Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar benimki vaji olmuyo heralde ama sormak istediğim bişey var tanıdığım kişilere bunu sormak daha zor oluyo o yüzden sizlere danışmak istedim. ben yeni evliyim 3 hafta oldu korkma çekinme istemeden kasma derken düğünün ertesi günü bekaret işini hallettik ama bi türlü pnsin tamamını alamıyorum çok acı çekiyorum bi yerden sonra sanki içimde bi yere dayanıyo ilerlemiyo gibi ve eşimin üstte olmasından başka hiçbi pozisyonu yapamıyoruz üstte falan olsam daha girişte acımaya başlıyo bırakıyorum. daha yeniyiz araya regl falanda girdi zamanla düzelir acelemi ediyorum acaba diyorum ama eşim o anda orgazm olamadığı için kendimi sorunlu gibi görmeyede başladım. ne diyosunuz bu duruma?mafoldumben
canım sen o anda kastın için girmiyo duvar var gibi olur sen rahat oldun sürece çok çok rahat olacağına eminim..sen baya alabiliyosun pe..i içine istersen parmak egzersizi yap sen parmağınla kendini kontrol et ve göreceksin gerisi boşluk..daha yeni evlisiniz alışma zamanı alabilir biraz ve bide ön sevişmeyi uzun tutun daha rahat olcak emin ol

denizcek benimde aynı arkadaşım gibi yarım oluyoo halletmeye çalışıyom ama olmuyo iştee öffff..rahat olsamm olcakk biliyorumm ama aynı duvar gibi birşeyy varr

canım rahat olucaksın duvar falan kapalılık yok orası kocamannnnn sen parmak egzersizi yapıyomuydun sende parmağınla kontrel et orasının ne kadar geniş oldunu göreceksin canım...

Alevsi daha önce anlatmiştin ama bulana kadar sabah olur merak ettiğim bişey var, bakırköy ruh sinir hastaliklarinda mi tedavi oldun? Ssk falan yok bende. Ne kadar ücret ödemem lazım. Sadece konuşarak mı terapi yapıyorlar? Kime tedavi oldun? Egzersiz için dilatörü kullanmış mıydın? Sence bu pozisyon sorunum için gitmeli miyim? Biraz tedavi yöntemini açiklar misin?

evet canım bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi cinsel işlev bozuklukları bölümü dr. bilge akyüz. ben de ssk vardı ve toplamda verdiğim para 5 aylık tedavi süresi 50 lira bile tutmadı eşinin sigortası damı yok canım yaaa:KK43: ama normalde de ssksı olmayan kişilere seans başı 16 liraydı geçen yıl bu sene ne oldu bilmiyorum. ilk zamanlar haftada 1 gidiyorsun 1 ay sonra 2-3 haftada bir gidiyorsun. dilatör kullanmadım sadece parmak egzersileri ile atlattım. doktor vajinal muayene filan yapmadı. sadece konuştuk ve 2-3 haftadan sonra egzersizlere başladık. 5 ay sonunda kurtuldum. sana sanırım yöntemimi yazmadım ama özelden atarım şimdi

yine toplu alıntıyla başlıyorum saybaştan:)

canım o kapalı dediğin yerde bekle biraz derin nefes al eşine biraz ilerlemesini söyle ama önceden konuş dur dediğinde dursun ama çıkarmasın ok.

sağol cnm ben okapalı dediğim anda sanki girmiycekmiş gibi sanıp hemen çıkıyorum bide üstte ben olduğum için kendim ilerlemeye çalışıyorum bu seferde eşime söyleyim o ilerlesin umarım olur olmassa altta olcam birde öyle deniycem yapabilirsem...buarada biri yazmıştı kimdi hatırlamıyorum popoya doğru itme nasıl oluyor?

canım ilk olarak elinle penis başını vajinaya yerleştireceksin. sonra eşin biraz ilerleyecek sen dur dediğinde duracak elini uzat penisi ön alt kısmından hafif popona doğru parmaklarınla hafif ittir o kaıp gidecek zaten.

olmazz mı walla bi isteksizim ki sormaaaa zevk mevk almıyorum artık sevişmelerimde mafoldumben klitorise masturbasyon bile işe yaramıo eşim yanımdayken..ama eşim yanımda değilken yalnızken erotik bi video beni orgazma götürüo yaa anlamış deilim adamdan sogudum iyiceee :bbo:

:KK70: sen bi şekilde tatmin ol da:) Ama tavsiyem zevk alabileceğin pozisyonları bulmaya çalış. ayrıca yine sevişmeye başlamadan evvel erotik bişeyler izleyiver sonrada ön sevişmeyi uzun tutunca ve birleşme anında o görüntüleri aklına getirince zevk almaya başlayacaksın.ha bir de eşinin nasıl zevk aldığını hissetmeye çalış. eğer onun zevk aldığını farkedebilirsen çok daha zevkli oluyor.

bende oluyor isteksizlik eşim neypsa fayda etmiyor valla çünkü sonunda o işin olcağını bildiğim için aklım hep orda oluyor kendimi veremiyorum zevk almıyorum ve kolay kolayda ıslanmıyor:KK43:

su bazlı bir vajinal kaydırıcı jel kullan ama uyuşturucu bişeyler olmasın.sadece kayganlaştırıcı olsun çok daha rahat edeceksin üstteki yöntemleri sana da tavsiye ederim.

cnm benim yaaa kim neden intihar etmişş :uhm: cnm inş sende en yakında zamanda hayırlısıyla bi tombişe sahip olursunnnn

canım kocişim ilk kez bebek sahibi olamayacağını öğrendiğinde intihar etmiş. kısmet.

alevsicim gerçekten çok zor dönemler atlatmışsın canım inşallah atlatacaksın da inş herşey senin için hayırlı olur ve inşallah tüm bu dertlerini unutturacak bebişini bian önce kucağına alırsın derdi veren de allah dermanı veren de inş eşinin de rahatsızlığı her neyse düzelir ve bebişinizi kucağınıza alırsınız :emir_bebek:

saol canım inşallah sen de bu sorunu çözersin. dualarım senine.

canımm haklısınn tamm başlıyodunn o aklına geliyoo strese giriyosunnn aynenn sana katılıyorum.böyle olmamamk lazımm ama unutamıyosun işte..:KK43:((

güzel şeyler düşün biraz erotik video sana da iyi gelebilir.

cnm ders aldım yaaa inş kreme hiç gerek kalmazzz bakalım kremsiz yapabilirsem kremsiz denicem yapamazsam da nohut kadar sürcem kremii neydi o günler ya üzerine oturamadım acıdaaan ama varya inş mantar falan olmamışımdırr mafoldumben

:) canım su bazlı bir kayganlaştırıcı kullanmanı tavsiye edicem sana gleitgelen mesela.

kızlar benimki vaji olmuyo heralde ama sormak istediğim bişey var tanıdığım kişilere bunu sormak daha zor oluyo o yüzden sizlere danışmak istedim. ben yeni evliyim 3 hafta oldu korkma çekinme istemeden kasma derken düğünün ertesi günü bekaret işini hallettik ama bi türlü pnsin tamamını alamıyorum çok acı çekiyorum bi yerden sonra sanki içimde bi yere dayanıyo ilerlemiyo gibi ve eşimin üstte olmasından başka hiçbi pozisyonu yapamıyoruz üstte falan olsam daha girişte acımaya başlıyo bırakıyorum. daha yeniyiz araya regl falanda girdi zamanla düzelir acelemi ediyorum acaba diyorum ama eşim o anda orgazm olamadığı için kendimi sorunlu gibi görmeyede başladım. ne diyosunuz bu duruma?mafoldumben

işte o bir yere dayandığını hissettiğin anda sakinleşmeye çalış ve içerden hemen çıkarma derin derin nefes al ve eşine yavaş yavaş devam etmesini söyle zorlandığında hemen durmasını iste ama sakın içerden çıkarmaya kalkma o kasılma anında aslında orada hiç birşey yok stres altında olduğun için bir anda kasılıyorsun ve kasılmanın geçmesini beklemeden hemen çıkarmaya kalkarsan çok daha kötüye gidebilir.

merhaba arkadaşlar. dün gece bizde başardık çok şükür. darısı tüm bu derdi çekenlerin başına.dün ilk denemeyi yaptık inşallah devamıda gelir.

tebrik ederim canımmmopuyorumnanaktan
devamıda gelir çok rahat ol zaman ver kendine devamı için.... her normal şekilde vaji yaşamadan ilişkiye girenler bile zorlanabilirler ilk günlerde ...darısı diğer arkadaşların başına :hooray:

tebrik ederim canımmmopuyorumnanaktan
devamıda gelir çok rahat ol zaman ver kendine devamı için.... her normal şekilde vaji yaşamadan ilişkiye girenler bile zorlanabilirler ilk günlerde ...darısı diğer arkadaşların başına :hooray:
teşekkür ederim canım tüm destek olan arkadaşlarda sağolsunlar.inşallah herkes yener bu hastalığı.
:nazar:

cnm yaa ltfen sende yapabileceğine inan ilk başta inanmak lazımm yoksa başlayamazsın :eek:lmaz: bakalım inşallah bende yarın başlayacağım allah nasip ederse tekrardan :kedi: hadi bizde bian önce mutlu haber verelim Ayaz'ım hihoyyyt

inşallah başarırım yaaaa ALBENİMMMM ya bende bı tıkanıklık var ama neden kayn aklanıyor hala çozemedım psıkolojık olarak ben bu işi becerdiğim zaman p... içime aldığım zaman hissetceğim hissi çok merak edıyorummmm:kedi:

X