- 20 Ağustos 2009
- 209
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.921
canım benim vajinusmus ne yazıkki zamanla erkeklerde bazı terslikler yaratabiliyor..erken boşalmalar sertleşme sorunları vss.....eşinide anlamaya çalış...bak bizde aynı sorunları yaşıyoruzz..eşimdede aynı problem var.ben tam kendimi hazır hissediyom ama eşimde problem çıkıyo...(eşin biraz abartmış tamam ama sen yinede pişman oldum felan bu düşüncelere kapılıp evliliğinizin ilk günlerini zehir etme kendine..sen şu parmak egzersizlerini düzenli bi şekilde yapmaya çalış.hatta burdaki arkadaşarda söylemişti egzersiz boyunca eşinle denemeyiver canımm...
ben de de 2 parmak çok rahat ama 3 parmak ve p..s acıtıyor (jelle de olsa). git gel yapamıyoruz, zarı sanırım biraz geçiyor ama çok ileri gidemiyoruz. ikimizde bi şekild boşalıyoruz ama ilişkiye tam giremiyoruz. zardan mı vajinismutan mı bilmiyorum ama egzersizlere devam....
doktor bana bebe yağını önermişti ama kayganlaştırıcı kullanıncaya kadar bendeki istek gidiyor.
yoksa bebeyağı çok iyi bir kayganlaştırıcı tavsiyen için çok teşekkürler...
nefes egzersizlerini ilk kez bugün okudum ve işe yarayacağını düşünüyorum...
bunu mutlaka ilk fırsatta deniycem...
medical kayganlaştırıcı fiyatı nasıl 2-3 YTL. gelirt gelen 6 YTL, diğer bir tanesi de 36 YTL.
penis girerken elinizle vajinayı açmaya çalışın ve arkadaşşın dediği gibi derin nefes alın ve ıkının evet ıkının ıkınınca vajina açılıyo ve daha rahat oluyo
albenim ben p...s içerdeyken ıkınmayı ya da nefes almayı hiç denemedim...
şu yağ meselesi de gel ben yağ sürdüm halledelim şu işi diyince hiç olmuyor bu sefer eşimde de tam bir hayal kırıklığı ve moral bozukluğu oluyor soğuyor sonra..
ayzzz ayazzz başla artık ya bak bidaha başlamadım dersen:mymeka:hatunlar kımse yokmu???canlarım bı sey rıca etcem sızlerden hangınız olursa artık bu egzersızlere başlarken neler alcam isimlerini bi yazabılırmısınz jeller spreyler kremler fılan....şimdide çok mersi inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten ALLAHım bızıde gor YA RABBIMMMMMM....
canım anestol içinmi diyosuno yazılan anestol mantar ilacı zaten baana da çok saçma geldi bunun içi kullanılması,benim eşimde mantar var ona doktor vermişti....