- 11 Mayıs 2009
- 1.034
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.801
canım evlenemden daha bunları düşünme benceben bu siteye yenı katıldm, ben bekarım ama korku bende de war. ewlenınce zorlanırsam dıe korkuyorm
kımsecıklerrr yokmuuuuuuuuuuu???
walla daha ne yapacam karar veremedımmmmmmafoldumben
daha ne kadar düşüncen ayazım yaaaaa şimdiye inan yapmıştın belkide kusummirmirmirmirwalla daha ne yapacam karar veremedımmmmmmafoldumben
canım tbrk ederim kurtulmuşun en azından zor olanı başardın bundan sonrasıda umarım güzel olur ben yarısını alabilmiştim sen hepsini alabilmişin sakın çok fazla ara verme benim hastalığımı girmişti araya oyüzden sonrasında zorlandım yapamadım bu akşam bizde deniycez neolur dua edin başarabilyim allah yardımcımız olsun
hatunlar nasılsınız maşallah bu ara yenen yenene bu pis hastalığı inşallah ben ve dıger arkadaşlarımzda en kısa zmanada yenerizzzzzzzzzz:sinifsinif:
off bugün deniycektik ama eşimin canı sıkılmış bişeye keyfi yoktu yapmadık artık yarına olurmu bilmem
olur canım inşallah ya sen moralini yüksek tut canım sen denemeyi istediğin zaman oluo çünkü zemuszemus bende bi normale dönseydimm çifte bayram yapardık
inş cnm ya inşallah hemde ne bayram olcakbuarada özel mesaj nasıl atılıyor