Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hatunlar ben bıraz önce banyoya gırdım hanı sıcak dus gevsemesını saglıyormusya bende dedım hadı deneyeyım ama malum yerde baskı ile biraz acı hıssettım bende bıraktığım gıbı banyodan zor kactımkafamçokkarıştı

acaba yanlış yere mı denemı yapmaya çalıştım çişşş yerıne fılan?????????ya ben nasıl ayırt edecem???bıde sadece çişşş deliğim varmıs gıbı gelıyor onun için yapamıyom dıye dusunuyom bende sıyırdım iyice haaaadelikafadulden

acaba yanlış yere mı denemı yapmaya çalıştım çişşş yerıne fılan?????????ya ben nasıl ayırt edecem???bıde sadece çişşş deliğim varmıs gıbı gelıyor onun için yapamıyom dıye dusunuyom bende sıyırdım iyice haaaadelikafadulden

ayazcım olurmu öle şey ama bak sende haaa:tomato:
canım bi ayna la ve incele istersen ben geçenlerde gene sana yazmıştım özelden farklı yerler diye
ayazım canım kaç yaşındasın yani güzelim yanlış anlama heni kaçtık evlendik falan dedinya ne kadar oldu evleneli senin?
ailenden birine anlattınmı canım vaji olayını?
canım al eline bi ayn a otur incele ice idrar yeri farklı zaten oradan girmes zaten canım :nazar:

slm arkadaşlar ne zamandır giremiyodum internete.bu süreçte çok zor zamanlar yaşadım.eşim benden boşanmak istedi ve berbat bir bunalımın içine düştü.hatta intihar edeceğinin sinyallerini bile verdi.psikiyatra gittik eşimi tabi zar zor götürdüm.doktoru dinleyen mi var kendi kafasındaki neyse o boşanıcak alıp başını burdan gidicek.geçen sene mayısda evlendik ve ozamandan bu zmana hiçbişey yaşayamamış olmak adamı depresyona sürüklemiş meğerse.ben tam gaz egzersize başladım.emla krem xylocaine sprey filan derken bigün plastik bişişeyle (p.... genişliğinde) alıştırma yapıyodum tabi vaji... uyuştuğu için ben bişey hissetmedim ve şişeyi epey içeri itmişim ve zarı zedelemişim apar topar hastaneye gittik tabi böylece tüm aile olayı öğrendi o günden sonra eşim iyice çıldırdı.en son çarşamba psikiyatra gittik ama yine dinleyen yok en sonunda bnede isyan ettim ve o zaman eşimin gözü korktu benden.şunu unutmayın bu durum yüzde 99 psikolojik ve sakın eşlerinizin sizi bu konuda suçlamalarına müsade etmeyin ben hep bu aptallığı yaptım ve sağlam kafa ile düşünemedim belki böyle yapmasaydım daha önce doktora gidecektim(tabi eşinize de dikleşin demiyorum yanlış anlaşılmasın)şöyle düşünün böbreğinizde taş olsa sizi kim suçlayabilir senin yüzünden diye.işte böyle düşünün ve pozitif olun.ben ayrılşığı kabul ettiğimde dengemi yitirmiş eşimim tüm eksiklerini suratına vururken onunda benden özür dileyip beni sakinleştirmeye çaışırken buldum.aile üyükleri toplandı bizi karşılarına aldı ve bu işi güzellikle halledin dedi özellikle kayınpederim bana çok ılımlı yaklaştı.(allah onlardan razı olsun)ve biz eşimle cumartesi gecesi bu soruna kökten çözüm getirmeye karar verdik.eşim gayet anlayışla sabırla ve destek olunca(ve tabi sizlerden öğrendiğim krem ve spreyinde yardımıyla) dün gece biz bu sorunu hallettik.arkadaşlar çok uzun oldu çok özür diliyorum ama içinde bulunduğum ruh halini yaşayan başka arkadaşlar varsa ve onlarada belki bi faydam dokunur diye paylaşmak istedim.llütfen sizde benim gibi korkuya kapılıp abuk sabuk şeylerle egzersiz yapmayın.önce bir bilene danışmak en iyisiymiş acıda olsa öğrendim bunu.şimdi darısı bu sorunla uğraşan tüm arkadaşlara.allah yardımcınız olsun iman gücünüzü asla kaybetmeyin ben bundan da çok güç aldım.hepinizi çok öpüyorum.hayırlı ramazanlar...

Özlem2324 yaşadıkların acı da olsa çok şükür geride kalmış,hayırlısıyla inşallah bebeğini de alırsın kucağına.tahriş mevzusu bende de olmuştu hatta 5-6 gün egzersiz yapamadım ve tabi doktora da görünmedim korkudan.bepanthen kullanmıştım geçti.biz de eşimle deneme yaptık dün tamamen içime alabildim ama gitgel olayı yok :sinifsinif: hareket edince çok canım yanıo baskı varmış gibi hi,ssediyorum sanırım bende çatı dar olayı da var mafoldumben ne zaman rahat hareket edebilidniz canım ilk ilişki rahatmıydı sonraki denemeler nasıldı ne zaman rahat bi ilişki oldu deneyimlerinize ihtiyacımız var tabii ki uzun anlatman sorun değil çok da memnun kaldık çünkü aynı sorunları maalesef çoğumuz yaşadık canımm ...

ayazcım olurmu öle şey ama bak sende haaa:tomato:
canım bi ayna la ve incele istersen ben geçenlerde gene sana yazmıştım özelden farklı yerler diye
ayazım canım kaç yaşındasın yani güzelim yanlış anlama heni kaçtık evlendik falan dedinya ne kadar oldu evleneli senin?
ailenden birine anlattınmı canım vaji olayını?
canım al eline bi ayn a otur incele ice idrar yeri farklı zaten oradan girmes zaten canım :nazar:

CİDDEN GÜZELCE İNCELEYİP NEYIN NERDE OLDUGUNU ANLAMAM LAZIMCADIARZUBEN 21 YASINDAYIM 18 YASINDA KAÇTIM 3 YILLIK EVLIYMsırnaşık şeyYOK UTANCIMDAN KIMSELERE DIYEMEDIMMMMsenağlamaBIR BURDA İÇİMİ DOKUYORUM MILLET BEBE SORUYOR DAHA YOKMU DIYE GERCI BEN ISTEMIYORUM AMA YINEDE HERKESI TERSLIYOM PSIKOPATA BAĞLIYOMMMkötükedihüsoBENDEN KUCUK KARDESIMIN BEBEĞİ OLDU MILLET PSIKOLOJIK BASKI YAPIYORRRR ŞİMDİ BANA BIGUN BIRISINE BI PATLIYACAM AMA AZ KALDI ULEYNNNNNN YETTIIII BEEEE:eek:klava:

ayazcım hani bi ara demiştin ya ben çocuk ruhluyum falan diye
hani kimse biliyomu diyo sormamdaki maksat
yaşın olabilir çok küçük birilerinden yardım alman gerekebilir diye dedim
sen istersen güvendin birine sadece annen olabilir canım bu tabi
istersen bi anlat yanında o dahada sana güzel anlatabilir
sana daha çok yardımcı olur
ama biz her zaman burdayız canem hep yanındayız tabi istedini sor gene dinleriz her zaman :nazar:

ÇOK TEŞEKKÜRLER CANıKOM WALLA UTANCIMDAN YERIN DIBINE GIRERIM SOYLERKEN:kedi:ÖNCE DOKTR PSıKOLG EGZERSıZ VS AŞAMASINI BI ATLATAYIM OLMASSA ANıŞıME MECBUR MÜRACAAT EDECEMMM:nazar:

X