- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.741
zeycanımı bende çok merak ediorm. cnmmmmmmm normale dönmene çok sevdnm yaaa. ayy kızlar aha bakın hacico yu ittire ittire zafere ulaştıkavesranın bebişi 3 aylık olduuuu o yüzden çok giremio cnmmm. lakin şöle bi sıkıntı var hacicocum kızların zeytinyağı ile pek arası yok. dilimde tüy bitti ama kimse beni dinlemio
hakkaten benle az uğraşmadın melisacım başını çok ağrıttığım zamanlar oldu inşallah teyze plduğum günlride duyarım canım ama yardımlarınızla ve de z.yağıyla başardım çok şükür kızlar z.yağını hafife almayın bence dinleyin bizi bir kere denemekten zarar gelmez sonra çok dua edersiniz bize
Arkadaslar ben mum denemesinde.bir kat pecete sarilmisa kadar.basardim bugun iki kata gecmek istedim olmadi nerdeyse.penis ebatinda olani denemistim olmadi yani bundan sonraki asamalari nasil yapicam hergun bi kat artırmaliyim ya da sizler nasıl yaptiniz bukadar ilerlemis olmaya bile.esimle cook seviniyoruz hepinize dua ediyorum insaalllah herkes basarir basaranlarin yardimlari yonlendirmeleri cok onemli rabbim razi olsun
çözdüm canım hemde doktora da gitmedim emla fln da kullanmadım. ve bende burdaki herkes gibi serçe parmağımı bile alamayack kdr çok korkuo ve ağlıodum.ama burdaki yenen kızlar bana destek oldular... egzerszlere başladım. başardıkça umutlandım ve yendim.... temmuzda 1 sene olacak. hatta size bu konudaki sayfa sayısını vereyim benmde nasıl sizler gibi aynı şeyleri yaşadğmı görebilirsnz.....o yüzden lütfen vazgeçmeyin ve yenen arkadaşları dnleyin onların tavsiyelerine kulak verin derm
Melisacıımmm sen bunalımda olduğum gün bana çok moral verdinnn, çokk teşekkür ederim tam vazgeçiyordum her şeyden ki kendimi topladım ve iki gündür iki kat peçeteye sarılı mumla çalışıyorum ve çok çok kolaylaşmaya başladı.. önceden mumla 2 cm bile girmiyordu..çok teşekkür ederimmm canımm inşallah en kısa zamanda yenerimm sizlerin sayesinde
ay canım bnm yaaa yaşayan bilir bunu o yüzden artık bu konu yüzünden kimse üzülsün istemiyorum.... moralin bozulsa bile sakın vazgeçme. bak demin konuştuğumz arkadaşmz defalarca vazgeçti hep ikna ettik onu geri döndü egzersizlere bak halletti bile. sakın vazgeçme kafana takılırsa hemen sor. moralin bozulsa bile devam et NE OLURSA OLSUN...
ay canım bnm yaaa yaşayan bilir bunu o yüzden artık bu konu yüzünden kimse üzülsün istemiyorum.... moralin bozulsa bile sakın vazgeçme. bak demin konuştuğumz arkadaşmz defalarca vazgeçti hep ikna ettik onu geri döndü egzersizlere bak halletti bile. sakın vazgeçme kafana takılırsa hemen sor. moralin bozulsa bile devam et NE OLURSA OLSUN...
canım bak daya yenisin bizim gibi hiç vakit kaybetme. başla egzerszlere. kendine aparat hazırla. yada parmağınla başla. sana tarif ederiz. bizim gibi aylarca yıllarca çekme azim et başta bitir bu işibu hatalıgı yenenler sanırım mumla ve egzersızle yenmıs bana da yardımcı olun lutfen 5 ay gectı ama hala olmadı. ç,kendımı cok gucuz hıssedıyorum
canım bak daya yenisin bizim gibi hiç vakit kaybetme. başla egzerszlere. kendine aparat hazırla. yada parmağınla başla. sana tarif ederiz. bizim gibi aylarca yıllarca çekme azim et başta bitir bu işi
ne guzel moral vermıssın arkadasına umarım bende basarılı olurum
Evdeysen şuan kalkıp başlamamak için ne bekliosun
nasıl baslayacam nerden baslayacam bılemıyorum korkuyorum .
canım al eline bi ayna ilk önce incele vajinanı. ıkındığın zaman orda deliğin genişlediğini göreceksin. kendine başlangıç için kulaç çubuğundan bi aparat hazırlayabilirsin. kulak çubuğuna ince bi peçete sar streçle. ama egzersizlerini zeytinyağı, bebeyağı yada kayganlaştırıcı yardımıyla yapmalısın. ıkın ve aparatını yerleştir. dimdik değil popo yönüne doğru it. hiç ama hiç acı hissetmeyeceksin emin ol. bak bizde çok ama çok korkuoduk... keşke egzersizlere başlamak için bukdr beklemesydm diorm şimdi. bi adım at başla gerisi gelecek. sakın ama sakın erteleme bi bakmışsın aylar yıllar geçmiş....