- 26 Şubat 2009
- 595
- 16
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.721
sakin ol alevsi buradaki kadınların bu işin doktorlara milyarlar dökmeden kendilerini kasmadan bu işi yapabileceklerini bunu yapanları görmes lazım,cesaretlenmeleri lazım zamanında senin benim buna ihtiyaç duyduğumuz gibi.Tıbbi açıklamaları zaten araştıra araştıra herkes öğrendi,otonom sinir sistemine bağlı pelvik kasların kasılması olayı = vajinismus.Bu açıklama yetiomu sence,yada şu egzersizi bu egzersizi yap zaten binlerce sitede heryerde yazzan birşey bu,parmak egzersizi yapın,orgazm olmaya çalışın ıslakken olur kuruyken bişey olmaz canınız yanar.Her yerde bunlar yazzıyor,ama bunlar olmadanda egzersiz,terapist vs olmadan da yapabilen varmı,varsa bu işte buradaki arkadaşlara cesaret veren,onların moralni yüksek tutan.Sen kimseye söylemyebilirsin acımıo bişecik olmuo die ama ben söylüyorum,evet söylemekle olmuyor ama iş aslında söylemek kadar basitmiş,bunu duya duya alışıcak ve kabullenicek kadınlar.
:) sakinim canım benim haklısın aslında ama sadece rahat ol demek yetmiyor işte. keşke yetse evet çok basit bir olay benim canım yanmadı kanama olmadı hiç anlamadım bile eşim gitgel yapmaya başladğında aldığı hazzı sesinden yüzünden anlayabildim o an anladım içerde olduğunu ama saaaadece rahat bırakın demek yetmiyor. egzersizleri yaptıktan sonra yani gerekli olan herşeyi yaptıktan sonra rahat bırakmak gerekiyor onu söylemek istedim.opuyorumnanaktan