Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bişi sölicem gülceknsz ama ben eşimn penisinin çevresini ölçüp ona göre kendime aparat kalınğnı hedef koymuştum.... senin çok az kaldı cnm merak etme

))valla bu ugurda yapilanlar o kadar cok ki...diger iki aparati da ysrin deneyecegim dua et canim..cok tesekkur ederim valla sizlerin sayesinde bu noktaya geldim yoksa birakyrdym ilerlemyince biraz ilerlettm sonra popomu kaldirdim hemen kaydi ama dedigin gibi icinde tuttum sag sol yaptim alistrdim sonra oldu..sabirli olmak gerekmis onu anladimmm

ya ben bu fotoyu anlamadım... bu doğrusunu mu gösteriyor. yanlışını mı.. gülmeyin ama orda sonuna kadar soktuğu yer vajinanın tamamı mı... bi açıklar mısınız (((

Canim bak melisa_ak dogru soyluyor ben de ilerletmeye calstm gitmedi o gtmedigi o noktda popomu havaya kaldrdm biraz sonra kaydi..heh denedin olmadi mi o takildigin noktada sag sol yap beklet..gene dene ...gene dene hep dene

nie gülelim cnm saçmalama. bak parmağını dimdirek itersen o duvara çarparsın. resim takıldğn yeri gösterio. yani vajine dümdüz değil aşağı eğimli inio cnm

yaaa ben dümdüz sanıyodum. sonuçta penis dümdüz diyodum. parmağımı bükmemeliyim diyodum. ama penis düz ve sert olsa da esneyip hafif büzülüyor ve aşağı yöne kayıyor demek ki itince... çook sağolun yaaabu kez kavradım yönünü.. bu gün adetim başladı ama (( biter bitmez deniycem bakalım

süperrr cnm çok sevindmmmm wala. bitirdn artık sen olayı yaa az kaldı.. wala yeterki pes etme küçük hanım efendi alışıo öle yada böle

Canim bak melisa_ak dogru soyluyor ben de ilerletmeye calstm gitmedi o gtmedigi o noktda popomu havaya kaldrdm biraz sonra kaydi..heh denedin olmadi mi o takildigin noktada sag sol yap beklet..gene dene ...gene dene hep dene

deniycem bu kez tam yönü keşfettim... yaa daha çok görsel lazım bizim için.. makaleler ve kitaplar görselden yana çok fakir...

tüh yaaaaa yetişemedik gördünmü adet olmadan deneyeydin keşke :) yok cnm düze değil işte kavradıysan artık yaparsın

deniycem bu kez tam yönü keşfettim... yaa daha çok görsel lazım bizim için.. makaleler ve kitaplar görselden yana çok fakir...

Ya canim ben youtube da vagina yazyordum orda ingilizce oldugu icin cikiyordu videolar orda iste bazisini izledim vajinaya bisi girebldgini de goreblyrsun beyne isleniyor o sen de oyle yap istrsen google da yaz vagina die resimler kismini sex bir suru cikar

tüh yaaaaa yetişemedik gördünmü adet olmadan deneyeydin keşke :) yok cnm düze değil işte kavradıysan artık yaparsın

yaa çok hızlı ilerlemiştim bu ara çok misafirim geldi. dün misafirim gider gitmez egzersize başladım ama bugün adetim başladı.. terapistime de gitmicem bu hafta o yüzden.. ama inanıyorum ki adetim bitince çok hızlı ilerlicem. zaten terapistim iki kez daha gelsen bu iş tamamdır dedi bana geçen seans... çok iyi bulmuştu beni..

Kizlar ben vajinismusu yendim artik 3 gün bugun hersey Allahima sukur guzel gidiyor. Aranizda vajinismusu yenip hamis kalan var mi acaba sizce hangi gunler iliskiye girilmeli ben esimi ustumdeyken rahat ediyorum. En iyi pozisyon hakkinda bilgi verirmisiniz hamilelik icin.
Ki ben 3 sene cektim bu illeti 10 dakikada Allahimin verdigi güvenle yendim. Hayirlisiyla birde bebisim olsa ☺ cevap bekliyorum..

Tebrikler canim hamilelik icin adet gunun baslangicindan itibaren sayarak 12-14-16.gunler ideal bildgm kadaryla,pozisyon icin bilgim yok..

Arkadaşlar,

Ben eczaneden Viagel diye bir kayganlaştırıcı aldım. Daha doğrusu kayganlaştırıcıya ihtiyacım var dedim. Direkt bu ürünü verildi. Ürünün uyarıcı etkiside var denildi. Açıkçası uyarıcı etkisi ile belki bu sorunu yenerim düşüncesi ile aldım ancak hiç bir etkisi yok. Yani ben memnun kalmadım. İlaç 69,00 TL üstelik çok ufak bir şişe. Ben birşeyler yapmaya mecbur kaldığım için aldım. Tavsiyem bu ürüne boşa para vermeyin. Hiç işe yaramıyor.

neee 69 tl mi kızlar hepsiburadadan fiesta marka su bazlı kayganlaştırıcı sipariş edebilirsnz 10 tl bişi ve ben çok memnunum.oky den bile güzel yapış yapış olmuo. hemde kutu içinde gelio üstünde de sağlık ürünü yazıo. reklam oldu biraz ama kolaylık olsun die söledm

Evet 69,00 TL pahalı olduğu bir gerçek ama yaşadığımız sorunun yanında para pekte birşey ifade etmiyor. Ben özellikle ürünün ismini verdim boşuna başkaları da almasın diye
Şahsi fikrim en iyisi bebeyağı

Şahsi fikrim eş denemesinde özellikle ZEYTİNYAĞINDAN ÖTESİ YALAN hepisni denemiş biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…