Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nnazar belki de uyuşturucudan sonra bebe yağı ya da kayganlaştırıcı bişey sürersen tahriş olmaz...
uyuşturucu spreyi denemedim ama böyle gibi geliyor...yerimseniben

evet canımm ya bu olanlardan sonra kolay kolay onla denicemi sanmıyorum egezrsize devam edicem bi süree kegel egezrsizi ben pek yapmıodum kegele daha çok vakit ayırcam yaa...canım eşimi de anlıyorum evet stresten oluo bööle problemler ama o her fırsatta topu bana atıyooo işin gücün yokmu hala egzerszile mi uğraşıosun dioo :umursamaz: offf neysee yaaa bakalımmm allah hayırlısını versin inşallah...ayref senden ne haber canım egzersize devam mı?

işallah canım...benim regli girdi araya şuan yapamıyorum.ama bitsin denicemmm:)sende sıkma canını tamammı:KK43:(

arkadaşlar uyuşturucuları sadece zar için diye kullanın ilkinde ve sadece zarın oraya sürün. ve her zamanda gleitgelen gibi bi kayganlaştırıcı kullanın, parmak egersizi yapın ve p...si popo yönüne doğru itin.
canım nasıl yani zarın oraya tamam fısfıslı sıkınca gidebilir
parmak dahi zorlanırken şimdi arkadaşlar dicekler oraya kadar nasıl sürelim diye dimi
ben vajimin içine sıktım o kendisi yayıldı zaten yani zara gittimi gitmedimi bilemicem
vaji içi yumuşak doku olduu için heryerini uyuşturuyo zaten
ama kıslar önce çok hassas bi bölgenizde deneyin hatta aldınızda biraz sıkın içine bekleyin test yapın yanii

Son düzenleme:
arkadaşlar ben 1 yıl uğraştım yendim kolay olmadı ama moral bozmak istemem emla kayganlaştırıcılar işe yaramıyor sprey denemedim hiç ben ilk başlardan srun kızlık zarında sanıp ameliyat ile kızlık zarımı aldırdım hiç alakası yokmuş faydası olmadı psikoterapi gördük olmadı ben bu belayı hipnoz ile hipnoterapist ile 2 ayda yendim ki ben yavaş bi vakayım seanslara düzenli gidemedim.. sorun içimizde beynimizde hipnoz bilinçaltına etki edip korkuyu atıyor sonrası çok rahat oluyo artık bebek için tedavi görüoyrum bir senede bununla uğraşıyorum kader bu galiba gecikmeli yaşıyorum ben yine de çok şükür hayırlısı olsun hepimiz için korkmayın ama uzman yardımı alın kendiliğinden yada evde çabalarla geçmiyor herkese kolay gelsin

sprey çok etkili xylocaine acayip uyuşturuyor kes hiç birşey hissetmezsin ama sonrası yanma
2 gün sürüyor.. emla pek etkisi yok asıl iş sprey

Selam arkadaslar uzun zamnadir giremiyordum simdi baktim belki yenen vardir diye ama olucak insallah hepimizin. Ben ilk baslarda bilmedigimden es parmagiyla jelsiz denemeler yaptim cikar diye bagiriyordum tabi simdi denemeye tekrar basliycam ama surekli kaciyorum iste esimle jelle normal denedigimizde cok daha fazla korkuyorum ben yaa dua edelim birbirimiz icin bu mubarek ramazanda bu arada atala gelmiyor mu artik

arkadaşlar merhaba bi konuda yardımcı olur musunuz emlayı kullananlar nekadar bekliyor ya ben hiç uyuşmuyorum siz nekadar bekliyorsunuz?

canım emlayı sürünce hafif bi yanma oluo o yanma geçer geçmez etkisini gösterio yani 2-3 dk sonra uyuşuo..sprey bende tahriş yaptı canımm emla ile yapıorum sadece

bu benim ilk msjım daha yeni giriş yaptım ve benim bir sıkıntım var bende vajinismus derdiyle boğuşuyorum basaranlardan yardım etmelerini rica ediyorum.lütfen:çok üzgünüm:

canım normal terapi için gittiğim yere hipnoterapist gelmişti tavsiyem ediyorum.com diye biir siteden buldum hangi il de yaşadığına göre uzman bulunabiliyor, bi sorun yaşamadım onda da ev ödevlerin oluyo diğerine benze şekilde ama hipnoz esnasında uzman sana yaptırdığı için beyin işlemi kabul etmiş oluyo sen sadece uygulamasını yapıyorsun bilinçaltı şartlanıyor sanırım ben çok hırslanmıştım o dönemde içinde yenmiş oluyorsun hipnoz bitince gerçek hayata yansıtmak kolay oluyo ben çok memnun kaldım kaybettiğim zamana üzüldüm sadece . eş desteği de çok önemli...hastalık değil sadece bir sorun benim şimdi hamile kalacam diye yaşadıklarımın yanında çok kolaymış o.. muayeneler rahim filmleri bir sürü işlem gördüm daha çok canım yandı..hepimize kolay gelsin

bu benim ilk msjım daha yeni giriş yaptım ve benim bir sıkıntım var bende vajinismus derdiyle boğuşuyorum basaranlardan yardım etmelerini rica ediyorum.lütfen:çok üzgünüm:
canım hoşgeldin
başlamadıysan bir an önce parmak egzersizlerine başla
kademe kademe parmaklarınla egzersiz yap
başta çinçe parmağınla başla istersen egzersizler aşamasında jel kullan
başta parmağını içeri alırken zor gelebilir ama yılma sakın
derin derin nefes alıp ver sürekli

merhaba arkadaşlar ben emlayı bi yarım saat bekleyerek denedim bi 45 dakika bekleyerek bide 1 buçuk saat bekleyerek ben bir tüpü bi defada geniş bi şekilde sürüyordum o bölgede çok içe giremiyorum ve ben hiç uyuşmadım ve kremli bölgeyi kapatmak gerekyormuş hava almadan içerikte öyle yazıyor epilasyon için kullananları okumuştum öyle yazıyorlar acaba benmi yanlış yapıyorum ???

merhaba arkadaşlar ben emlayı bi yarım saat bekleyerek denedim bi 45 dakika bekleyerek bide 1 buçuk saat bekleyerek ben bir tüpü bi defada geniş bi şekilde sürüyordum o bölgede çok içe giremiyorum ve ben hiç uyuşmadım ve kremli bölgeyi kapatmak gerekyormuş hava almadan içerikte öyle yazıyor epilasyon için kullananları okumuştum öyle yazıyorlar acaba benmi yanlış yapıyorum ???

çok mu bekledin acaba... o yanma hissi geçince etkisi başlamış oluoyr sanırım en fazla 10 5 dk falan, değil mi arkadaşlar

canım nasıl yani tüpün hepsini mi sıktın içine
fındık büyüklünde alsan yeter galiba
yani ben emlayı kullanmadım ama
sen çok fazla kullanmışsın gibime geldi mantar falan olur ters etki yapar allah korusun:uhm:

X