E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.841
merhebe arkadaşlar vajinusmusu yendim çok şükür bugün 4 .denemeydi ama hafif bi sızı oluyo sanki ilk girdiğinde bu acı ne zaman normala döner rahat olur hiç acımadan bide her ilişkide kayganlaştrııcı kullnamak lazımmı
merhebe arkadaşlar vajinusmusu yendim çok şükür bugün 4 .denemeydi ama hafif bi sızı oluyo sanki ilk girdiğinde bu acı ne zaman normala döner rahat olur hiç acımadan bide her ilişkide kayganlaştrııcı kullnamak lazımmı
arkadaşlar benim bu 5.denemem ama bu denemde anestolü bıraktım egzersiz yapmadan direk içime aldım ve azıcık acıdı hatamı yaptım egzersize davam mı ediyim ama anestolede çok alışmka istemiyorum napıyım lütfen yol gösterin
canım senin kontrolünde mi alıosun içeri yoksa eşinin kontrolünde mi? anestol kullanmadığın için acımıştır ama dayanılmayack gibi bi acı deilse ii olmuş yavaş yavaş bırakman.keşke bende hemen alabilsem de krem kullansam ama maalesef kremde kullansam yarım saatten önce alamıom ki mafoldumben içine aldıktan sonra gitgellerde acı olmuosa bence kremsiz devam et alışırsın canım benim kaydirigubbakcemile5
slm kızlarr ... dünn haydar dümenin reçetesindeki ilaçları denedim..en son aşamada emlayı sürdüm.sürerken birden parmağım v.j.n. ya gitti.birden tedirgin oldumm..sonra baktım alabiliyorum.hemen kendi isteğimle denemeye çalıştım çok azını alabildim.ve inanılmaz rahatladım çok mutlu oldum....çok hazır hissediyordum kendimiii.eşimde geciktirici spreyini sıktı ama sprey ters tepti yaaa.....hiç ereksiyon olamadııı....bütün hazırlıklarım boşa gittiiiii.ama en kısa zamanda tekrar denicem..çünkü çok rahatladım...ben asla yapamam dediğim bişi yaptım parmağımı azda olsa alabildim...ohhhhh beeeeee:))))))))))))))))))))
Bravooo ayref...çok sevindin...hadi yakında seninde güzel haberini alırız kaydirigubbakcemile2
işaallah canım..valla çok rahatladım yaaa:=)))))))))
tebriklerrrr... sen rahat ol canım bundan sonra
devamıda gelir:lepi:
slm kızlarr ... dünn haydar dümenin reçetesindeki ilaçları denedim..en son aşamada emlayı sürdüm.sürerken birden parmağım v.j.n. ya gitti.birden tedirgin oldumm..sonra baktım alabiliyorum.hemen kendi isteğimle denemeye çalıştım çok azını alabildim.ve inanılmaz rahatladım çok mutlu oldum....çok hazır hissediyordum kendimiii.eşimde geciktirici spreyini sıktı ama sprey ters tepti yaaa.....hiç ereksiyon olamadııı....bütün hazırlıklarım boşa gittiiiii.ama en kısa zamanda tekrar denicem..çünkü çok rahatladım...ben asla yapamam dediğim bişi yaptım parmağımı azda olsa alabildim...ohhhhh beeeeee:))))))))))))))))))))
sağol canımm:))işallah gelir canım çok istiyorum başarmayıı.şuan çok rahatım valla çoğu gitti azı kaldı gibbiii.benim için büyük bişeydi parmağı alabilmek. önemli olan oranın ne kadar geniş olduğunu ve bişeylerin girebileceğini görmektii bunuda gördüm azda olsaa...ve kendime güvenim geldi..sanırım başaracağım:))