Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak şimdi yapamam fln diosun ya. sana yaşayacaklarını söleyeyim... yapamam yapamam die düşüneceksin hergün... sonra günler haftalar geçecek... sen hala yapamam diyeceksin.. eşinle gerileceksiniz...ağlayacaksın.... aylar hatta yıllar sonra tak edecek artık ne olursa olsun yapıcam diyip egzerszlere başlayacaksın..... o yüzden gel kendini ikna et. acı yok bişi yok bizde sen kdr korkuoduk. ben aparatı elime alınca ağlama krizine giriodum.... o yüzden dinle bizi başla hemen....

kulak çöpüne peçete sarıp streçledim ve zeytinyağı ile denedim alabildim cok mutluyum yaaaaa , sonra ne yapmam lazım kızlarr

aynen dedıgın gıbı canım zaten 5 aydır uzulup aglıyorum cogu zxaman esımle ıstemsız tartısıyoruz ben bu,oyle hayal etmedım evlılıgımı (( tamam baslayacam canm

bende tesekur edıyorum sen ne kadar surede yendın melısa

bende burayı 9 ay uzaktan okudum asla yapamam dedim... yazmadım bile kimseye.. ama sonra artık ağlamalar gerginlikler tak etti. bunu kocama yapmaya hakkım yok dedim.... ya onu bırakıcam yada yapıcam bu işi dedim ve burdaki kızların yardımıyla egzrsizlere başladım cnmm

kulak çöpüne peçete sarıp streçledim ve zeytinyağı ile denedim alabildim cok mutluyum yaaaaa , sonra ne yapmam lazım kızlarr

işte bu beeeeeeee tebrk ederm cnmmmmm. içinde beklet cnm ,aparat içindeyken yavaşça sağa sole eğ, artık buna alıştı diosan azcık daha peçeteye sar az daha kalınlaştır devam et cnmm

ınan senın yasadıklrını ben yasıyorum suan kendı kendıme soruyorum dusunuyorum hep. rabbım kımseye yasatmasın bunu

işte bu beeeeeeee tebrk ederm cnmmmmm. içinde beklet cnm ,aparat içindeyken yavaşça sağa sole eğ, artık buna alıştı diosan azcık daha peçeteye sar az daha kalınlaştır devam et cnmm

canım benim şöyle bi sorunum var bu kulak copunu rahat aldım ama zaten ben ilk gece peniside biraz aldım, acı hissedince kan gelince cok korktum, acı hissettim, sanki iğneliyolarmıs gibi oldu ondan sonra alamadım daha az önce denedim serçe parmağıda alabiliyorum ama işaret ve orta parmakta aynı his oluyor (

canım sen baya ılerlemıssın zaten ılk gecden yapmıssın yınede ben de o da yok

bende suana kadar kımseye soylemedım ıykıde soylememısım

olsun canım bişi olmaz korkma. alışıosun sonradan nekdr alıştıkça acıda olmuo. tamamen psikolojik yani durum. ve nekdr kaygan olursa okdr iyi....

Arkadaşlar elimde cem keçenin iki tane kitabı var vajinismusun üstesinden gelmek ve 10 adımda vajinismus tedavisi. isteyenlere gönderebilirim. özellikle egzersizlere bir türlü başlayamayan arkadaşlara söylüyorum. ben de sizin gibiydim 10 ayımı bu forumu sadece okuyarak geçirdim, üye olmadım hiç bir sey yazmadım..bu bir erteleme hastalığı başka hiç bir şey değil, ha bugün ha yarın derken aylar yıllar geçiyor, inanın zamanınız boşa gidiyor, keşke daha erken başlasaydım şimdiye çoktan çözmüştüm. bu boş geçirdiğiniz zamanı kitabı okuyarak değerlendirebilirsiniz..özellikle cinsel bilgi yönünden eksik hissediyorsanız kendinizi o açığı kapatıyor ve egzersizlere başlamak için motive ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…