- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.981
evett canım sprey emladan daha etkilia.sbide sprey denemeyi düşnüyorum acaba sprey emladan dahamı etkili?? bilen varsa yardımcı olabilir mi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett canım sprey emladan daha etkilia.sbide sprey denemeyi düşnüyorum acaba sprey emladan dahamı etkili?? bilen varsa yardımcı olabilir mi..
arkadaşlar uyuşturucuları sadece zar için diye kullanın ilkinde ve sadece zarın oraya sürün. ve her zamanda gleitgelen gibi bi kayganlaştırıcı kullanın, parmak egersizi yapın ve p...si popo yönüne doğru itin.evett canım sprey emladan daha etkilia.s
canım nasıl yani zarın oraya tamam fısfıslı sıkınca gidebilirarkadaşlar uyuşturucuları sadece zar için diye kullanın ilkinde ve sadece zarın oraya sürün. ve her zamanda gleitgelen gibi bi kayganlaştırıcı kullanın, parmak egersizi yapın ve p...si popo yönüne doğru itin.
arkadaşlar merhaba bi konuda yardımcı olur musunuz emlayı kullananlar nekadar bekliyor ya ben hiç uyuşmuyorum siz nekadar bekliyorsunuz?
canım hoşgeldinbu benim ilk msjım daha yeni giriş yaptım ve benim bir sıkıntım var bende vajinismus derdiyle boğuşuyorum basaranlardan yardım etmelerini rica ediyorum.lütfen:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar ben emlayı bi yarım saat bekleyerek denedim bi 45 dakika bekleyerek bide 1 buçuk saat bekleyerek ben bir tüpü bi defada geniş bi şekilde sürüyordum o bölgede çok içe giremiyorum ve ben hiç uyuşmadım ve kremli bölgeyi kapatmak gerekyormuş hava almadan içerikte öyle yazıyor epilasyon için kullananları okumuştum öyle yazıyorlar acaba benmi yanlış yapıyorum ???
merhaba arkadaşlar ben emlayı bi yarım saat bekleyerek denedim bi 45 dakika bekleyerek bide 1 buçuk saat bekleyerek ben bir tüpü bi defada geniş bi şekilde sürüyordum o bölgede çok içe giremiyorum ve ben hiç uyuşmadım ve kremli bölgeyi kapatmak gerekyormuş hava almadan içerikte öyle yazıyor epilasyon için kullananları okumuştum öyle yazıyorlar acaba benmi yanlış yapıyorum ???