yine toplu alıntıyla başlıyorum saybaştan:)
canım o kapalı dediğin yerde bekle biraz derin nefes al eşine biraz ilerlemesini söyle ama önceden konuş dur dediğinde dursun ama çıkarmasın ok.
sağol cnm ben okapalı dediğim anda sanki girmiycekmiş gibi sanıp hemen çıkıyorum bide üstte ben olduğum için kendim ilerlemeye çalışıyorum bu seferde eşime söyleyim o ilerlesin umarım olur olmassa altta olcam birde öyle deniycem yapabilirsem...buarada biri yazmıştı kimdi hatırlamıyorum popoya doğru itme nasıl oluyor?
canım ilk olarak elinle penis başını vajinaya yerleştireceksin. sonra eşin biraz ilerleyecek sen dur dediğinde duracak elini uzat penisi ön alt kısmından hafif popona doğru parmaklarınla hafif ittir o kaıp gidecek zaten.
olmazz mı walla bi isteksizim ki sormaaaa zevk mevk almıyorum artık sevişmelerimde mafoldumben klitorise masturbasyon bile işe yaramıo eşim yanımdayken..ama eşim yanımda değilken yalnızken erotik bi video beni orgazma götürüo yaa anlamış deilim adamdan sogudum iyiceee :bbo:
sen bi şekilde tatmin ol da:) Ama tavsiyem zevk alabileceğin pozisyonları bulmaya çalış. ayrıca yine sevişmeye başlamadan evvel erotik bişeyler izleyiver sonrada ön sevişmeyi uzun tutunca ve birleşme anında o görüntüleri aklına getirince zevk almaya başlayacaksın.ha bir de eşinin nasıl zevk aldığını hissetmeye çalış. eğer onun zevk aldığını farkedebilirsen çok daha zevkli oluyor.
bende oluyor isteksizlik eşim neypsa fayda etmiyor valla çünkü sonunda o işin olcağını bildiğim için aklım hep orda oluyor kendimi veremiyorum zevk almıyorum ve kolay kolayda ıslanmıyor
su bazlı bir vajinal kaydırıcı jel kullan ama uyuşturucu bişeyler olmasın.sadece kayganlaştırıcı olsun çok daha rahat edeceksin üstteki yöntemleri sana da tavsiye ederim.
cnm benim yaaa kim neden intihar etmişş :uhm: cnm inş sende en yakında zamanda hayırlısıyla bi tombişe sahip olursunnnn
canım kocişim ilk kez bebek sahibi olamayacağını öğrendiğinde intihar etmiş. kısmet.
alevsicim gerçekten çok zor dönemler atlatmışsın canım inşallah atlatacaksın da inş herşey senin için hayırlı olur ve inşallah tüm bu dertlerini unutturacak bebişini bian önce kucağına alırsın derdi veren de allah dermanı veren de inş eşinin de rahatsızlığı her neyse düzelir ve bebişinizi kucağınıza alırsınız
saol canım inşallah sen de bu sorunu çözersin. dualarım senine.
canımm haklısınn tamm başlıyodunn o aklına geliyoo strese giriyosunnn aynenn sana katılıyorum.böyle olmamamk lazımm ama unutamıyosun işte..
((
güzel şeyler düşün biraz erotik video sana da iyi gelebilir.
cnm ders aldım yaaa inş kreme hiç gerek kalmazzz bakalım kremsiz yapabilirsem kremsiz denicem yapamazsam da nohut kadar sürcem kremii neydi o günler ya üzerine oturamadım acıdaaan ama varya inş mantar falan olmamışımdırr mafoldumben
:) canım su bazlı bir kayganlaştırıcı kullanmanı tavsiye edicem sana gleitgelen mesela.
kızlar benimki vaji olmuyo heralde ama sormak istediğim bişey var tanıdığım kişilere bunu sormak daha zor oluyo o yüzden sizlere danışmak istedim. ben yeni evliyim 3 hafta oldu korkma çekinme istemeden kasma derken düğünün ertesi günü bekaret işini hallettik ama bi türlü pnsin tamamını alamıyorum çok acı çekiyorum bi yerden sonra sanki içimde bi yere dayanıyo ilerlemiyo gibi ve eşimin üstte olmasından başka hiçbi pozisyonu yapamıyoruz üstte falan olsam daha girişte acımaya başlıyo bırakıyorum. daha yeniyiz araya regl falanda girdi zamanla düzelir acelemi ediyorum acaba diyorum ama eşim o anda orgazm olamadığı için kendimi sorunlu gibi görmeyede başladım. ne diyosunuz bu duruma?mafoldumben
işte o bir yere dayandığını hissettiğin anda sakinleşmeye çalış ve içerden hemen çıkarma derin derin nefes al ve eşine yavaş yavaş devam etmesini söyle zorlandığında hemen durmasını iste ama sakın içerden çıkarmaya kalkma o kasılma anında aslında orada hiç birşey yok stres altında olduğun için bir anda kasılıyorsun ve kasılmanın geçmesini beklemeden hemen çıkarmaya kalkarsan çok daha kötüye gidebilir.