- 20 Ağustos 2009
- 209
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.921
canım benim vajinusmus ne yazıkki zamanla erkeklerde bazı terslikler yaratabiliyor..erken boşalmalar sertleşme sorunları vss.....eşinide anlamaya çalış...bak bizde aynı sorunları yaşıyoruzz..eşimdede aynı problem var.ben tam kendimi hazır hissediyom ama eşimde problem çıkıyo... (eşin biraz abartmış tamam ama sen yinede pişman oldum felan bu düşüncelere kapılıp evliliğinizin ilk günlerini zehir etme kendine..sen şu parmak egzersizlerini düzenli bi şekilde yapmaya çalış.hatta burdaki arkadaşarda söylemişti egzersiz boyunca eşinle denemeyiver canımm...
evet canımm ya bu olanlardan sonra kolay kolay onla denicemi sanmıyorum egezrsize devam edicem bi süree kegel egezrsizi ben pek yapmıodum kegele daha çok vakit ayırcam yaa...canım eşimi de anlıyorum evet stresten oluo bööle problemler ama o her fırsatta topu bana atıyooo işin gücün yokmu hala egzerszile mi uğraşıosun dioo :umursamaz: offf neysee yaaa bakalımmm allah hayırlısını versin inşallah...ayref senden ne haber canım egzersize devam mı?