- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.721
melisa_ak sen bu problemi çözdün mü yani vajinismus problemin devam ediyor mu
çok az kalmş senin olayı bitrmene cnm kasılıo insan 8-9 cm de sen dediğimi yap. prezervatf de geçir geçirmediysen. tam gaz devam
Yaptimmmmmmm:):):):):):)son iki boy kaldi
Arkadaslar ben mum denemesinde.bir kat pecete sarilmisa kadar.basardim bugun iki kata gecmek istedim olmadi nerdeyse.penis ebatinda olani denemistim olmadi yani bundan sonraki asamalari nasil yapicam hergun bi kat artırmaliyim ya da sizler nasıl yaptiniz bukadar ilerlemis olmaya bile.esimle cook seviniyoruz hepinize dua ediyorum insaalllah herkes basarir basaranlarin yardimlari yonlendirmeleri cok onemli rabbim razi olsun
Tebrik ederiiim caniim demistim ilk iki boyda hic zorlanmicaksiin ha gayreet basaracaksin digerlerini de .ben de siparis verdim aparatlardan kolay gelsiin herkese
Şahsi fikrim eş denemesinde özellikle ZEYTİNYAĞINDAN ÖTESİ YALANhepisni denemiş biri olarak
Merhaba ben de penis denemesi çok zorlanıyorum yardım edin bana penisin bazen başını bazen çok zorla daha fazla kısmını aliyorjm ama acayip bi baskı ve acı duyuyorum gözlerimden yaşlar geliyo ve bagiriyorum zaten sadece girmek için bile dakikalarca uğraşıyoruz. Artık eşim çok sıkıldı deneme yapmak istemiyor aramızda git gide kötüye gidiyor yardım nasıl normalleşme bu durum çok mu kalın acaba penisi de bu kadar acı duyuyorum ben de vajinusmus için satılan aparatların dilatorlerin var 4. Boyu yapabiliyorum en sonkızlar nasılsınız..bende bugün artık iice pes ettim bi yaptım bi kaldım....eş denemesinde oldu tekrar olmadı..bi oluyo bi olmuyo manyağa döndüm...geçen ay penis girişini sağlamıştık zorda olsaçççeşim üzerime boşalmıştı..adetim 5 gün gecikti bi hevesle test yaptım ama sonuç negatif tabi...gaza geldim birden bu illeti yenip anne olmalıyız diye...yaşadığımız şeylerden bile emin olamıyoruz...hemen şimdi bi aparat hazırlayıp tüm gecemi buna ayırcam.eşim de iş seyehatinde bugün yok nasılsa...bu aparatların kalınlığı ne kadr olmalı kızlar..ne kullanabilrim...ben geçen sene havuçla yapmıştım....haydi bugün herkes çalışşsın yeter artık bekle bekle....:))))))))))
bende bu sorundan muzdaribim arkadaşlaryardımlarınıza ihtiyacım var, kan geldi ama daha fazlasını alamadım (( evleneli 2 gün oldu.
arkadaşlar biri banbana yardım etsin artık dayanacak gücüm kalmadı keşke dünyaya kadın olarak gelmeseydim ne zormuş gücüm kalmadı evde huzur da yok aylardır doktora git gel uğraş çabaları geceleri egzersiz yap doktor denemedim dedi diye geceleri esini başka türlü tatmin etmeye çalış banyoda boşalma biten geceler arkasından huzursuz düşünerek uykular sonra kavgalar esin sansana kin öfke duymaya başlaması en güzel günlerini geçirmeden kötü ile başlayan ve tadı kaçan bi evlilik bi yandan kaynanası gorumcesi Nazi bi yandan borçlar kavgalar hiç bi huzur kalmadı keşke evlenmeseydim ne mutluyum sıcacık yatağıma mutlu mutlu uyuyordum ne özledim o günleri şimdi günüm gece rezil oldu bi tane insana da derdimi anlatamıyorum bi eşim biliyo bunların hepsini ona ağzını açsam ben senden aha mutsuz ben daha Üzgünüm ben sole ben bole... ben olurum en iyisi içim sıkıştı kalbim çarpıyor başım zonkluyo canım çıktı tükendim yardimCanim Merhaba 2 Günlükler bu kadar yapmışsın ne güzel ben aylardır anca bu aşamaya geldim geç saat olduğu için kimse yok sanırım burda
arkadaşlar biri banbana yardım etsin artık dayanacak gücüm kalmadı keşke dünyaya kadın olarak gelmeseydim ne zormuş gücüm kalmadı evde huzur da yok aylardır doktora git gel uğraş çabaları geceleri egzersiz yap doktor denemedim dedi diye geceleri esini başka türlü tatmin etmeye çalış banyoda boşalma biten geceler arkasından huzursuz düşünerek uykular sonra kavgalar esin sansana kin öfke duymaya başlaması en güzel günlerini geçirmeden kötü ile başlayan ve tadı kaçan bi evlilik bi yandan kaynanası gorumcesi Nazi bi yandan borçlar kavgalar hiç bi huzur kalmadı keşke evlenmeseydim ne mutluyum sıcacık yatağıma mutlu mutlu uyuyordum ne özledim o günleri şimdi günüm gece rezil oldu bi tane insana da derdimi anlatamıyorum bi eşim biliyo bunların hepsini ona ağzını açsam ben senden aha mutsuz ben daha Üzgünüm ben sole ben bole... ben olurum en iyisi içim sıkıştı kalbim çarpıyor başım zonkluyo canım çıktı tükendim yardim
Canim Merhaba 2 Günlükler bu kadar yapmışsın ne güzel ben aylardır anca bu aşamaya geldim geç saat olduğu için kimse yok sanırım burda
Kizlar ben vajinismusu yendim artik 3 gün bugun hersey Allahima sukur guzel gidiyor. Aranizda vajinismusu yenip hamis kalan var mi acaba sizce hangi gunler iliskiye girilmeli ben esimi ustumdeyken rahat ediyorum. En iyi pozisyon hakkinda bilgi verirmisiniz hamilelik icin.
Ki ben 3 sene cektim bu illeti 10 dakikada Allahimin verdigi güvenle yendim. Hayirlisiyla birde bebisim olsa ☺ cevap bekliyorum..
Canim ya bu aksam ustu gene deniyim dedim o son denedigim aparatta zorlandim ama girdi tabi hala cok rahat degilim bir ust aparata gectm o da yarisi alabildim bugunluk..senun bu asamalardan sonra esli denemelerin zor oldumu simdi rahat iliskiye gireblyr musun
Canim bi de artik iliskiye girmeye baslayinca kan geldi mi yani kizlik zati
melisacım nasılsın ne durumdasın canım bakıyorum da yine yardım meleği görevini üstlenmişsin ne güzelbende uzun süredir giremedim en son zeycanımla konuşmuştuk o ne durumda acaba bizim devreden haberin var mı? avesranın bebişini de çok merak ediyorum bu arada bir yıllık vaji sıkıntısı çekip de yenmiş biri olarak aradan geçen 7 8 aylık jel z.yağı çabalamalarımla geçirdiğim süreçten sonra son 2 3 haftadır jel yağ falan olmadan başarabiliyorum artık çok şükür buradaki vajili arkadaşlar bakın her şey vazgeçmemekle halloluyor sabır ve istek başarıya giden yol:13:
çözdüm canım hemde doktora da gitmedim emla fln da kullanmadım. ve bende burdaki herkes gibi serçe parmağımı bile alamayack kdr çok korkuo ve ağlıodum.ama burdaki yenen kızlar bana destek oldular... egzerszlere başladım. başardıkça umutlandım ve yendim.... temmuzda 1 sene olacak. hatta size bu konudaki sayfa sayısını vereyim benmde nasıl sizler gibi aynı şeyleri yaşadğmı görebilirsnz.....o yüzden lütfen vazgeçmeyin ve yenen arkadaşları dnleyin onların tavsiyelerine kulak verin derm