Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhebe arkadaşlar vajinusmusu yendim çok şükür bugün 4 .denemeydi ama hafif bi sızı oluyo sanki ilk girdiğinde bu acı ne zaman normala döner rahat olur hiç acımadan bide her ilişkide kayganlaştrııcı kullnamak lazımmı

merhebe arkadaşlar vajinusmusu yendim çok şükür bugün 4 .denemeydi ama hafif bi sızı oluyo sanki ilk girdiğinde bu acı ne zaman normala döner rahat olur hiç acımadan bide her ilişkide kayganlaştrııcı kullnamak lazımmı

zamana bıraksacsın canım
herkesin durumu farklıdır
örnek veriyorum:ben sana şimdi desem benim 3 5 günde normale döndü diğeride derse benim 2 3 ay sonra normale döndü
kime inanacaksın?kayganlaştırıcı senin isteğine bağlı illa şu kadar zaman kullancan diye bişe yokki canım
rahat ol artık ve zamana bırak gerisinia.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb, uzun zamandır giremedim foruma. yenen arkadaşları tebrik ediyorum. egzersizlere devam edenlerde inanıyorumki en kısa sürede yenecek.
şu sıralar işler çok yoğun. foruma pek vakit ayıramayabilirim ama sorusu olanlar özelden msj atarsa cevaplarım.
herkese iyi akşamlar....

canım kayganlaştırıcı senin ıslaklığına bağlıdır sanırım kusura bakmayın çok açık oldu sanırım ama mesela ben her daim kuruyum mafoldumben ama sen zevk alıosan ön hazırlık devresinde zaten otomatik bi ıslaklık olacaktır.o zaman gerek yok diye düşünüyorum.canım rahat hareket edebilir duruma geldiniz mi yani git gel olayı falan varmı?

arkadaşlar benim bu 5.denemem ama bu denemde anestolü bıraktım egzersiz yapmadan direk içime aldım ve azıcık acıdı hatamı yaptım egzersize davam mı ediyim ama anestolede çok alışmka istemiyorum napıyım lütfen yol gösterin

arkadaşlar benim bu 5.denemem ama bu denemde anestolü bıraktım egzersiz yapmadan direk içime aldım ve azıcık acıdı hatamı yaptım egzersize davam mı ediyim ama anestolede çok alışmka istemiyorum napıyım lütfen yol gösterin

canım senin kontrolünde mi alıosun içeri yoksa eşinin kontrolünde mi? anestol kullanmadığın için acımıştır ama dayanılmayack gibi bi acı deilse ii olmuş yavaş yavaş bırakman.keşke bende hemen alabilsem de krem kullansam ama maalesef kremde kullansam yarım saatten önce alamıom ki mafoldumben içine aldıktan sonra gitgellerde acı olmuosa bence kremsiz devam et alışırsın canım benim kaydirigubbakcemile5

canım senin kontrolünde mi alıosun içeri yoksa eşinin kontrolünde mi? anestol kullanmadığın için acımıştır ama dayanılmayack gibi bi acı deilse ii olmuş yavaş yavaş bırakman.keşke bende hemen alabilsem de krem kullansam ama maalesef kremde kullansam yarım saatten önce alamıom ki mafoldumben içine aldıktan sonra gitgellerde acı olmuosa bence kremsiz devam et alışırsın canım benim kaydirigubbakcemile5

canım benim kontrolümde oluyo sende öyle yap elinle yerleştir güven duybenim kremsiz ilk ya ondan o ldu sanırım bide direk içime aldım yarrın onda alışırım

off :KK43:( ben dün egzersize başlıcaktm .misafir geldi başlıyamadımmm:KK43: bugünde doktor tlfn beklio benden yapınca ara demişti:KK43:((
Bu akşam eşim gececi bugün artık ilk egzersizimi yapıcam inşallah

slm kızlarr ... dünn haydar dümenin reçetesindeki ilaçları denedim..en son aşamada emlayı sürdüm.sürerken birden parmağım v.j.n. ya gitti.birden tedirgin oldumm..sonra baktım alabiliyorum.hemen kendi isteğimle denemeye çalıştım çok azını alabildim.ve inanılmaz rahatladım çok mutlu oldum....çok hazır hissediyordum kendimiii.eşimde geciktirici spreyini sıktı ama sprey ters tepti yaaa.....hiç ereksiyon olamadııı....bütün hazırlıklarım boşa gittiiiii.ama en kısa zamanda tekrar denicem..çünkü çok rahatladım...ben asla yapamam dediğim bişi yaptım parmağımı azda olsa alabildim...ohhhhh beeeeee:))))))))))))))))))))

slm kızlarr ... dünn haydar dümenin reçetesindeki ilaçları denedim..en son aşamada emlayı sürdüm.sürerken birden parmağım v.j.n. ya gitti.birden tedirgin oldumm..sonra baktım alabiliyorum.hemen kendi isteğimle denemeye çalıştım çok azını alabildim.ve inanılmaz rahatladım çok mutlu oldum....çok hazır hissediyordum kendimiii.eşimde geciktirici spreyini sıktı ama sprey ters tepti yaaa.....hiç ereksiyon olamadııı....bütün hazırlıklarım boşa gittiiiii.ama en kısa zamanda tekrar denicem..çünkü çok rahatladım...ben asla yapamam dediğim bişi yaptım parmağımı azda olsa alabildim...ohhhhh beeeeee:))))))))))))))))))))

Bravooo ayref...çok sevindin...hadi yakında seninde güzel haberini alırız kaydirigubbakcemile2

kızlar herşey beyinde bitiyo ya zevk alırsanız acı zaten azalıyo daha ileri itmesini söylemeye başlıyosunuz :kedi: ama olaya bitsede kurtulsak diye bakarsanız acıycak diye kendinizi şartlandırırsanız girmiyo bile sizinde istemeniz çok önemli içinizden hiçbişey gelmiyosa hiç denemeyin dahada acı duyup soğuyorsunuz benneyaptımki karşınızdaki sizin eşiniz hayatınızı paylaşmaya karar vermişsiniz sevmişsiniz böyle birine kendinizi sunmanın hiç bi kötü yanı olamaz Şeniz ve bu işten ölen kimse yok dimi 14-15 yaşındaki kızlar bile bunu yapabiliyolar normal doğumda kocaman bebek çıkıyo ordan o şey mi giremicek yerimseniben tabiki acıyo bende kasıyorum rahatım diyemem ama hiç yapamam denilcek kadar büyük bi olay değil kötü sonuçlar doğuracak bişey olsa zaten allah bizi böyle yaratmazdı önemli olan isteyerek yapmak tecrübeyle sabittir :lepi:

tebriklerrrr... sen rahat ol canım bundan sonra
devamıda gelir:lepi:

sağol canımm:))işallah gelir canım çok istiyorum başarmayıı.şuan çok rahatım valla çoğu gitti azı kaldı gibbiii.benim için büyük bişeydi parmağı alabilmek. önemli olan oranın ne kadar geniş olduğunu ve bişeylerin girebileceğini görmektii bunuda gördüm azda olsaa...ve kendime güvenim geldi..sanırım başaracağım:))

canım tbrik ederim bak alamam diodun aldın inşallah yakın zamanda tamamını alırsın..inşallah yenerizzz hep beraber bu illeti zemuszemus

sağol canımm:))işallah gelir canım çok istiyorum başarmayıı.şuan çok rahatım valla çoğu gitti azı kaldı gibbiii.benim için büyük bişeydi parmağı alabilmek. önemli olan oranın ne kadar geniş olduğunu ve bişeylerin girebileceğini görmektii bunuda gördüm azda olsaa...ve kendime güvenim geldi..sanırım başaracağım:))

Eve ben hep yazılarımda bunu söylemiştim.Önemli olan tanımak.Kendine güvenin gelmesi.Bunun olduğuna inan çok sevindim.Umarım en kısa zamanda yenersin bunu .:1rolleyes:

X