Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hakkaten benle az uğraşmadın melisacım başını çok ağrıttığım zamanlar oldu inşallah teyze plduğum günlride duyarım canım ama yardımlarınızla ve de z.yağıyla başardım çok şükür kızlar z.yağını hafife almayın bence dinleyin bizi bir kere denemekten zarar gelmez sonra çok dua edersiniz bize

Kızlar vajinusmusu atlatıp kayganlaştırıcı kullanmadan birlikte olabilen var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar vajinusmusu atlatıp kayganlaştırıcı kullanmadan birlikte olabilen var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amiiiin canım hepimiz inşalhhhhh.....

canım ben de senden pek farklı değilim, bir gün ara vermiştim egzersizlere dün yine başlarda biraz zorlandım. sonradan rahatladı iyice, ben iki kat peçetedeyim. ona da şöyle geçebildim, önce orta parmak çalıştım ama çok kısa, hemen muma geçtim, önce sadece mum eldivenin içinde, sonra tek kat peçeteyle yaptım, ve onu içimde uzun süre beklettim, geçtim tv karşısına, 15 dk filan içimde beklettim, sonra git-gel yaptım, o da başta çok tuhaf geliyo ama sonradan çok rahat oluyo. bütün bunlardan sonra iki kat peçeteye geçtim. acele etme yani. bir de gerçekten tek konu yön, başka hiç dikkat edilecek bir nokta yokmuş..belki de çoğumuz sırf bu yüzden ilişkiyi başaramıyoruz, belki de vaji bile değiliz:)) ben kendimi bunlara inandırmaya çalışıyorum artık beynim olacağını kabul etsin diye.

Melisacıımmm sen bunalımda olduğum gün bana çok moral verdinnn, çokk teşekkür ederim tam vazgeçiyordum her şeyden ki kendimi topladım ve iki gündür iki kat peçeteye sarılı mumla çalışıyorum ve çok çok kolaylaşmaya başladı.. önceden mumla 2 cm bile girmiyordu..çok teşekkür ederimmm canımm inşallah en kısa zamanda yenerimm sizlerin sayesinde

ay canım bnm yaaa yaşayan bilir bunu o yüzden artık bu konu yüzünden kimse üzülsün istemiyorum.... moralin bozulsa bile sakın vazgeçme. bak demin konuştuğumz arkadaşmz defalarca vazgeçti hep ikna ettik onu geri döndü egzersizlere bak halletti bile. sakın vazgeçme kafana takılırsa hemen sor. moralin bozulsa bile devam et NE OLURSA OLSUN...

sağol canım, moral bozmak YOKKK bundan sonra, inşallah ben de yener sizin gibi herkese destek olabilirim

slm arkadaslar bende aranıza yenı katıldım 5 aylık evlıyım ve hala beraber olamadık. 2 defa doktora gıttım ama muayene olamadım ıkısınıde ( benı gıbı bır cok kısı burda .ve cogu kısı buranın sayesınde yenmış umarım bende yenenlerden olurum

bu hatalıgı yenenler sanırım mumla ve egzersızle yenmıs bana da yardımcı olun lutfen 5 ay gectı ama hala olmadı. ç,kendımı cok gucuz hıssedıyorum

ne guzel moral vermıssın arkadasına umarım bende basarılı olurum

bu hatalıgı yenenler sanırım mumla ve egzersızle yenmıs bana da yardımcı olun lutfen 5 ay gectı ama hala olmadı. ç,kendımı cok gucuz hıssedıyorum
canım bak daya yenisin bizim gibi hiç vakit kaybetme. başla egzerszlere. kendine aparat hazırla. yada parmağınla başla. sana tarif ederiz. bizim gibi aylarca yıllarca çekme azim et başta bitir bu işi

nasıl baslayacam nerden baslayacam bılemıyorum korkuyorum .

canım al eline bi ayna ilk önce incele vajinanı. ıkındığın zaman orda deliğin genişlediğini göreceksin. kendine başlangıç için kulaç çubuğundan bi aparat hazırlayabilirsin. kulak çubuğuna ince bi peçete sar streçle. ama egzersizlerini zeytinyağı, bebeyağı yada kayganlaştırıcı yardımıyla yapmalısın. ıkın ve aparatını yerleştir. dimdik değil popo yönüne doğru it. hiç ama hiç acı hissetmeyeceksin emin ol. bak bizde çok ama çok korkuoduk... keşke egzersizlere başlamak için bukdr beklemesydm diorm şimdi. bi adım at başla gerisi gelecek. sakın ama sakın erteleme bi bakmışsın aylar yıllar geçmiş....

tamam canım ınceleme kısmını yapabılırım ama daha sonrakı asamaları yapabılırmıyım kı bılemıyorum .allahım kımseye yasatmasın bunu. ben olur bı sekılde dedım ama 5 ay gectı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…