- 16 Haziran 2009
- 37
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.881
çok zoruma gidiyo karamel ya sanki sorun sadece bendeymiş gibi sonuçta bu bi aile sorunu..daha biz evleneli 23 gün olduu ya 2-3 senelikler napsın hemen bana bağırıpğ çağırmaya kalp kırmaya başladıı o kadar zoruma gidio canım acıoki o öyle dedikçe..egzersiz megzersiz de canım istemiooo artııkk iiyice soğudumm yaaa :gitme:
MERHABA albenim.aynı sorunu bende yaşadım.psikoloğa gittim devlet hastanesine.tabi eşimle beraber.ilk önce vajinamı tanıdım.daha sonra kegel egzersizlerini dr un dediği şekilde yaptım bu arada ben 4 yıllık evliyim.tedavi bitene kadar hiç denemedik.tedavi sırasında sonlara doğru eşenin parmağıyla egzersizleri yapıyosun o zaman vücut daha alışıyo.tabi çok zor oldu ama pes etmedim 3 aydır çözdük sorun varsa cvplayabilirim
ArkadaŞlar ben bu sorunu ÇÖzersem bİrİlerİne yardım edcem dedİm.sorularınız varsa anlatıym
nasıl yendin diye başlasak :)
hiç dilatör alanınız oldu mu yoksa mumla/parmakla mı hallettiniz
arkadaşlar ben sitede yeniyim..ama aynı sorunu yaşıyorumparmak egzersizlerine başladım.2 parmakta zorlanıyorum..bi de şu jelleri sigortadan falan alamıyozmu?
arkadaşlar ben sitede yeniyim..ama aynı sorunu yaşıyorumparmak egzersizlerine başladım.2 parmakta zorlanıyorum..bi de şu jelleri sigortadan falan alamıyozmu?