kızlar bugün egezrsize başladım ama hiç ilerlememişim gibi yaaa kafamçokkarıştı önceden 2 parmak sonuna kadar yerleştiriyodum şimdi tek parmak yapana kadar akla karayı seçtim veee çok canım yandıı 5 gün egezrsiz yapamadım biliosunuz tahrişten dolayıı ara verdiğim için mi böyyle oldu yoksa tahriş mi devam edio içerlerde bilmiyorum ama 1 parmakta 1 hafta deneme yapcam sonra 2 parmaga geçcem zemuszemus inşallah yapabilirim..bi de kızlar ben yine krem kullanmak zorunda kaldım yaa krem kullanmasam hiç girmiodu parmagım heralde psikolojik mafoldumben bebe yağı da hiç bi işe yaramadı bende kadırmıo bile parmagımı boşuna o kadar para verdim beb yağına neyse azcık gleit gelen vardı onu sürdüm de parmağımı yerleştirebildim tabi nohut büyüklüğünde de anestol sürdüm ve egzersize başladım hayırlısıyla bugün. parmagımı içerde hiç hareket ettiremedim ya çok dardı vee kendimi ne kadar nefesle rahatlatmaya çalışsam da canım yandı acaba içersi yara mı hala yaa :kedi: sonra aklıma mum ile deneyen arkadaş geldi ve ben de aldım normal incelikte bir karış boyunda bir mum ite ite sonuna kadar yerleştirdim ama hiç bişey hissetmedim ne acı ne mumun varlığı acaba parmak mı iyi mum mu kızlaaar parmakta acı duyudum mum da duymadım off ama işte ebatları nasıl ayarlıcam acaba her boyutta mum mu satın alsamm :bbo:
mumla rahat olduysa devam et canım ama mumu direk yerleştirme bence hijyen açısından eldiven yada kondom ile kullan:)
canım emla olsun anestol olsun ne olursa olsun aslında çöpe atmak lazım ama atamıyorum yaaa alıştım sanırım kullanmazsammm olmuo girmioo napcam ben nasıl kurtulcam kremlerden off şimdi bööleysem ilişki olunca hiç bırakamam :1shok:
canım biraz masraflı ama gleitgelen kullanmanı ısrarla tavsiye ediyorum.
kızlar sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum :bbo: bu sabah eşimle biraz cilveleştik-tabi ben yine hiç zevk almadım- baktım eşim bugün hazır herkesin tavsiye ettiği gibi üste geçtim ve penis girişi denedik.tabi öncesinde nohut kadar emla sürdüm ve bebe yağı sürdüm eşimin üstüne çıktım 45 dakkalık bi uğraş sonunda ve kan tere bata çıka birazda acı çekerek sonunda eşimin p...sinin tamamını alabildim. :kedi: ama içinde hiç hareket edemedim kızlar yaaa ölece kalakaldım hareket etmeye çalışıyorum olmuoo sonra dedim ki dur bi çıkaralım tekrar gir-çık yapalım en azından orası alışsın.çıktıktan sonra bi daha ne kadar uğraştıysam olmadıı :umursamaz: sonra hatta dur parmağımı yerleştireyim dedim onu bile yerleştiremedim..kızlar yaaa yoksa bi dahaki denememizde yapamayack mıyız yaaaa mafoldumben Eceeeee sen benle aynı durumdaydın aynı şeyleri hissetmiştin noldu şimdi rahat bi ilişki var mı canım yaaa
ben penis başı denemelerinden sonra ilk ilişkimde çok ama çok az votka içmiştim ve epey rahatlatmıştı yani ramazan ayı olmasa tavsiye edicem ama yani neyse ön sevişmeyi uzun tutun ve bolca gleitgelen sür hem eşine hem kendine. bunu egzersizin devamı gibi düşün ve minik minik hareketlerle git gel yapmaya çalış.olucak sabret azcık daha:)
ben bu siteye yenı katıldm, ben bekarım ama korku bende de war. ewlenınce zorlanırsam dıe korkuyorm
yani bence bi evlen ve kafana böyle şeyleri takma ne kadar çok düşünürsen başına gelir. buralarada takılma şimdilik. evlen öyle gel. psikolojini bozmayalım. ama yinede aklına takılan şeyler varsa özelden yaz yanıtlayalım ama derhal bu sayfayı terketmeni tavsiye ederim.
hatunlar nasılsınız maşallah bu ara yenen yenene bu pis hastalığı inşallah ben ve dıger arkadaşlarımzda en kısa zmanada yenerizzzzzzzzzz:sinifsinif:
sen egzersizlere başlama sonrada başaranlara imrenerek bak. valla yanımda olsan saçını başını yolardım senin. kıs başlasana biyerden yaaaa :)
canım benim inşallah sende başarırsın güzel haberlerini bekliyorumm..canım bu akşam yine denedik üstteydim yine yarım saat uğraştık yine tamamen oldu ama yine içinde hareket ettiremedik.sonra eşim üste çıktı ne kadar zorlansam da altta kaldım tamemn girdi ama yine hareket ettiremedik eşim üzerimdeyken daha bi kasıldım mafoldumben m.k.t bölgeme doğru felaket bi ağrı hissettim ve şuan hala hissediyorum.neyse tekrar çıktı eşim ben tekrar koy dedim bi dahaaa yerleştiremedikkk :sinifsinif:ya yenen arkadaşlar hepiniz çektiniz mi bu sıkıntıyı yaa nolur bi akıl verinn yani hızlıca hemen içinize alabildiniz mi ilk denemniz dışındaki denemelerde.ben bugün 3 sefer alabildim ama hepsinde yarım saat titreyerek ter dökerek yaa ...benim orası tahrişten sonra daralmış heral
o makata doğru ağrı bende de olmuştu ama mahvedecek bir ağrı değildi hatta ben parmak egzersizlerini yaparken içerden makatıma dokunuyormuşum gibi hissediyordum.
acaba yanlış yere mı denemı yapmaya çalıştım çişşş yerıne fılan?????????ya ben nasıl ayırt edecem???bıde sadece çişşş deliğim varmıs gıbı gelıyor onun için yapamıyom dıye dusunuyom bende sıyırdım iyice haaaadelikafadulden
yok canım çiş yerine bişey girmez:) rahat ol. ilk panikler bunlar.
slm arkadaşlar ne zamandır giremiyodum internete.bu süreçte çok zor zamanlar yaşadım.eşim benden boşanmak istedi ve berbat bir bunalımın içine düştü.hatta intihar edeceğinin sinyallerini bile verdi.psikiyatra gittik eşimi tabi zar zor götürdüm.doktoru dinleyen mi var kendi kafasındaki neyse o boşanıcak alıp başını burdan gidicek.geçen sene mayısda evlendik ve ozamandan bu zmana hiçbişey yaşayamamış olmak adamı depresyona sürüklemiş meğerse.ben tam gaz egzersize başladım.emla krem xylocaine sprey filan derken bigün plastik bişişeyle (p.... genişliğinde) alıştırma yapıyodum tabi vaji... uyuştuğu için ben bişey hissetmedim ve şişeyi epey içeri itmişim ve zarı zedelemişim apar topar hastaneye gittik tabi böylece tüm aile olayı öğrendi o günden sonra eşim iyice çıldırdı.en son çarşamba psikiyatra gittik ama yine dinleyen yok en sonunda bnede isyan ettim ve o zaman eşimin gözü korktu benden.şunu unutmayın bu durum yüzde 99 psikolojik ve sakın eşlerinizin sizi bu konuda suçlamalarına müsade etmeyin ben hep bu aptallığı yaptım ve sağlam kafa ile düşünemedim belki böyle yapmasaydım daha önce doktora gidecektim(tabi eşinize de dikleşin demiyorum yanlış anlaşılmasın)şöyle düşünün böbreğinizde taş olsa sizi kim suçlayabilir senin yüzünden diye.işte böyle düşünün ve pozitif olun.ben ayrılşığı kabul ettiğimde dengemi yitirmiş eşimim tüm eksiklerini suratına vururken onunda benden özür dileyip beni sakinleştirmeye çaışırken buldum.aile üyükleri toplandı bizi karşılarına aldı ve bu işi güzellikle halledin dedi özellikle kayınpederim bana çok ılımlı yaklaştı.(allah onlardan razı olsun)ve biz eşimle cumartesi gecesi bu soruna kökten çözüm getirmeye karar verdik.eşim gayet anlayışla sabırla ve destek olunca(ve tabi sizlerden öğrendiğim krem ve spreyinde yardımıyla) dün gece biz bu sorunu hallettik.arkadaşlar çok uzun oldu çok özür diliyorum ama içinde bulunduğum ruh halini yaşayan başka arkadaşlar varsa ve onlarada belki bi faydam dokunur diye paylaşmak istedim.llütfen sizde benim gibi korkuya kapılıp abuk sabuk şeylerle egzersiz yapmayın.önce bir bilene danışmak en iyisiymiş acıda olsa öğrendim bunu.şimdi darısı bu sorunla uğraşan tüm arkadaşlara.allah yardımcınız olsun iman gücünüzü asla kaybetmeyin ben bundan da çok güç aldım.hepinizi çok öpüyorum.hayırlı ramazanlar...
canım dilerim Allah'tan mutluluğunuz daim olur eşlerimizin anlayışlı olmasını beklerken bizler de onlara ne kadar anlayışlı olabiliyoruz işte orası muamma bu durumu yaşarken hem biz hem eşlerimiz zor zamanlar yaşıyoruz. Allah hepimize yardım etsin.
ÇOK TEŞEKKÜRLER CANİKOM WALLA UTANCIMDAN YERIN DIBINE GIRERIM SOYLERKEN:kedi:ÖNCE DOKTR PSİKOLG EGZERSİZ VS AŞAMASINI BI ATLATAYIM OLMASSA ANİŞİME MECBUR MÜRACAAT EDECEMMM
annene anlatmanı pek tavsiye etmem canım. neden çünkü ben anlattım ama hiç umduğum gibi olmadı kadıncağızın psikolojisi bozuldu oldu dememe rağmen hala inanmıyo:)
merhebe arkadaşlar vajinusmusu yendim çok şükür bugün 4 .denemeydi ama hafif bi sızı oluyo sanki ilk girdiğinde bu acı ne zaman normala döner rahat olur hiç acımadan bide her ilişkide kayganlaştrııcı kullnamak lazımmı
sen sevişmeyi egzersiz yapıyormuş gibi düşünmeyi bıraktığında zevk almaya başladığında iyice gevşediğinde sızı mızı kalmıycak. ayrıca ben 2 yada 3. birleşmede bıraktım jeli. yani o sana bağlı eşin rahatsızlık duymuyorsa kullanmanın sakıncası olmaz. yani tahrişi filan engelliyo daha iyi jel aslında. ama benim herif çok kayganlaşıyor bişey anlamıyorum bıraksak mı dedi bıraktık biz:)
arkadaşlar benim bu 5.denemem ama bu denemde anestolü bıraktım egzersiz yapmadan direk içime aldım ve azıcık acıdı hatamı yaptım egzersize davam mı ediyim ama anestolede çok alışmka istemiyorum napıyım lütfen yol gösterin
anestolsüz yapabilmişin. hata yok. eğer ki sonuç başarıysa asla hata olarak düşünme. başarısız olsaydın o ayrı ama başarmışsın. kendini buna şartlandırdığın için acıdığını düşünüyorsun ama 1-2 denemeden sonra alışacaksın. bknz. bir önceki cevabım.
slm kızlarr ... dünn haydar dümenin reçetesindeki ilaçları denedim..en son aşamada emlayı sürdüm.sürerken birden parmağım v.j.n. ya gitti.birden tedirgin oldumm..sonra baktım alabiliyorum.hemen kendi isteğimle denemeye çalıştım çok azını alabildim.ve inanılmaz rahatladım çok mutlu oldum....çok hazır hissediyordum kendimiii.eşimde geciktirici spreyini sıktı ama sprey ters tepti yaaa.....hiç ereksiyon olamadııı....bütün hazırlıklarım boşa gittiiiii.ama en kısa zamanda tekrar denicem..çünkü çok rahatladım...ben asla yapamam dediğim bişi yaptım parmağımı azda olsa alabildim...ohhhhh beeeeee:))))))))))))))))))))
hadi hayırlısı canım devamı gelecektir inşallah.