Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

albenim canım zor olanı başarmışsın bundan sonraki yapmalarına daha rahat olursun umarım tebriklera.s
aleyna canım sende kasma kendini elinden geldince rahat olmaya çalış seninde güzel haberlerini alırız umarım:nazar:

hatunlar nasılsınız maşallah bu ara yenen yenene bu pis hastalığı inşallah ben ve dıger arkadaşlarımzda en kısa zmanada yenerizzzzzzzzzz:sinifsinif:

canım tbrk ederim kurtulmuşun en azından zor olanı başardın bundan sonrasıda umarım güzel olur ben yarısını alabilmiştim sen hepsini alabilmişin sakın çok fazla ara verme benim hastalığımı girmişti araya oyüzden sonrasında zorlandım yapamadım bu akşam bizde deniycez neolur dua edin başarabilyim allah yardımcımız olsun

canım benim inşallah sende başarırsın güzel haberlerini bekliyorumm..canım bu akşam yine denedik üstteydim yine yarım saat uğraştık yine tamamen oldu ama yine içinde hareket ettiremedik.sonra eşim üste çıktı ne kadar zorlansam da altta kaldım tamemn girdi ama yine hareket ettiremedik eşim üzerimdeyken daha bi kasıldım mafoldumben m.k.t bölgeme doğru felaket bi ağrı hissettim ve şuan hala hissediyorum.neyse tekrar çıktı eşim ben tekrar koy dedim bi dahaaa yerleştiremedikkk :sinifsinif:ya yenen arkadaşlar hepiniz çektiniz mi bu sıkıntıyı yaa nolur bi akıl verinn yani hızlıca hemen içinize alabildiniz mi ilk denemniz dışındaki denemelerde.ben bugün 3 sefer alabildim ama hepsinde yarım saat titreyerek ter dökerek yaa ...benim orası tahrişten sonra daralmış heral :eek:

hatunlar nasılsınız maşallah bu ara yenen yenene bu pis hastalığı inşallah ben ve dıger arkadaşlarımzda en kısa zmanada yenerizzzzzzzzzz:sinifsinif:

inşallah canım benimm herkes yener çeken bilir yaaa mafoldumben gerçi benim içim hala rahat değil yenenler hep bu muydu hiç acımadı kolayca oldu diodu ama ben yarım saat 45 dakika çabaladım ve kolaycana girmio rabbim inşallah sokotğu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip eder..inşallah orası iice genişlerde biz de iice hareket ettiririz :kedi:

off bugün deniycektik ama eşimin canı sıkılmış bişeye keyfi yoktu yapmadık artık yarına olurmu bilmem

olur canım inşallah ya sen moralini yüksek tut canım sen denemeyi istediğin zaman oluo çünkü zemuszemus bende bi normale dönseydimm çifte bayram yapardık

X