bende vajina girişine azcık sürüp çoğunu eşime sürüodum benimki krem şeklindeydi..ama bugün tüp şekilinde olanlardan aldım tek kullanımlık onun hepsini vajina içine sıkcam içeri doğruu heralde öle sıkılması gerekio o anlamı çıkardım.kocişime de bebeyağı sürerim iyice kayarız belki :eek:

arkadaşlar gilet geleni bende kullnadım gerçekten çok iyi vajinanın içine doğru sıkın kocanızasa ilk denmelerde kondom alın kayganlaştırıcılı kondomlar böylece acı iyice hafifliyo ben artık uyuşturmadan sadece gilet geleni kullanıyorum ve inanın hiç acım yok rahatım yani şimdi tek istediğim anne olabilmek sizd eyapıcaksınız acısı yokki yapıncada şaırcaksınız gnlerimi boşa harcamışım diye birazdaha gayret

arkadaşlar gilet geleni bende kullnadım gerçekten çok iyi vajinanın içine doğru sıkın kocanızasa ilk denmelerde kondom alın kayganlaştırıcılı kondomlar böylece acı iyice hafifliyo ben artık uyuşturmadan sadece gilet geleni kullanıyorum ve inanın hiç acım yok rahatım yani şimdi tek istediğim anne olabilmek sizd eyapıcaksınız acısı yokki yapıncada şaırcaksınız gnlerimi boşa harcamışım diye birazdaha gayret

ya bende acı yokki diyebilecek miyim acaba karamel yaaa mafoldumben kondomlar iice kurutuo vajinayı die duymuştumm kayganlaştırıcılı iiyse ok onu da deneriz zaten deneme tahtası gibi oldum ne duysam alıom yakında vajinasız kalcam onu dene bunu dene sositososito aman bee güler misin ağlar mısın 1 hafta önce p..s alamıom diye ağlıodum şimdi de hareket edemios diye ağlıyorumm offf senağlama

canım ne güzel yaa 2 parmak çok rahat demekk tebrik ederimm ..benim tek parmak bile rahat değil artık mafoldumben inşallah başaracaksın bitanem penis içerdeykende nefes al agızdan verr yapacaksın budii darısı başımıza opuyorumnanaktan

teşekkürler... dün de tam oturdum.. gleitglen sürdüm içine parmağımla ıkınarak ileri ittirdim baktım ki olmuş. ben de ilkinde de şimdi de kanama omadı... boşuna kasmışız onca zaman... ama daha git gel vs. olayına geçemedik çok da rahat olmuo ama büyük gelişmeyine de... darısı sizin başınıza...

X