Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bugün egezrsize başladım ama hiç ilerlememişim gibi yaaa kafamçokkarıştı önceden 2 parmak sonuna kadar yerleştiriyodum şimdi tek parmak yapana kadar akla karayı seçtim veee çok canım yandıı 5 gün egezrsiz yapamadım biliosunuz tahrişten dolayıı ara verdiğim için mi böyyle oldu yoksa tahriş mi devam edio içerlerde bilmiyorum ama 1 parmakta 1 hafta deneme yapcam sonra 2 parmaga geçcem zemuszemus inşallah yapabilirim..bi de kızlar ben yine krem kullanmak zorunda kaldım yaa krem kullanmasam hiç girmiodu parmagım heralde psikolojik mafoldumben bebe yağı da hiç bi işe yaramadı bende kadırmıo bile parmagımı boşuna o kadar para verdim beb yağına neyse azcık gleit gelen vardı onu sürdüm de parmağımı yerleştirebildim tabi nohut büyüklüğünde de anestol sürdüm ve egzersize başladım hayırlısıyla bugün. parmagımı içerde hiç hareket ettiremedim ya çok dardı vee kendimi ne kadar nefesle rahatlatmaya çalışsam da canım yandı acaba içersi yara mı hala yaa :kedi: sonra aklıma mum ile deneyen arkadaş geldi ve ben de aldım normal incelikte bir karış boyunda bir mum ite ite sonuna kadar yerleştirdim ama hiç bişey hissetmedim ne acı ne mumun varlığı acaba parmak mı iyi mum mu kızlaaar parmakta acı duyudum mum da duymadım off ama işte ebatları nasıl ayarlıcam acaba her boyutta mum mu satın alsamm :bbo:

mumla rahat olduysa devam et canım ama mumu direk yerleştirme bence hijyen açısından eldiven yada kondom ile kullan:)

canım emla olsun anestol olsun ne olursa olsun aslında çöpe atmak lazım ama atamıyorum yaaa alıştım sanırım kullanmazsammm olmuo girmioo napcam ben nasıl kurtulcam kremlerden off şimdi bööleysem ilişki olunca hiç bırakamam :1shok:

canım biraz masraflı ama gleitgelen kullanmanı ısrarla tavsiye ediyorum.

kızlar sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum :bbo: bu sabah eşimle biraz cilveleştik-tabi ben yine hiç zevk almadım- baktım eşim bugün hazır herkesin tavsiye ettiği gibi üste geçtim ve penis girişi denedik.tabi öncesinde nohut kadar emla sürdüm ve bebe yağı sürdüm eşimin üstüne çıktım 45 dakkalık bi uğraş sonunda ve kan tere bata çıka birazda acı çekerek sonunda eşimin p...sinin tamamını alabildim. :kedi: ama içinde hiç hareket edemedim kızlar yaaa ölece kalakaldım hareket etmeye çalışıyorum olmuoo sonra dedim ki dur bi çıkaralım tekrar gir-çık yapalım en azından orası alışsın.çıktıktan sonra bi daha ne kadar uğraştıysam olmadıı :umursamaz: sonra hatta dur parmağımı yerleştireyim dedim onu bile yerleştiremedim..kızlar yaaa yoksa bi dahaki denememizde yapamayack mıyız yaaaa mafoldumben Eceeeee sen benle aynı durumdaydın aynı şeyleri hissetmiştin noldu şimdi rahat bi ilişki var mı canım yaaa

ben penis başı denemelerinden sonra ilk ilişkimde çok ama çok az votka içmiştim ve epey rahatlatmıştı yani ramazan ayı olmasa tavsiye edicem ama yani neyse ön sevişmeyi uzun tutun ve bolca gleitgelen sür hem eşine hem kendine. bunu egzersizin devamı gibi düşün ve minik minik hareketlerle git gel yapmaya çalış.olucak sabret azcık daha:)

ben bu siteye yenı katıldm, ben bekarım ama korku bende de war. ewlenınce zorlanırsam dıe korkuyorm

yani bence bi evlen ve kafana böyle şeyleri takma ne kadar çok düşünürsen başına gelir. buralarada takılma şimdilik. evlen öyle gel. psikolojini bozmayalım. ama yinede aklına takılan şeyler varsa özelden yaz yanıtlayalım ama derhal bu sayfayı terketmeni tavsiye ederim.

hatunlar nasılsınız maşallah bu ara yenen yenene bu pis hastalığı inşallah ben ve dıger arkadaşlarımzda en kısa zmanada yenerizzzzzzzzzz:sinifsinif:

sen egzersizlere başlama sonrada başaranlara imrenerek bak. valla yanımda olsan saçını başını yolardım senin. kıs başlasana biyerden yaaaa :)

canım benim inşallah sende başarırsın güzel haberlerini bekliyorumm..canım bu akşam yine denedik üstteydim yine yarım saat uğraştık yine tamamen oldu ama yine içinde hareket ettiremedik.sonra eşim üste çıktı ne kadar zorlansam da altta kaldım tamemn girdi ama yine hareket ettiremedik eşim üzerimdeyken daha bi kasıldım mafoldumben m.k.t bölgeme doğru felaket bi ağrı hissettim ve şuan hala hissediyorum.neyse tekrar çıktı eşim ben tekrar koy dedim bi dahaaa yerleştiremedikkk :sinifsinif:ya yenen arkadaşlar hepiniz çektiniz mi bu sıkıntıyı yaa nolur bi akıl verinn yani hızlıca hemen içinize alabildiniz mi ilk denemniz dışındaki denemelerde.ben bugün 3 sefer alabildim ama hepsinde yarım saat titreyerek ter dökerek yaa ...benim orası tahrişten sonra daralmış heral :eek:
o makata doğru ağrı bende de olmuştu ama mahvedecek bir ağrı değildi hatta ben parmak egzersizlerini yaparken içerden makatıma dokunuyormuşum gibi hissediyordum.

acaba yanlış yere mı denemı yapmaya çalıştım çişşş yerıne fılan?????????ya ben nasıl ayırt edecem???bıde sadece çişşş deliğim varmıs gıbı gelıyor onun için yapamıyom dıye dusunuyom bende sıyırdım iyice haaaadelikafadulden

yok canım çiş yerine bişey girmez:) rahat ol. ilk panikler bunlar.

slm arkadaşlar ne zamandır giremiyodum internete.bu süreçte çok zor zamanlar yaşadım.eşim benden boşanmak istedi ve berbat bir bunalımın içine düştü.hatta intihar edeceğinin sinyallerini bile verdi.psikiyatra gittik eşimi tabi zar zor götürdüm.doktoru dinleyen mi var kendi kafasındaki neyse o boşanıcak alıp başını burdan gidicek.geçen sene mayısda evlendik ve ozamandan bu zmana hiçbişey yaşayamamış olmak adamı depresyona sürüklemiş meğerse.ben tam gaz egzersize başladım.emla krem xylocaine sprey filan derken bigün plastik bişişeyle (p.... genişliğinde) alıştırma yapıyodum tabi vaji... uyuştuğu için ben bişey hissetmedim ve şişeyi epey içeri itmişim ve zarı zedelemişim apar topar hastaneye gittik tabi böylece tüm aile olayı öğrendi o günden sonra eşim iyice çıldırdı.en son çarşamba psikiyatra gittik ama yine dinleyen yok en sonunda bnede isyan ettim ve o zaman eşimin gözü korktu benden.şunu unutmayın bu durum yüzde 99 psikolojik ve sakın eşlerinizin sizi bu konuda suçlamalarına müsade etmeyin ben hep bu aptallığı yaptım ve sağlam kafa ile düşünemedim belki böyle yapmasaydım daha önce doktora gidecektim(tabi eşinize de dikleşin demiyorum yanlış anlaşılmasın)şöyle düşünün böbreğinizde taş olsa sizi kim suçlayabilir senin yüzünden diye.işte böyle düşünün ve pozitif olun.ben ayrılşığı kabul ettiğimde dengemi yitirmiş eşimim tüm eksiklerini suratına vururken onunda benden özür dileyip beni sakinleştirmeye çaışırken buldum.aile üyükleri toplandı bizi karşılarına aldı ve bu işi güzellikle halledin dedi özellikle kayınpederim bana çok ılımlı yaklaştı.(allah onlardan razı olsun)ve biz eşimle cumartesi gecesi bu soruna kökten çözüm getirmeye karar verdik.eşim gayet anlayışla sabırla ve destek olunca(ve tabi sizlerden öğrendiğim krem ve spreyinde yardımıyla) dün gece biz bu sorunu hallettik.arkadaşlar çok uzun oldu çok özür diliyorum ama içinde bulunduğum ruh halini yaşayan başka arkadaşlar varsa ve onlarada belki bi faydam dokunur diye paylaşmak istedim.llütfen sizde benim gibi korkuya kapılıp abuk sabuk şeylerle egzersiz yapmayın.önce bir bilene danışmak en iyisiymiş acıda olsa öğrendim bunu.şimdi darısı bu sorunla uğraşan tüm arkadaşlara.allah yardımcınız olsun iman gücünüzü asla kaybetmeyin ben bundan da çok güç aldım.hepinizi çok öpüyorum.hayırlı ramazanlar...

canım dilerim Allah'tan mutluluğunuz daim olur eşlerimizin anlayışlı olmasını beklerken bizler de onlara ne kadar anlayışlı olabiliyoruz işte orası muamma bu durumu yaşarken hem biz hem eşlerimiz zor zamanlar yaşıyoruz. Allah hepimize yardım etsin.

ÇOK TEŞEKKÜRLER CANİKOM WALLA UTANCIMDAN YERIN DIBINE GIRERIM SOYLERKEN:kedi:ÖNCE DOKTR PSİKOLG EGZERSİZ VS AŞAMASINI BI ATLATAYIM OLMASSA ANİŞİME MECBUR MÜRACAAT EDECEMMM:nazar:

annene anlatmanı pek tavsiye etmem canım. neden çünkü ben anlattım ama hiç umduğum gibi olmadı kadıncağızın psikolojisi bozuldu oldu dememe rağmen hala inanmıyo:)

merhebe arkadaşlar vajinusmusu yendim çok şükür bugün 4 .denemeydi ama hafif bi sızı oluyo sanki ilk girdiğinde bu acı ne zaman normala döner rahat olur hiç acımadan bide her ilişkide kayganlaştrııcı kullnamak lazımmı

sen sevişmeyi egzersiz yapıyormuş gibi düşünmeyi bıraktığında zevk almaya başladığında iyice gevşediğinde sızı mızı kalmıycak. ayrıca ben 2 yada 3. birleşmede bıraktım jeli. yani o sana bağlı eşin rahatsızlık duymuyorsa kullanmanın sakıncası olmaz. yani tahrişi filan engelliyo daha iyi jel aslında. ama benim herif çok kayganlaşıyor bişey anlamıyorum bıraksak mı dedi bıraktık biz:)

arkadaşlar benim bu 5.denemem ama bu denemde anestolü bıraktım egzersiz yapmadan direk içime aldım ve azıcık acıdı hatamı yaptım egzersize davam mı ediyim ama anestolede çok alışmka istemiyorum napıyım lütfen yol gösterin

anestolsüz yapabilmişin. hata yok. eğer ki sonuç başarıysa asla hata olarak düşünme. başarısız olsaydın o ayrı ama başarmışsın. kendini buna şartlandırdığın için acıdığını düşünüyorsun ama 1-2 denemeden sonra alışacaksın. bknz. bir önceki cevabım.

slm kızlarr ... dünn haydar dümenin reçetesindeki ilaçları denedim..en son aşamada emlayı sürdüm.sürerken birden parmağım v.j.n. ya gitti.birden tedirgin oldumm..sonra baktım alabiliyorum.hemen kendi isteğimle denemeye çalıştım çok azını alabildim.ve inanılmaz rahatladım çok mutlu oldum....çok hazır hissediyordum kendimiii.eşimde geciktirici spreyini sıktı ama sprey ters tepti yaaa.....hiç ereksiyon olamadııı....bütün hazırlıklarım boşa gittiiiii.ama en kısa zamanda tekrar denicem..çünkü çok rahatladım...ben asla yapamam dediğim bişi yaptım parmağımı azda olsa alabildim...ohhhhh beeeeee:))))))))))))))))))))

hadi hayırlısı canım devamı gelecektir inşallah.

slm kızlar nasıl gidiyor çalışmalar. umarım gelişme vardır. biraz daha sabredin,hepiniz başaracaksınız inş. opuyorumnanaktan

albenim canım ben rahattım krem ve sprey sayesinde birde denemeden önce ayna ile yine egzersiz yaptım.ve ben üstteydim yani kontrol bendeydi.ilk denemede basınç varmış gibi oluyo ama normalmiş.gitgeldede sorun yaşamadım.sana tavsiyem bu işi önce beyninde bitir orası çocuk kafası çıkacak kadar genişliyo de kendini inandırınca gerisi zaten kolay.bu arada ben daha bir kez denedim sonrası için olanları vaktim el verdiğince anlatmaya çalışırım kolay gelsin bacım

kıslar iyi akşamlar vajınusmus sorunum yok çok şükür ama bildiğim kadarıyla dr murat ulusoy 3 günde bu soruna kökten çözüm sağlıyomus fiyatı birazcık yuksekmıs ama isterseniz googl dan aaarastırın.evlilikte en büyük problemdir bide bebek olması için benimde vajınusmus sorunum yok ama bebeğimde yok 4 yıldır.rabbim hepinizi bu sorundan en kısa zamanda kurtarsın

mumla rahat olduysa devam et canım ama mumu direk yerleştirme bence hijyen açısından eldiven yada kondom ile kullan:)
canım biraz masraflı ama gleitgelen kullanmanı ısrarla tavsiye ediyorum
ben penis başı denemelerinden sonra ilk ilişkimde çok ama çok az votka içmiştim ve epey rahatlatmıştı yani ramazan ayı olmasa tavsiye edicem ama yani neyse ön sevişmeyi uzun tutun ve bolca gleitgelen sür hem eşine hem kendine. bunu egzersizin devamı gibi düşün ve minik minik hareketlerle git gel yapmaya çalış.olucak sabret azcık daha:)
o makata doğru ağrı bende de olmuştu ama mahvedecek bir ağrı değildi hatta ben parmak egzersizlerini yaparken içerden makatıma dokunuyormuşum gibi hissediyordum.
hadi hayırlısı canım devamı gelecektir inşallah.

cnm mum ile denerken kondomun içine koyup yaptım.bolca da bebe yağı vazelin sürdüm.canım gleit gelen kullandım ben tekrar almayı dşünüyorum.canım içki kullanmıyorum ben bi çok kişi tavsiye etti rahatlarsın die ama ben 3 tane uyku ilacı içtim deli gibi sıçradım o iş olacağı zaman heralde içki de bi işe yaramaz..canım benim ağrı mahvedecek gibi bi ağrııı yaaaoff bu arada bugün tekrar deneme yapalım dedik dün eşim çalışıodu yoktu yarın da yok en iyisi iftardan sonra yapalım dedik tabii ki yapamadık yine eşimden kaynaklı :sinifsinif: söylemesi ayıp küçüldü sonrada bana bağırıo yardımcı ol da büyüsün diee bana kim yardımcı olacaksa mafoldumben bende ona bağırdım sonrada bi daha senle yatmak istemiyorum dedi ne dediğini de bilmio iyice kendinden soğuttu walla pişman oldum bu insan için mi bu kadar acı çekiyorum ben yaaa :umursamaz:

cnm mum ile denerken kondomun içine koyup yaptım.bolca da bebe yağı vazelin sürdüm.canım gleit gelen kullandım ben tekrar almayı dşünüyorum.canım içki kullanmıyorum ben bi çok kişi tavsiye etti rahatlarsın die ama ben 3 tane uyku ilacı içtim deli gibi sıçradım o iş olacağı zaman heralde içki de bi işe yaramaz..canım benim ağrı mahvedecek gibi bi ağrııı yaaaoff bu arada bugün tekrar deneme yapalım dedik dün eşim çalışıodu yoktu yarın da yok en iyisi iftardan sonra yapalım dedik tabii ki yapamadık yine eşimden kaynaklı :sinifsinif: söylemesi ayıp küçüldü sonrada bana bağırıo yardımcı ol da büyüsün diee bana kim yardımcı olacaksa mafoldumben bende ona bağırdım sonrada bi daha senle yatmak istemiyorum dedi ne dediğini de bilmio iyice kendinden soğuttu walla pişman oldum bu insan için mi bu kadar acı çekiyorum ben yaaa :umursamaz:

albenim sakın böyle düşünme da erkek bi yere kadar sabırlı olabliyorlar am abi eyrden sonra onlarında ihtiyacı ya ondan bvak bend eartık hiç ağrı olmuyor iyice alıştım inan günlerini boşun maf ediyosun acı yokki

albenim sakın böyle düşünme da erkek bi yere kadar sabırlı olabliyorlar am abi eyrden sonra onlarında ihtiyacı ya ondan bvak bend eartık hiç ağrı olmuyor iyice alıştım inan günlerini boşun maf ediyosun acı yokki

çok zoruma gidiyo karamel ya sanki sorun sadece bendeymiş gibi sonuçta bu bi aile sorunu..daha biz evleneli 23 gün olduu ya 2-3 senelikler napsın hemen bana bağırıpğ çağırmaya kalp kırmaya başladıı o kadar zoruma gidio canım acıoki o öyle dedikçe..egzersiz megzersiz de canım istemiooo artııkk iiyice soğudumm yaaa :gitme:

çok zoruma gidiyo karamel ya sanki sorun sadece bendeymiş gibi sonuçta bu bi aile sorunu..daha biz evleneli 23 gün olduu ya 2-3 senelikler napsın hemen bana bağırıpğ çağırmaya kalp kırmaya başladıı o kadar zoruma gidio canım acıoki o öyle dedikçe..egzersiz megzersiz de canım istemiooo artııkk iiyice soğudumm yaaa :gitme:

haklısın canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki ama hayatta kafan abişey takam bak hayat kısa dşün insanlar kanserle ne çaresiz hastalıkla uğraşıyo onlar napsın sabırlı ol benim 1 .5 yıl sürdü eşim yerin egöre anlaışlıydı ama yerine görede laf sokuyodu sende yeni evliisn öncelikle evliliğe alışmka zaten 1 seneyi buluyo düzene sokma bun lar geçicek bak geriye baktığında gülecekdiz pes etme egzersizlerini yap eşinede söyle bu sorunla uğraşan milyoınlarca insan var hem 10 yıl uğraşaşan bile var biz egzerizlerimizi yapalım halletceğiz de söz ver ve mümkünse doktora gidin o olayı daha iyi anlatır üzülme geçicek

Albenim o makattaki ağri bende de oldu. ne zaman geçer bilmiyorum çünkü ben de 4 5 kere penis denemesi yaptim bi daha da bişey yapmadik. Ayrıca doğru diyosun benim de dayanamicağim kadar çok oldu o makattaki ağrı.

Ayrıca bi merak ettiğim konu daha var bana sanki acı olmasa da ilerde hep tedirgin olcakmişim gibi geligyo, o korku kalicakmiş gibi. bir de bu pozisyon sorununu nasıl hallettiniz kızlar? ayrıca jel olmadan nasıl yaparim bilmiyorum o hala içimde bi dert yani. korkudan kuruluk oluyo. bende zaten öyle bi sorun var doktor mantardan olabilir dmeişti. ayrıca acı olmasa da öyle kolayca hızla yapabiliyo musunuz ne biliyim ben pamak egzersizlerinde bile hep çok yavaş oldum.

canım benim vajinusmus ne yazıkki zamanla erkeklerde bazı terslikler yaratabiliyor..erken boşalmalar sertleşme sorunları vss.....eşinide anlamaya çalış...bak bizde aynı sorunları yaşıyoruzz..eşimdede aynı problem var.ben tam kendimi hazır hissediyom ama eşimde problem çıkıyo... :KK43:(eşin biraz abartmış tamam ama sen yinede pişman oldum felan bu düşüncelere kapılıp evliliğinizin ilk günlerini zehir etme kendine..sen şu parmak egzersizlerini düzenli bi şekilde yapmaya çalış.hatta burdaki arkadaşarda söylemişti egzersiz boyunca eşinle denemeyiver canımm...

arkadaslar hepinize merhaba,

ben de yeni (2 aylik evliyim) vajinusmuz rahatsizligim yok cok sukur ama evlenmeden once cok korkuyordum, kesin bende de cikabilir bu rahatsizlik diye dusunuyordum (rahatsizlik dedim ama yanlis kullandiysam kelimeyi kusura bakmayin ) belki sizlere ufak da olsa bir yardimim olabilir diye buraya yazmaya karar verdim.
dedigim gibi cok korkuyordum, o yuzden evlendigimiz gun bu isin cabucak olmasini cok istedim, hatta bunun icin Allah'a dua ettim (gunah mi bilmiyorum ama kocam helalim sonucta gunah olmaz diye dusundum )
o gun esim tedbirliydi, zaten nisanliyken konusuyorduk, benim korktugumu biliyordu; kayganlastirici bir jel almis; bir de internetten arastirmis; ilk gece icin en uygun pozisyonu..
ilk basladigimizda ben hem ellerim kollarimla hem de dizlerimle esimi itiyormusum farkinda olmadan, korku ile... (hatta ertesi gun farkettik kollarini morartmisim esimin can havliyle ) o bana dedi ki, canim beni itiyorsun, yapma.... o zaman dusundum ki; bu is eninde sonunda olacak, olmali; en azindan bir kere acisin kurtulayim; ellerimi cektim (hani bebekler uyurken ellerini yukarida tutarlar ya o sekilde ) ve derin derin nefes alip vermeye basladim; burnumdan alip agzimdan verdim; cok derin nefesler; boyle yaparken kaslariniz gevsiyor, istesenizde kasamazsiniz o anda kendinizi.. bir yandan da icimden "Allahim bana yardim et, Allahim bana yardim et diyordum) o anda ben o sekilde kendimi birakmisken oldu olan... cok canim yandi, bagirdim; kim acimiyor derse yalan soyler, biyerin kesilmiscesine aciyor; dogru... ama biranlik aci bu ve deger.. sonra geciyor...
benim bayag bi kanamam oldu; bir de vajinanin alt kismi biraz tahris olmus orasi acidi bikacgun ama o kadar....
yakin zamana kadar ilk giriste aci duyuyordum hep, o da sistit olmusum sanirim ondanmis, o da gecti simdi..
sozun ozu; bir sefer gozlerinizi kapayin; kendinizi birakin, derin derin nefes alin ve olsun bu is; bir kere acisin kurtulun..
gerci belki de diyeceksiniz o kadar kolay degil, sonucta psikolojik bi rahatsizlikmis; bunu anlayamazsin diyeceksiniz... ama ben sizi rahatlatmak istiyorum; bosuna korkuyoruz; millet evlenmeden kac kisiyle catir catir neler yapiyor; biz de eslerimizden korkuyoruz..
hem vajina dedigimiz aslinda minicik bi delik degil (ben de evlenene kadar oyle sanirdim, evlenene kadar bi acik film bile izlememistim, aynayla kendime bile bakmamistim, vajina nasil bisey bildigim yoktu ; yanlis yapmisim ) ama vajina acilabilen esnek bisey, kaslardan ibaret; yeter ki o kaslari gevsetmeyi basarin..

kusuruma bakmayin ukala gibi konustuysam; sadece yardimci olabilmek istedim...
umarim biraz olsun olabilirim.

hepinize gecmis olsun;
sevgiler

ben de de 2 parmak çok rahat ama 3 parmak ve p..s acıtıyor (jelle de olsa). git gel yapamıyoruz, zarı sanırım biraz geçiyor ama çok ileri gidemiyoruz. ikimizde bi şekild boşalıyoruz ama ilişkiye tam giremiyoruz. zardan mı vajinismutan mı bilmiyorum ama egzersizlere devam....

X