Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim vajinusmus ne yazıkki zamanla erkeklerde bazı terslikler yaratabiliyor..erken boşalmalar sertleşme sorunları vss.....eşinide anlamaya çalış...bak bizde aynı sorunları yaşıyoruzz..eşimdede aynı problem var.ben tam kendimi hazır hissediyom ama eşimde problem çıkıyo... :KK43:(eşin biraz abartmış tamam ama sen yinede pişman oldum felan bu düşüncelere kapılıp evliliğinizin ilk günlerini zehir etme kendine..sen şu parmak egzersizlerini düzenli bi şekilde yapmaya çalış.hatta burdaki arkadaşarda söylemişti egzersiz boyunca eşinle denemeyiver canımm...

evet canımm ya bu olanlardan sonra kolay kolay onla denicemi sanmıyorum egezrsize devam edicem bi süree kegel egezrsizi ben pek yapmıodum kegele daha çok vakit ayırcam yaa...canım eşimi de anlıyorum evet stresten oluo bööle problemler ama o her fırsatta topu bana atıyooo işin gücün yokmu hala egzerszile mi uğraşıosun dioo :umursamaz: offf neysee yaaa bakalımmm allah hayırlısını versin inşallah...ayref senden ne haber canım egzersize devam mı?

ben de de 2 parmak çok rahat ama 3 parmak ve p..s acıtıyor (jelle de olsa). git gel yapamıyoruz, zarı sanırım biraz geçiyor ama çok ileri gidemiyoruz. ikimizde bi şekild boşalıyoruz ama ilişkiye tam giremiyoruz. zardan mı vajinismutan mı bilmiyorum ama egzersizlere devam....

canım ne güzel yaa 2 parmak çok rahat demekk tebrik ederimm ..benim tek parmak bile rahat değil artık mafoldumben inşallah başaracaksın bitanem penis içerdeykende nefes al agızdan verr yapacaksın budii darısı başımıza opuyorumnanaktan

doktor bana bebe yağını önermişti ama kayganlaştırıcı kullanıncaya kadar bendeki istek gidiyor.
yoksa bebeyağı çok iyi bir kayganlaştırıcı tavsiyen için çok teşekkürler...
nefes egzersizlerini ilk kez bugün okudum ve işe yarayacağını düşünüyorum...
bunu mutlaka ilk fırsatta deniycem...

canım ilkinde sen kayganlaştırıcı sür yani istek gelsin falan die bekleme beyinde hazırla kendini bebe yağı ile yapın daha sonraki deneyimlerde istekli olursun inşallah..ben hiç bi denememde istekli değilim ama napalımm eğer isteğimin ne zaman geleceğini beklersem hiç gelmicek :umursamaz:

medical kayganlaştırıcı fiyatı nasıl 2-3 YTL. gelirt gelen 6 YTL, diğer bir tanesi de 36 YTL.

medical kayganlaştırıcı dediğiniz ne kızlarr ultrasyon jeli mi ? bütün eczanelerde var mıdır ..ben bugün gleit gelen aldım 7.5 ytl

albenim ben p...s içerdeyken ıkınmayı ya da nefes almayı hiç denemedim...
şu yağ meselesi de gel ben yağ sürdüm halledelim şu işi diyince hiç olmuyor bu sefer eşimde de tam bir hayal kırıklığı ve moral bozukluğu oluyor soğuyor sonra..

albenim ben p...s içerdeyken ıkınmayı ya da nefes almayı hiç denemedim...
şu yağ meselesi de gel ben yağ sürdüm halledelim şu işi diyince hiç olmuyor bu sefer eşimde de tam bir hayal kırıklığı ve moral bozukluğu oluyor soğuyor sonra..

seni anlayabiliyorum canım aynı dertten muzdaribim bende hazırlanıp hadi yapalım dediğim zaman olmuoo... :tomato:

hatunlar kımse yokmu???canlarım bı sey rıca etcem sızlerden hangınız olursa artık bu egzersızlere başlarken neler alcam isimlerini bi yazabılırmısınz jeller spreyler kremler fılan....şimdide çok mersi inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten ALLAHım bızıde gor YA RABBIMMMMMM....

nesli 23 geçmiş olsun canım sanada
yalnız kısacık kısacık yazpı cevap almaya çalışmayın birbirinizden lütfen
bakın herkes uzun uzuzn yazışabiliyo
bu şekilde sayfalar çok gereksiz oluyo bence
ayrıca herkes aynı anda online olmayabilir sen sorunlu olanları cevapla tekrar açtında bakarsın takip edersin canım..yada sohbet sayfası veya özel yer var ordan da yazışabilirsizniz
yanlış anlamayın ben girdim sayfaya sorunlu arkadaşlar var çok
yazıları hep geride kalıyoooo:eek:lmaz:

hatunlar kımse yokmu???canlarım bı sey rıca etcem sızlerden hangınız olursa artık bu egzersızlere başlarken neler alcam isimlerini bi yazabılırmısınz jeller spreyler kremler fılan....şimdide çok mersi inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten ALLAHım bızıde gor YA RABBIMMMMMM....
ayzzz ayazzz başla artık ya bak bidaha başlamadım dersen:mymeka:
bak gileitgelen jel var ondan al veya bebe yağı onlarla yap sen egzersizlerini
geçmiş sayfada okudum arkadaşın biri 3 milyon yazmış öle bişe alma mantar falan yapar
şahsen ben 3 milyona jelde görmedim ama neyse:1closedeyes:

o yazılan anestol mantar ilacı zaten baana da çok saçma geldi bunun içi kullanılması,benim eşimde mantar var ona doktor vermişti....
canım anestol içinmi diyosun
anestol uyuşturucu bazlı bi kremdir vajinusmus hastaları kullanırlar deneme amaçlı
ama etkili bi krem değildir yani zamanında bende denemiştim ama uyuşma vs hiç bişe olmadı kıslarrr yani değmez almanıza:1no2:

DENıZCEK. canın sen hangi jelden bahsediyorsun bilmiyorum ama ben ultrason jeli kullandım hem ucuzdu hemde hiç bir yan etkisi yoktu isterseniz araştırabilirsiniz..
ultrason jelini medikallerden bulabilisiniz..
bilmediğiniz yerlerden bilmediğiniz ürünleri kesinlikle almayın..

benim eşimde parmak egzersizi yaptığında hiç bir şey olmadı. ama ilk ilişkide yırtıldı ve kan geldi. kızlık zarın derindedir o yüzden parmak egzersizlerinde herhanginir yırtılma olmamıştır.

bide sprey var uyuşturan onu onerırmısınz???ya ben anestol emla uyuşturucu sprey kayganlaştırıcı jel hepsını alıyımmı yoksa bosa masraf mı yaparım bosuna:bbo:

denizcim, o ilacı bilmiyorum tatlım ben ama her duyulanda kullanılmamalı hakkaten..
vajiye zarar verebilir,ve egzersize ara verilmek zorunda kalınır..
en iyisi ultrason jeli..
hiç bir yan etkisi yok..fiyatı da uygun olduğu için herkes alabilir.. egzersizci arkdaşlara tavsiye ederimm

kızlar bu zar hakkında çok kafalar karışıyo belli..
kızlık zarının gitmesi illa hemen olur diye bişi yok..
parmak egzersizi yapan kişiler yavaş yavaş egzersiz yaptıkları için zarı esnetiyo ve genelde eş ile p.. denemelerinde zar gidiyo.. üstelik zar öyle kafaya takıldığı gibi bişide değil kesinlikle..
ben bu zar yüzünde vaji olmuştum ama inanın hiç biişi fark etmiyorsun

bi şey daha merak edıyorum okudugum bazı yazılarda egzersızlerı kendınız yapın yazıyordu yanı once kendım yapıp sonra eşimle yapsam????

AYAZCIM.. egzersizlerinde nasıl rahat ediceksen öyle yap.. eşinle yada kendin..
bazıları eşiyle rahat yapar bazıları kendi rahat yapar.. ben hep kendim yapmıştım eşimle yapsaydım kasardım çünkü..
sen başladınmı hiç egzersize..
birde canım, o ilaçları kullanmadan daha iyi olur.. zaten acı olmuyo neden vajiyi uyuşturma gereği duyuyosun ki.. jel le dene

ayaz anladım kadarıyla egzersiz yapacaksın canım dimi
onun için al bi kayganlaştırıcı kullan yada bebe yağı yada ultrasyon jeli
egzersizlerde zorlanna arkadaşlar uyuşsun biraz diye emla kullanıyolar bildim kadarıyla
sen hangisini istiyosan onu al kullan canım hepsini alıp birden masraf yapma

X