-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.781
canım bak daya yenisin bizim gibi hiç vakit kaybetme. başla egzerszlere. kendine aparat hazırla. yada parmağınla başla. sana tarif ederiz. bizim gibi aylarca yıllarca çekme azim et başta bitir bu işi
ben isterim arkadaşlar ben bu egzersizleri yaptım 7 aylık evliyim ilişki denemelere geçtim ve önceleri sadece başını bir kaç keredir de içine sanırım tam girdi ama çok zor oluyor acayip canım yanıyor gözlerimden yaş geliyor cm cm ilerlerken yırtıcı gibi acı oluyor bu açıdan nasıl kurulacağı penis çok mu kalın da böyle oluyor ne yapabilirimArkadaşlar elimde cem keçenin iki tane kitabı var vajinismusun üstesinden gelmek ve 10 adımda vajinismus tedavisi. isteyenlere gönderebilirim. özellikle egzersizlere bir türlü başlayamayan arkadaşlara söylüyorum. ben de sizin gibiydim 10 ayımı bu forumu sadece okuyarak geçirdim, üye olmadım hiç bir sey yazmadım..bu bir erteleme hastalığı başka hiç bir şey değil, ha bugün ha yarın derken aylar yıllar geçiyor, inanın zamanınız boşa gidiyor, keşke daha erken başlasaydım şimdiye çoktan çözmüştüm. bu boş geçirdiğiniz zamanı kitabı okuyarak değerlendirebilirsiniz..özellikle cinsel bilgi yönünden eksik hissediyorsanız kendinizi o açığı kapatıyor ve egzersizlere başlamak için motive ediyor..
Canim ya bir ust aparati yapamiyirum olmuyor gitmiyor bir alt aparati da git gelini yavas yavas yapabildim ama digeri hic ilerlemiyor basindan biraz fazlasi ilerliyor..acaba benim kizlik zarim mi kalin gitmiyor artik ne dusuncegimi sasirdim
canım en son yapabildğn aparatın çevresini ölçsene bi iple,en son kaç cm i alabildin
ben isterim arkadaşlar ben bu egzersizleri yaptım 7 aylık evliyim ilişki denemelere geçtim ve önceleri sadece başını bir kaç keredir de içine sanırım tam girdi ama çok zor oluyor acayip canım yanıyor gözlerimden yaş geliyor cm cm ilerlerken yırtıcı gibi acı oluyor bu açıdan nasıl kurulacağı penis çok mu kalın da böyle oluyor ne yapabilirim
En son uzunluk 10 cm kalinlik 8-9 arasi
tatlm buraya kdr gelince çok yavaş ilerlio. sabah bi arkadaşa daha söledm burdam 8-10 cm lik aparatlar sizi temin ederimki penisten daha zor girio... sen şuan yapabildni yap artık eş denmesine geçebilirsn aslında
Arkadaslar neden mehter takimi gibi ilerliyorum acaba herdefasinda bir adim geri bazen cok.zorluyo bigun once yapalidigim aparat canim yaniyo sebebi ne olabilir o anki psikolojik durum mu istiyorum ki hic.geri gitmeden hep ileleyeyim mumkun degil mi
Hadi.yaa ben de 8-9 cm alabiliyorum es denemesine gecmeden daha kalin olanlari basarmak lazim diye dusunmustum gerek yok mu yanitatlm buraya kdr gelince çok yavaş ilerlio. sabah bi arkadaşa daha söledm burdam 8-10 cm lik aparatlar sizi temin ederimki penisten daha zor girio... sen şuan yapabildni yap artık eş denmesine geçebilirsn aslında
Canim gececegim de korkuyorum dedigin gibi esli denemede zyag kullancam daha kokay giris olur hem sen artik kayganlastrici kullaniyor musun peki
korkma cnm neden korkuşunki diorm sana aparat daha sert penisten. penis oraya uygun sonuçtaegzersz denemelerni nası yapıosun eş denemeside öle başlıcaksın.olana kdr pes etmeden moral bozmadan. artık peniside alabilirsin. egzersize başlalıcaksın oarası bi alışıcak. hemen arkasına eş denemesi anlattığım pozisyonda .oldu gitti bitti yallahhh
Hadi.yaa ben de 8-9 cm alabiliyorum es denemesine gecmeden daha kalin olanlari basarmak lazim diye dusunmustum gerek yok mu yani
Arkadaslar neden mehter takimi gibi ilerliyorum acaba herdefasinda bir adim geri bazen cok.zorluyo bigun once yapalidigim aparat canim yaniyo sebebi ne olabilir o anki psikolojik durum mu istiyorum ki hic.geri gitmeden hep ileleyeyim mumkun degil mi
ben mesela 7 cm lik aparatla çalışırken eş denemesi yapmştım. olmadı. devam ettim egzersize 10cm le yaptm ama çok zor alıodum bende. bi giriodu bi girmiodu. sonra eş denemelerine geçtm. anca öle oldu
Insallah canim inan psikoljim bozuldu artik gormek yasamak istiyorum..ben egzersizi hep yataga uzanip yaptim esin ustunde umarim zorlanmam ..evet dedigin gibi aparat sert ve bir kisimdan sonra ilerletmeye dahi korkuyorum..
benim 7 cm lik aparattan sonra olmuştu. ben hiç 10 cm likle yapamamıştım kişiden kişiye değişiyor bu durum.
Peki ya sabir cekelim baslayalim heseferinde yeniden insaalllah basaricazbu bozmasın moralinizi kızlar aynen benzetme çok güzel olmş mehter takımı gibi. bende de öle oluo hele canım istemeye istemeye egzersize başladıysam genelde olmuodu tamamen psikolojik işte
benim 7 cm lik aparattan sonra olmuştu. ben hiç 10 cm likle yapamamıştım kişiden kişiye değişiyor bu durum.
onun düşüncesi bende de oldu cnm ben altta çok korkuodum. dediğin gibi üstte nasıl yapıcam die düşünüodum. ama üstte ve sırtın dönük oldğnda penisin yönü tam denk gelio. ilk önce bu şekilde dene .olmazsa başka pozisyon tavisye edeceğim cnm.